Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Ερωτευμένη πάλι η Ούστα (του Σάκη Μπουλά)

Ηλιόλουστες μέρες μετά το πένθος για τον χαμό του αγαπημένου ηθοποιού! Εξοδος με τον συνάδελφό της, ηθοποιό Γιάννη Σαρακατσάνη.

5tq3g45gwf54 3Η «Ντόλλυ η προξενήτρα» έπεσε διάνα! Πολλοί τους είδαν προχθές μαζί στο θέατρο Badminton, λίγοι όμως γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η Αλεξάνδρα Ούστα έχει κάθε λόγο να χαμογελάει στο πλευρό του Γιάννη Σαρακατσάνη, καθώς είναι ο νέος σύντροφός της εδώ και λίγο καιρό. Η όμορφη ηθοποιός, που τον Φεβρουάριο του 2014 «αποχαιρέτησε» τον αγαπημένο της Σάκη Μπουλά, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2007, γύρισε σελίδα στην προσωπική ζωή της και απολαμβάνει τον έρωτα και τη συντροφικότητα στο πρόσωπο του γοητευτικού Γιάννη. Οι δυο τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες, γνωρίστηκαν μέσα από τη συνεργασία τους στην παράσταση «Ντόλλυ η προξενήτρα», που αποδείχτηκε τελικά γούρικη, αφού -όπως λένε εκείνοι που γνωρίζουν- ήταν η αιτία που ήρθαν κοντά.

Τόσο η Αλεξάνδρα όσο και ο Γιάννης είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων, γι’ αυτό και είναι λίγοι εκείνοι που γνωρίζουν τη σχέση τους. Οι δύο ηθοποιοί προτιμούν να διασκεδάζουν ήσυχα, παρέα με φίλους, σε στέκια όχι και τόσο κοσμικά, αλλά κυρίως εναλλακτικά, ενώ κανείς τους δεν έχει μιλήσει δημόσια για το υπέροχο γεγονός ότι είναι μαζί και αγαπημένοι. Αλλωστε, τα μάτια και τα χαμόγελά τους τα λένε όλα.

Αμηχανία στον φακό

5tq3g45gwf54 2Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους λοιπόν έγινε στην παράσταση «Ηλέκτρα» και αυτό που παρατηρούμε είναι η αμηχανία μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Κρατιούνται γλυκά από τη μέση, ωστόσο αφήνουν λίγη απόσταση ανάμεσα στα κορμιά τους. Αυτό όμως στο οποίο θα μείνουμε είναι τα γελαστά πρόσωπά τους.

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τον Γιάννη Σαρακατσάνη μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Η πολυκατοικία», αλλά και από τη σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ιδρυμα». Ωστόσο, το background του είναι αρκετά πλούσιο. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και στο School of Physical Theatre του Λονδίνου. Το 2004 ίδρυσε τη θεατρική ομάδα AbOvo, στην οποία σκηνοθετεί, γράφει και παίζει. Η πρώτη εμφάνισή του στη σκηνή έγινε το 2001 στην Επίδαυρο, αφού ως μαθητής του Κιμούλη είχε συμμετάσχει στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, την οποία ανέβασε ο ηθοποιός. Εκτός της ομάδας AbOvo έχει σκηνοθετήσει τις μεγάλες επιτυχίες «Rejected» και «I will survive», ενώ το 2007 ήταν υποψήφιος για Βραβείο Κουν της Ενωσης Ελλήνων Κριτικών, στην κατηγορία «Νέος δημιουργός».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...