Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Το «μυστικό» που έκανε επάγγελμα η Ελενα Βέντη

Η τραγουδίστρια έχει πλέον δικό της μαγαζί, με «πρωταγωνιστή» τον ευεργετικό χυμό ροδιού

Eχει ένα μυστικό, αλλά δεν είναι κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη. Βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους, απέναντι από το παλιό Χρηματιστήριο. Η Ελενα Βέντη έκανε το μυστικό της «σημαία» ενός νέου επαγγελματικού κύκλου που άνοιξε πριν από μερικούς μήνες, εκπληρώνοντας έτσι ένα τάμα της.

t4235t35345y 2Η τραγουδίστρια διατηρεί πλέον το δικό της μαγαζί, στο menu του οποίου πρωταγωνιστεί το ρόδι, ένα φρούτο που, όπως λέει, τη βοήθησε πολύ στην περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

«Διαγνώστηκα με λύκο. Είναι μια αυτοάνοσος πάθηση που προκαλεί εξανθήματα και πόνους στις αρθρώσεις, ενώ, αν δεν ακολουθήσεις θεραπεία, ενδέχεται να οδηγήσει ακόμη και σε θανατηφόρες οργανικές βλάβες» εξηγεί η ίδια.

«Συχνά μας συμβαίνουν πράγματα που έχουν αντίκτυπο στην υγεία μας. Ετσι κι εγώ, αφού πέρασα μια μεγάλη στενοχώρια, άρχισα να νιώθω φρικτούς πόνους στο σώμα μου. Οι εξετάσεις έδειξαν λύκο. Το σοκ ήταν μεγάλο, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Διάβασα τα πάντα γι’ αυτήν την ασθένεια και την πολέμησα με φαρμακευτική αγωγή και σωστή διατροφή. Ετσι κατάφερα να την “κοιμίσω”, διότι, όπως είναι γνωστό, οι αυτοάνοσες παθήσεις δεν θεραπεύονται» συνεχίζει.

«Πλέον, δόξα τω Θεώ, αισθάνομαι μια χαρά, κάτι που οφείλω σε μεγάλο βαθμό και στον φυσικό χυμό ροδιού. Μου τον σύστησε ο γιατρός μου, επειδή έχει ευεργετικές ιδιότητες και κάνει καλό, πόσο μάλλον σε ανθρώπους που παίρνουν φάρμακα. Επειδή όμως το ρόδι είναι ακριβό φρούτο και κυκλοφορεί στην αγορά τρεις τέσσερις μήνες τον χρόνο, όταν είδα πόσο καλό έκανε στον οργανισμό μου είπα “Παναγία μου, βοήθησέ με στο πρόβλημα της υγείας μου και θα φτιάξω ένα μαγαζί που θα έχει ρόδι όλο τον χρόνο, ώστε να μπορεί όποιος θέλει να το βρίσκει”» σημειώνει η Ελενα, αποκαλύπτοντας έτσι ότι το μυστικό της αποτελεί επί της ουσίας την εκπλήρωση ενός τάματος.

Το healthy spot Βέντη… το μυστικό μου παρουσιάζει καθημερινά αυξημένη κίνηση. Τυχαίο;

t4235t35345y 3Αυξημένη κίνηση

«Καθόλου! Εχει μεγάλη ζήτηση το ρόδι και είμαι η μοναδική στην Ελλάδα που το προσφέρει σε μόνιμη βάση. Αγοράζω τα ρόδια από τη Λάρισα και τα κρατάω στα ψυγεία όλο τον χρόνο. Γενικότερα όμως έχω βάλει στο menu πράγματα που δεν βρίσκει κανείς σε άλλα μαγαζιά, όπως ο καρπός της αρώνιας, που ενισχύει τους χυμούς και κάνει επίσης πολύ καλό στην υγεία. Βέβαια είναι και οι τιμές στα προϊόντα μου πολύ χαμηλές, τόσο χαμηλές που τα έξοδα της επιχείρησης είναι περισσότερα από τα έσοδα. Εγώ δεν το είδα επιχειρηματικά όλο αυτό. Ευτυχώς έχω πολύ καλούς συνεργάτες, οι οποίοι με βοηθούν και με στηρίζουν. Χωρίς αυτά τα παιδιά δεν θα τα είχα καταφέρει. Λειτούργησα περισσότερο συναισθηματικά σε ό,τι αφορά το μαγαζί. Ετσι κάνω πάντα.

»Χαίρομαι που έφερα τον κόσμο κοντά στο ρόδι και που μπορώ να δίνω δουλειά σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν ανάγκη, ειδικά αυτή τη δύσκολη για όλους μας περίοδο».

t4235t35345y 4Φιλιά παίρνει μόνο από την Kiss

Το γεγονός ότι η Ελενα βρίσκεται καθημερινά στο κατάστημά της, στο κέντρο της πόλης, δεν σημαίνει ότι άφησε πίσω της το τραγούδι. «Πρόσφατα έκανα μια πολύ πετυχημένη περιοδεία σε κλαμπ σε όλη την Κύπρο. Προτιμώ να εμφανίζομαι σε κλαμπ, γιατί προσφέρουν πιο σύγχρονη διασκέδαση από τα μπουζούκια. Γενικά τα τελευταία χρόνια επιλέγω πολύ προσεκτικά τα live μου» τονίζει.

Οσο για τα προσωπικά της; Οπως αποκαλύπτει, αυτή την εποχή είναι πάλι single. «Δεν είμαι έτοιμη να κάνω καινούργια σχέση, διότι βρίσκομαι πολλές ώρες στο μαγαζί. Ωστόσο απέκτησα πρόσφατα μια σκυλίτσα, την οποία φωνάζω Kiss, γιατί θέλει να με φιλάει συνέχεια. Σ’ αυτή διοχετεύω όλη την αγάπη μου» αναφέρει.

Ηλίας Μαραβέγιας
Φωτό: Χρήστος Ζήνας 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...