Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μηχανισμοί αυτοάμυνάς σας θα επιστρατευτούν από τη μεριά σας και πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα. Τα ξεσπάσματα στον εργασιακό χώρο θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε ή θα σας δώσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί μπορεί να προκληθούν μπερδέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων και σίγουρα θα ανταμειφθείτε, αφού ακόμα και μια νέα γνωριμία θα έχει συνέχεια και δεν θα είναι παροδική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ όσον αφορά τα δικά σας συναισθήματα και τις ανάγκες σας, αλλά και του συντρόφου σας ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Δεν είναι κακό να επιδιώξετε να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική σας γοητεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περιορίστε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και βάλτε μια σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογική σας διάθεση.

ΛΕΩΝ: Οι ανάγκες και τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, άρα θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους κέρδους. Κάτι που δεν θα σας είναι δύσκολο, καθώς οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό τομέα σας θα είναι αρκετά καλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώνοντας την αισθητική σας θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία εκείνα τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας. Αναδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και παράλληλα πλησιάστε πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

ΖΥΓΟΣ: Η διάσταση απόψεων με τον σύντροφό σας θα συνεχίζεται, ενώ διάφορες εκκρεμότητες θα σας προβληματίσουν έντονα και θα πρέπει να κατασταλάξετε σε κάποια πράγματα που θα αφορούν αποκλειστικά την ομαλή συνύπαρξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα, περιορίστε τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Προσπαθήστε να βγάλετε άκρη από μια αυτονόητη αλήθεια. Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τον σύντροφό σας να δράσει ελεύθερα σε ό,τι θα αφορά τις προσωπικές του ανάγκες. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δείχνετε σεβασμό απέναντί του. Μην αφήνετε την ευθιξία και τον εγωισμό σας να πρωτοστατεί στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ψάξτε να βρείτε πίσω από τα ποικίλα σχόλια των συνεργατών σας τα παράπονα που κρύβονται. Αξιοποιήστε τις συζητήσεις μεταξύ σας για να καταλήξετε σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι μηχανισμοί αυτοάμυνάς σας θα επιστρατευτούν από τη μεριά σας και πρέπει να προσέξετε να μη στρέφονται επάνω σε κάποιον άλλον, γιατί δεν φταίει. Ολα είναι πολύ καλύτερα σήμερα για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν ωφελεί σε τίποτα να τιμωρείτε τον εαυτό σας γι’ αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Εάν συνηθίζατε να δημιουργείτε περίεργες και έντονες σχέσεις που κατέληγαν σε αδιέξοδα προτού φτάσουν σε διάλυση, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...