Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε τις αποφάσεις σας, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Δεν θα…

ΚΡΙΟΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο, κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος. Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν αισθάνεστε ότι πνίγεστε και ότι δεν αντέχετε το βάρος, βγείτε έξω με συντροφιά που θα επιλέξετε. Με τη βοήθεια της έμπνευσης και της διαίσθησής σας βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν. Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τη δική σας προσωπικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά. Μην επηρεάζεστε από όσους δεν βλέπουν με καλό μάτι την ανοδική πορεία σας, αντιθέτως αγνοήστε τους. Βρείτε χρόνο προκειμένου να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια αλλά και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό στη ζωή σας. Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας και οι προσδοκίες σας.

ΛΕΩΝ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία που βοηθούν να αναζωογονηθεί η σχέση σας. Μη διστάσετε να ανταποδώσετε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ό,τι καλύτερο έχετε να του προσφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις για να δείτε πιο καθαρά τις διάφορες πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν και μείνετε σταθεροί σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας με διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση κάθε άλλο παρά σας βοηθάει. Αν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, θα χρειαστεί να επιστρατεύστε τη διπλωματία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα, αν και ευχάριστη, θα κυλήσει με περιπετειώδη τρόπο. Μη φοβάστε τις αλλαγές και μένετε προσκολλημένοι στο ίδιο σημείο. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή σε κάποιες αντιφατικές καταστάσεις που δείχνουν να σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη. Μην επιτρέψετε σε μια διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε τις αποφάσεις σας, αφού πρώτα κάνετε σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων. Δεν θα είστε υποτονικοί, αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και μην απομακρύνεστε από τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξοικονομήστε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε. Μπορεί έτσι να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία στο μέλλον. Βρείτε διεξόδους, ώστε να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις προσώπων του οικογενειακού περιβάλλοντος και μην τα κακομαθαίνετε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και σύντομα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας από το να περιμένετε να τις μαντέψουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...