Νέο κρούσμα αλά Φουρέιρα με εστεμμένη των Playmate

Η ψηλόλιγνη καλλονή (από την Αλβανία) που δηλώνει Ελληνίδα, αλλά είναι με «πράσινη κάρτα» εργασίας, έχει άδεια παραμονής στη χώρα μας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015

Νέο… Φουρέιρα Gate! Πασίγνωστo μοντέλο, εστεμμένη Playmate στις αρχές του 2000, που δηλώνει Ελληνίδα, είναι στην πραγματικότητα Αλβανίδα υπήκοος, η οποία βρίσκεται στη χώρα μας με «πράσινη κάρτα» και έχει διορία διαμονής μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2015, όπως αναφέρεται σε έγγραφο που έχει εκδοθεί από το Τμήμα Αλλοδαπών Νοτιοανατολικής Αττικής!

Το νέο «κρούσμα» θυμίζει έντονα την περίπτωση της γνωστής τραγουδίστριας Ελένης Φουρέιρα, η οποία για καιρό έκρυβε την καταγωγή της. Η πολυφωτογραφημένη καλλονή πέντε χρόνια πριν, μιλώντας στην «Espresso», δήλωνε πως γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε σε περιοχή των νοτίων προαστίων.

Η ψηλόλιγνη ξανθιά καλλονή όμως έχει γεννηθεί, σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η «Espresso», στον Αυλώνα (Βλόρε) της Αλβανίας στις 21/12/1980, όπως αναγράφεται στην ταυτότητά της, που εκδόθηκε από τις ελληνικές Αρχές στις 28/9/2006 και ισχύει μέχρι τις 26/12/2015.

Τα έγγραφα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στις 24/10/2003 το μοντέλο πήρε την «πράσινη κάρτα» και όπως αναφέρει το ελληνικό έγγραφο που εκδόθηκε στη Βουλιαγμένη, της παραχωρήθηκε παραμονή και άδεια εργασίας.

Εκεί αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα πως έχει υπηκοότητα αλβανική, αλλά «εθνική καταγωγή ελληνική». Ισως γι’ αυτό η 35χρονη σήμερα καλλονή κατέχει ειδικό δελτίο ταυτότητος ομογενούς, που εκδόθηκε και πάλι από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών το 2006, όμως το διαβατήριό της είναι αλβανικό και λήγει τον Δεκέμβριο του 2015.

Το διαβατήριο

Τα στοιχεία που διαθέτει η «Espresso» έρχεται να επιβεβαιώσει ελληνικοαλβανικό site, το οποίο αναφέρει πως η οικογένειά της άφησε τη Χειμάρρα (συγκεκριμένα το χωριό Δρυμάδες) για να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Μάλιστα στο αφιέρωμα για την όμορφη Playmate αναφέρονται πολλές και άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της. Και αυτό αποδεικνύεται από τη φωτογραφία της (την έχει στην κατοχή της η «Espresso») με κοντά μαλλιά σε παλαιότερο αλβανικό διαβατήριό της, με ημερομηνία έκδοσης 15/12/1998.

Μετά τη νίκη της στα καλλιστεία «Playmate», οι επαγγελματικές προτάσεις εντός και εκτός Ελλάδας έπεφταν «βροχή». Οι εμφανίσεις της σε fashion shows, οι συνεργασίες της με γνωστούς οίκους μόδας αλλά και οι φωτογραφίσεις της σε lifestyle περιοδικά ήταν πολλές.

Η γνωριμία της με πολύ γνωστό επιχειρηματία ιδιοκτήτη πολυτελούς καφέ-ρέστοραν στα βόρεια προάστια έμελλε να είναι καθοριστική, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό και ένα χρόνο μετά με χλιδάτο θρησκευτικό γάμο σε εξωτικό προορισμό.

Χώρισαν ωστόσο λίγα χρόνια αργότερα και ήδη εκείνη βρίσκεται σε νέα σχέση με γοητευτικό επιχειρηματία, ο οποίος έχει δικά του μαγαζιά στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών

Δανάη Μπάρκα: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση – Τι αποκαλύπτει ο Τσιμιτσέλης

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για τη θεατρική παραγωγή «Του...

Επτά χρόνια γάμου για Λασκαράκη – Σουλτάτο: «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα σε σηκώνω πάντα ψηλά»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γιορτάζουν την έβδομη επέτειο γάμου τους. Ο σεφ πόσταρε φωτογραφία από τον γάμο τους και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.