Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ο σκληρός κουμπάρος του «Τσίλι»!

Το πρωτοπαλίκαρο του συνδικάτου του εγκλήματος παντρεύει σε λίγους μήνες τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη

Το πρωτοπαλίκαρο της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, o Απόστολος Πετράκης, γίνεται κουμπάρος στον γάμο του «Mr Tsili» και της αγαπημένης του Ρένας Τζανιδάκη. 

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ 

Η πρόταση για κουμπαριά με τον σκληρό του συνδικάτου του εγκλήματος, που κρατείται στις φυλακές Αλικαρνασσού, έγινε απευθείας από τον γνωστό δημοσιογράφο του Star κι αυτό γιατί ο Απόστολος Πετράκης ήταν η αφορμή για να γνωρίσει ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης τη γυναίκα της ζωής του.

Ο γάμος του ζευγαριού έχει οριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου κι αυτό γιατί βάσει του νόμου ο κρατούμενους ο Απόστολος Πετράκης 4rfd34trg 3θα μπορεί τότε να δώσει το «παρών», αφού ήδη από τον περασμένο μήνα, έχοντας εκτίσει το 1/5 της ποινής του, δικαιούται να παίρνει ολιγοήμερες άδειες. Η τελετή και το γλέντι στο οποίο θα συμμετάσχουν μουσικά δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες του νησιού, ο Μανώλης Κονταρός και ο Νίκος Ζωιδάκης, θα πραγματοποιηθούν στο κτήμα Παυλάκη, στο Ρέθυμνο, με τον γαμπρό να ετοιμάζει τις πιο ιδιαίτερες εκπλήξεις στη γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Οπως μαθαίνουμε, το ζευγάρι γνωρίστηκε στην πόλη της Κρήτης τον Ιούλιο του 2011 στο καφέ μπαρ που είχε στην ιδιοκτησία του την εποχή εκείνη ο Πετράκης. Μόλις ο δημοσιογράφος του Star είδε από κοντά την όμορφη Ρένα, η οποία είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος στην αλυσίδα γυμναστηρίων Planet Fitness and More, εντυπωσιάστηκε τόσο που έκανε τα πάντα προκειμένου να την πλησιάσει και να τη γνωρίσει καλύτερα. Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε την ίδια στιγμή στον μελλοντικό κουμπάρο του, ήταν σίγουρος πως η κοπέλα διέθετε όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούσε στη σύντροφο της ζωής του.

4rfd34trg 4Λίγο η πίεση που της άσκησε ο Νίκος, λίγο τα καλά λόγια που έλεγε για τον φίλο του ο Απόστολος Πετράκης, η Ρένα δεν άργησε να τον δει με πιο… ερωτική ματιά, με αποτέλεσμα ένα χρόνο μετά το ζευγάρι να πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του, στη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη στο Ηράκλειο. Από τότε είναι αχώριστοι, ενώ ζουν ο ένας για τον άλλον.

Οσο για την περίφημη πρόταση γάμου; Εγινε από τον δημοσιογράφο με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, αφού σε ένα ταξίδι τους στη Ρώμη ο «Τσίλι», σαν σύγχρονος ιππότης, γονάτισε στη διάσημη Piazza di Trevi, όπου βρίσκεται το διάσημο σιντριβάνι, και ζήτησε από τη Ρένα να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Το νυφικό της νύφης είναι μια δημιουργία του οίκου Kathy Heyndels by Γιάννης Τόγκος, ενώ τον στολισμό, που θα βασιστεί στα λευκά άνθη και στις δαντέλες, έχουν αναλάβει οι Ρεθυμνιώτισσες event planners Ρένα Πολιτάκη και Γιάννα Χούλη. Εκτός από τον Απόστολο Πετράκη, κουμπάροι στον γάμο θα είναι οι επιχειρηματίες Γιώργος Μήτσου και το ζευγάρι Αγγελική και Χαράλαμπου Σιαμανδούρα.

Ο «Τόνι» και η ποινή κάθειρξης των 24 ετών

Ηταν τον Ιανουάριο του 2009, όταν έγινε γνωστή στο πανελλήνιο η απαγωγή του «πατριάρχη της ναυτιλίας» Περικλή Παναγόπουλου στο Καβούρι. Λίγους μήνες μετά και ύστερα από έρευνες 4rfd34trg 1της Ασφάλειας η απαγωγή εξιχνιάστηκε, καθώς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τουλάχιστον είκοσι άτομα που εμπλέκονταν στην πολύκροτη υπόθεση.

Καταθέσεις και αποκαλυπτικές τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε στα χέρια της η Αστυνομία ήταν εκείνες που «έκαψαν» τα φερόμενα μέλη του περιβόητου συνδικάτου του εγκλήματος. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο Απόστολος Πετράκης -ή «Τόνι», όπως ήταν το κωδικό του όνομα-, που από την αρχική του κιόλας κατάθεση ανέλαβε την ευθύνη για την απαγωγή του εφοπλιστή, κατά την οποία ζητούσαν ως λύτρα 30 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που παραμένει άφαντο.

Η πολύκροτη δίκη άρχισε τον Οκτώβριο του 2010 και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2012, με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας να καταβάλλει πολύτιμες προσπάθειες να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Στους βασικούς κατηγορουμένους επιβλήθηκαν ακόμα και ποινές έξι φορές ισόβια (!), ενώ στον Απόστολο Πετράκη που, όπως αποδείχτηκε, ήταν ένας από τους εκτελεστές αλλά όχι από τους εγκεφάλους της απαγωγής, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 24 ετών και 6 μηνών.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...