Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Κουκλάρα Βραζιλιάνα αποθεώνει την Ελλάδα

Φωτογραφικό οδοιπορικό από την 27χρονη κούκλα Καμίλα Κοέλιο στην Αθήνα και στη Σαντορίνη

Το επώνυμό της είναι Κοέλιο, περιγράφει με όμορφα λόγια τα ειδυλλιακά τοπία που φωτογραφίζει και έχει χιλιάδες φίλους σε όλον τον κόσμο. Παραδόξως, δεν είναι συγγενής του Πάουλο Κοέλιο, δεν ασχολείται με την πεζογραφία ή την ποίηση, αλλά… ζωγραφίζει όταν πρόκειται να γράψει ή να μιλήσει για μόδα. Είναι καλλονή και τις προηγούμενες μέρες σεργιάνιζε στην Ελλάδα, αφού ήταν καλεσμένη μεγάλης εταιρίας φυτικών καλλυντικών (έφτιαξε μάλιστα και τη δική της κρέμα προσώπου).

y4w5yw4y5 6Η Καμίλα Κοέλιο είναι σταρ fashion blogger στην πατρίδα της τη Βραζιλία και η δουλειά της τής προσφέρει την άνεση των ταξιδιών. Η 27χρονη ήρθε στην Αθήνα την περασμένη Τετάρτη και από τη στιγμή που πάτησε ελληνικό έδαφος δεν σταμάτησε να καταγράφει τις κινήσεις της κρατώντας φωτογραφικό «ημερολόγιο» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η photo… περιπέτεια ξεκίνησε από το αεροδρόμιο και συνεχίστηκε στη «Μεγάλη Βρεταννία», το ξενοδοχείο όπου έμεινε η μελαχρινή καλλονή. Η καταγραφή ήταν συνεχής, αφού είδαμε τη θέα από το μπαλκόνι της και τα γεύματα με τις φίλες της.

Με παρέα

Γιατί η Καμίλα δεν ήταν μόνη στην Αθήνα, αλλά τη συνόδευαν κορίτσια που επίσης ασχολούνται με τη μόδα και εργάζονται σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion sites της Βραζιλίας, το www.fhits.com.br.

Το παρεάκι δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί και τα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος spots της πόλης. Ετσι, φορώντας σορτσάκι σε ταμπά χρώμα, συνδυασμένο με αρχαιοελληνικά σανδάλια και λευκό πουκάμισο, η Καμίλα ανέβηκε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και θαύμασε από κοντά τον Παρθενώνα. Μάλιστα φωτογραφήθηκε με τις φίλες της, οι οποίες ήταν επίσης ντυμένες σε boho στιλ και συγκαταλέγονται στην αφρόκρεμα του βραζιλιάνικου fashion blogging. Πρόκειται για τις Μαρία Μπερνάρντες Μάια, Φαμπιάνα Ζούστους και Λαλά Νολέτο.

Η επόμενη μέρα βρήκε την 27χρονη fashionista και τα άλλα κορίτσια στη Σαντορίνη, την οποία -αν λάβουμε υπόψη μας τα σχόλιά της- ερωτεύτηκε. Το Instagram της βάφτηκε γαλάζιο και λευκό από τη θάλασσα, τον ουρανό και τα σπίτια του πανέμορφου νησιού, ενώ μία από τις φωτογραφίες της Καμίλα με φόντο το Αιγαίο συγκέντρωσε 82.500 likes! Οι βόλτες στα καλντερίμια, τα κοκτέιλ σε lounge bars της Οίας και οι πόζες σε χαρακτηριστικά σημεία του νησιού ξεσήκωσαν το διαδίκτυο, ενώ και η ίδια η Βραζιλιάνα καλλονή δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Με την επιστροφή της στην Αθήνα επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης, επιλέγοντας για την περίσταση ένα μίνι φόρεμα συνδυασμένο με δερμάτινα σανδάλια. Στο σχόλιό της δίπλα από τη φωτογραφία της δήλωσε «έκθαμβη». Χθες η blogger και σύζυγος αναχώρησε για την πατρίδα της «ερωτευμένη με την Ελλάδα», όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Ανάρπαστα τα βιντεάκια

Η 27χρονη Καμίλα Κοέλιο άρχισε να γράφει για μόδα και ομορφιά, όμως η επιτυχία ήρθε όταν αποφάσισε να κάνει το δικό της κανάλι, στο οποίο προτείνει κυρίως ιδέες για μακιγιάζ. Το 2010 «εγκαινίασε» το vlog της στα πορτογαλικά, ενώ έναν χρόνο αργότερα αποφάσισε να κάνει βίντεο και στα αγγλικά. Εως τον περασμένο Ιανουάριο μετρούσε συνολικά 5.000.000 followers στα social media και το κανάλι της στο YouTube, ενώ από τα πιο δημοφιλή βίντεό της είναι εκείνα που περιγράφει τρόπους μακιγιάζ εμπνευσμένα από celebrities όπως είναι η Ριάνα και η Σελίνα Γκόμεζ.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...