Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Πυρά «Κάρα» κατά της ΕΠΟ

«ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ – ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ – ΣΠΙΛΩΝΕΤΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»

Ελυσε τη σιωπή του εξαπολύοντας επίθεση στην ΕΠΟ ο Γιώργος Καραγκούνης, προκαλώντας τη να μιλήσει με αποδείξεις, αποφεύγοντας τα μισόλογα, κι ενώ το θέμα πήρε διεθνείς διαστάσεις (με την αναπαραγωγή των δηλώσεων του μεγάλου αρχηγού).

«Οφείλουν να σεβαστούν όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην Εθνική για να μου πουν ό,τι θέλουν, και μετά εγώ να το αντικρούσω. Είναι άσχημο να συνεχίζεται όλο αυτό το πράγμα 20 μέρες, να ακούγονται τόσα ψέματα για μένα και να μη διαψεύδει κανένας τίποτα» δήλωσε ο «Κάρα», ο οποίος έμαθε από τις εφημερίδες για την απόλυσή του από το πόστο του διευθυντή Εθνικών ομάδων «για σοβαρό λόγο», όπως ανέφερε σχετική ανακοίνωση που συνέταξαν από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Γουδή.

«Με θίγουν» 

«Δεν μπορώ να λύνω τα θέματα της Εθνικής δημόσια. Πρέπει να τα λύνουμε όταν πρέπει κι εκεί που πρέπει. Δεν άντεχα άλλο αυτό το πράγμα. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ακούω και διαβάζω ότι μου έχουν πει για συμβόλαια, για το ένα και το άλλο. Αιωρούνται πράγματα που με θίγουν. Εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή» είπε ακόμη, ενώ, σε ερώτημα που αφορούσε την έλλειψη επικοινωνίας με την ΕΠΟ, υποστήριξε:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι, ενώ έχουν περάσει 20 μέρες από όλο αυτό που έχει ξεκινήσει, εγώ δεν έχω ενημερωθεί από κανέναν για οτιδήποτε. Βλέπω συνέχεια στα ΜΜΕ να σπιλώνεται η επαγγελματική μου αξιοπρέπεια και δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο για να με ενημερώσει για τίποτα. Εχω μάθει από τα ΜΜΕ ότι υπάρχει μια απόφαση, αλλά εγώ δεν ξέρω επίσημα τίποτα. Δεν συνάδει αυτό με τη συμπεριφορά μου όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά για την Εθνική, που την υπηρετώ 24 χρόνια. Τα ξέρουν τα τηλέφωνά μου. Περιμένω να με πάρουν, και μετά να κάτσουμε κάτω και να δούμε τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει».

Ο Καραγκούνης, τον οποίο η Ομοσπονδία έστειλε… απέναντί της, χωρίς να δείξει ίχνος σεβασμού στην πορεία του με τη «γαλανόλευκη», χωρίς να υπολογίσει στο παραμικρό την τεράστια προσφορά του, δήλωσε ακόμη ότι είχε συνομιλήσει με τον Μαρκαριάν πριν ο Ουρουγουανός τεχνικός παραιτηθεί, κάτι που ο ίδιος (ο «Κάρα») δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συνέβαινε, ενώ έδωσε την ακόλουθη απάντηση στη φημολογία που καλλιεργήθηκε από πλευράς ΕΠΟ για παρέμβαση στο έργο του Ομοσπονδιακού:

«Να μιλήσει ο κ. Μαρκαριάν» 

«Δεν ξέρω κάτι γι’ αυτό. Να μου κοινοποιηθεί κάτι και να μιλήσει και ο κ. Μαρκαριάν με ονόματα και διευθύνσεις. Εσείς έχετε ακούσει τον κ. Μαρκαριάν να λέει τέτοια πράγματα; Ούτε σε μένα έχει πει κάποιος κάτι. Μπορεί τα ρεπορτάζ να λένε διάφορα, να σπιλώνεται η επαγγελματική μου αξιοπρέπεια, αλλά σε μένα δεν έχει μιλήσει κανείς».

Αυτά από τον άνθρωπο που στήριξε στα (πολύ) δύσκολα την Εθνική ομάδα, παίρνοντας, παράλληλα, τη μεγάλη, για εκείνον, απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μια απόφαση για την οποία δεν μετανιώνει, λέγοντας: «Θα θεωρούσα ότι πρόδιδα αν δεν βοηθούσα. Ισως αισθανόμουν χειρότερα αν δεν έδινα οποιαδήποτε βοήθεια, είτε έκανα σωστά είτε λάθος… Δεν πήδηξα από το καράβι για να φύγω ή να αποποιηθώ οποιαδήποτε ευθύνη… Προφανώς κι έγιναν λάθη. Πήγα στην Εθνική ομάδα στα δύσκολα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...