Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

«Ανθρακες» ο θησαυρός!

Απρακτοι έφυγαν οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνα διαμερίσματος που θεωρούσαν ότι ήταν κρησφύγετο τρομοκρατών ή ποινικών

Στον Νέο Κόσμο ανακάλυψε το Σάββατο η Αντιτρομοκρατική ένα διαμέρισμα που είχε νοικιάσει ο Γρηγόρης Τσιρώνης, ο οποίος, εκτός από τη συμμετοχή του στους «ληστές με τα μαύρα», συνδέθηκε και με τους ληστές του Διστόμου.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σε αυτό από έγγραφα που ανακάλυψαν στο δεύτερο κρησφύγετο που είχε νοικιάσει ο Τσιρώνης, στα Ανω Λεχώνια του Βόλου. Οπως προέκυψε από τις έρευνες, το διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Δίπλα κοντά στον Αγιο Σώστη δεν αποτελούσε κάποιο κρησφύγετο ποινικών ή τρομοκρατών, αλλά χρησιμοποιούνταν ως χειμερινό κατάλυμα του Τσιρώνη.

Το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής και ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο διαμέρισμα πιστεύοντας ότι θα ανακαλύψουν νέα στοιχεία. Ομως ο θησαυρός αποδείχτηκε άνθρακες και αργά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αποχώρησαν άπρακτοι.

Στο μεταξύ, στην Αντιτρομοκρατική εντείνουν τις έρευνές τους για τον εντοπισμό του Γιώργου Πετρακάκου, της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη Πώλας Ρούπα και του Βασίλη Παλαιοκώστα που είναι άλλωστε και ο διακαής πόθος τους, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν το παραμικρό στοιχείο στα χέρια τους για το πού βρίσκεται ο φαντομάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τη Ρούπα περιθάλπει ο ίδιος κύκλος ατόμων που προσφέρουν κάλυψη και στον Βασίλη Παλαιοκώστα. Για τον λόγο αυτό η έρευνα και για τους δύο καταζητούμενους είναι κοινή και κινείται στα ίδια μονοπάτια.

Δίκτυο υποστηρικτών

Αντίθετα, για τον φερόμενο από την Αντιτρομοκρατική ως συνεργάτη του Μαζιώτη, Γιώργο Πετρακάκο, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν ενδείξεις και πληροφορίες για την παρουσία του σε περιοχές της Μάνης, όπου οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να μην γίνει καμία ανάλυση DNA ζητεί ο Τσιρώνης

c35y34ydweyt 1Με αίτημα του στον 33ο τακτικό ανακριτή ο Γρηγόρης Τσιρώνης (φωτό αριστερά) καταγγέλλει ότι υποβλήθηκε σε λήψη γενετικού υλικού παρά τη θέλησή του. «Μετά την απολογία μου ενώπιόν σας, αστυνομικοί της ΔΕΕ έλαβαν υποχρεωτικά από εμένα γενετικό υλικό, παρά την προβολή έντονων αντιρρήσεων από μέρους μου και την απαίτηση παράστασης κατά τη λήψη του DNA των τεχνικών συμβούλων» αναφέρει, τονίζοντας ότι παραβιάστηκαν τα υπερασπιστικά δικαιώματά του.

Γι’ αυτό τον λόγο ο κατηγορούμενος ζητεί να μη γίνει καμία ανάλυση, να καταστραφεί το επίμαχο δείγμα, να ανατεθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σε ανεξάρτητο πανεπιστημιακό εργαστήριο και να γίνει εκ νέου λήψη δείγματος παρουσία των τεχνικών συμβούλων του.

Θεοδόσης Π. Πάνου 


{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...