Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

«Δεν είχα λόγο να τη σκοτώσω»

Τι υποστηρίζει ο πατέρας-Χάνιμπαλ στο νέο απολογητικό υπόμνημά του για τη μικρή Αννυ και τη Δημητρίνα

Νέες εξηγήσεις έδωσε στην 22η τακτική ανακρίτρια ο 27χρονος πατέρας της αδικοχαμένης Αννυ, που επιμένει ότι δεν δολοφόνησε την κόρη του, αλλά την αντίκρισε νεκρή στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα. Μάλιστα χαρακτηρίζει το παιδί «μοναδικό συνδετικό κρίκο» του με τη σύντροφό του και μητέρα του κοριτσιού. «Δεν σκότωσα την Αννυ. Δεν είχα λόγο να καταστρέψω τον κρίκο που με συνέδεε με τη Δημητρίνα» φέρεται ότι υποστήριξε ο Σάββας (Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ), ο οποίος ωστόσο έχει παραδεχτεί ότι συμμετείχε στον φρικιαστικό τεμαχισμό της, αφήνοντας αιχμές για τον ύποπτο ρόλο του φίλου του, «Νίκι», στην υπόθεση.

Εξαρτημένος

Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», λίγες εβδομάδες μετά τη συμπληρωματική απολογία του στη δικαστική λειτουργό (και εφόσον έλαβε γνώση όλων των στοιχείων της δικογραφίας) ο κατηγορούμενος «επέστρεψε» με συμπληρωματικό απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο -μεταξύ άλλων- παραθέτει τους λόγους για τους οποίους η δολοφονία δεν θα τον… συνέφερε!

«Αν υποτεθεί ότι ήμουν εξαρτημένος οικονομικά και συναισθηματικά από τη Δημητρίνα, με δεδομένη τη σχέση της με το παιδί, είναι δυνατόν και λογικό να καταστρέψω, να σκοτώσω τον βασικό “κρίκο” που μας συνδέει, το παιδί μας, και έτσι να χάσω και τη Δημητρίνα και την επακόλουθη οικονομική στήριξη αυτής προς εμένα;» φέρεται ότι διερωτάται ο 27χρονος Σάββας και επισημαίνει ότι αγαπούσε το παιδί του: «Δεν το έβλεπα σαν βάρος, δεν φοβόμουν μήπως το πάρει η Δημητρίνα και μετοικήσει στη Γερμανία, αγαπούσα και αγαπώ τη σύντροφό μου». Στους ισχυρισμούς του ο Σάββας τονίζει ότι ακόμη και αν φοβόταν πως η Δημητρίνα θα έπαιρνε την Αννυ και θα έφευγαν για Γερμανία, ο ίδιος δεν θα είχε «κέρδος» από τη δολοφονία. Προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του υποστηρίζει ότι αν ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη τυχόν ανθρωποκτονίας, θα επέλεγε… ηπιότερους τρόπους ή τουλάχιστον τέτοιους που δεν θα μπορούσαν να τον συνδέσουν με το φρικτό έγκλημα. «Αν ήθελα να αποσείσω τις ποινικές ευθύνες που μου αποδίδονται, θα επέμενα ότι το παιδί κοιμόταν δίπλα μου, τη στιγμή που το διαμέρισμα είχε και άλλους χώρους και μάλιστα κοιμόταν και άλλο άτομο εντός αυτού; (…) Θα έλεγα κατ’ επανάληψη ότι πέταξα τα μέλη του σώματος του παιδιού μου σε κάδους στη γειτονιά ή θα πωλούσα τα παιχνίδια του σε γείτονες, αντί να τα πετάξω αλλού ή ενταφιάσω για να αποκρύψω το αδίκημα της ανθρωποκτονίας;» φέρεται ότι προσθέτει, μιλώντας για «κενά» στην υπόθεση.

«Η κοινή γνώμη, με όλο τον σεβασμό στη μνήμη του άτυχου παιδιού, θα πρέπει να διατηρήσει μία επιφύλαξη για το ποιος πραγματικά είναι ο υπαίτιος ή ο αυτουργός της τέλεσης του αδικήματος της ανθρωποκτονίας» τόνισε στην «Espresso» ο συνήγορος του 27χρονου Παναγιώτης Χρυσικάκης.

Βασανιστήρια

«Από το μέχρι στιγμής συλλεγέν υλικό της δικογραφίας δεν προκύπτει και δεν αποδεικνύεται ύπαρξη κινήτρου από την πλευρά του κατηγορουμένου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και βέβαια εν αντιθέσει με αποκοπή μαρτυρικής κατάθεσης περί “βασανιστηρίων”, όσα του αποδίδονται όχι μόνο δεν επαληθεύονται από μαρτυρικές καταθέσεις ενοίκων της πολυκατοικίας, αλλά διαψεύδονται» πρόσθεσε.

Ντέμη Ντάβαρη 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...