Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Οδηγός αγοράς για νέους ατμιστές και απλές συμβουλές

Η αγορά μίας συσκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου στις μέρες μας ίσως είναι πιο εύκολη από ποτέ. Η τεράστια ποικιλία επιλογών που παρέχουν εξειδικευμένα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου στο κομμάτι των συσκευών αλλά και των υγρών αναπλήρωσης, εγγυάται πως…

Η αγορά μίας συσκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου στις μέρες μας ίσως είναι πιο εύκολη από ποτέ. Η τεράστια ποικιλία επιλογών που παρέχουν εξειδικευμένα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου στο κομμάτι των συσκευών αλλά και των υγρών αναπλήρωσης, εγγυάται πως ακόμα και  ένας απαιτητικός  αγοραστής θα καταφέρει να κάνει την κατάλληλη επιλογή που θα τον βοηθήσει να διακόψει το κάπνισμα. Το άτμισμα όπως συνηθίζεται να λέγεται , η χρήση μίας συσκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου, είναι το ίδιο απολαυστικό όπως το κάπνισμα ενός συμβατικού τσιγάρου (σε κάποιες περιπτώσεις πιο απολαυστικό) αποτελώντας όμως ταυτόχρονα μία κατά πολύ ασφαλέστερη επιλογή για τους χρήστες που επιλέγουν αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.

Η σωστή επιλογή της κατάλληλης συσκευής ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά και του υγρού αναπλήρωσης  στο ξεκίνημα της προσπάθειας ενός καπνιστή για την αντικατάσταση του τσιγάρου κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την συνολική επιτυχία της προσπάθειας του. Όπως σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας  έτσι και στο η.τ πρέπει να γίνει αντιληπτό πως οι πιο πρόσφατες συσκευές παρουσιάζονται σαφώς πιο αναβαθμισμένες σε σχέση με παλαιότερες , γεγονός που εξασφαλίζει και την αποτελεσματικότητα αυτών, ακόμα και για έναν βαρύ καπνιστή.

Επιλογή κατάλληλης συσκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Όπως αρχικά αναφέραμε η ποικιλία που παρέχεται σε συσκευές η.τ είναι τεράστια. Αν και η επιλογή ενός  οικονομικού αρχικού πακέτου είναι πιο δελεαστική δεν πρέπει να παραβλέψεις πως τελικά η επιλογή μίας συσκευής ακριβότερης αλλά με περισσότερες επιλογές και δυνατότητες μπορεί να αποδειχθεί πολύ οικονομικότερη μελλοντικά. Δώσε λοιπόν πριν την τελική σου επιλογή σημασία στην αυτονομία που σου παρέχει η μπαταρία του η.τ  που θα διαλέξεις  έχοντας κατά νου πως αυτή πρέπει να σου εξασφαλίζει την χρήση της συσκευής απροβλημάτιστα μέσα στην μέρα χωρίς ενοχλητικές και συχνές φορτίσεις. Ταυτόχρονα μία μπαταρία με επιλογή από τον χρήστη μεταβλητής ισχύς κρίνεται επίσης  ως μία καλύτερη επιλογή. Μία τέτοια μπαταρία θα σου εξασφαλίζει σωστή ατμοποίηση και ικανοποιητική απόδοση στο επίπεδο που εσύ επιθυμείς προσφέροντας σου μία σαφώς καλύτερη τζούρα, πλούσια παραγωγή ατμού και γενικότερα μία πιο βελτιωμένη εμπειρία ατμίσματος. Πέραν αυτών των βασικών δεδομένων  απλούστερα αλλά σημαντικά χαρακτηριστικά στην συσκευή σου όπως: το υλικό του ατμοποιητή, η επιπλέον χωρητικότητα του, η ευκολία στην χρήση του, οι επιπλέον επιλογές που μπορεί να δίνει σε επιλογές αντιστάσεων και στο υλικό αυτών (πχ cotton coils) αλλά και νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται σε όλο και περισσότερες συσκευές (πχ λειτουργία ελέγχου θερμοκρασίας)  απογειώνουν κυριολεκτικά  την απόλαυση αλλά και την γενικότερη εμπειρία ατμίσματος.

Επιλογή κατάλληλου υγρού αναπλήρωσης & επιλογή νικοτίνης

Όσον αφορά στην επιλογή του κατάλληλου υγρού αναπλήρωσης ο μεγάλος αριθμός των εταιρειών, η τεραστία ποικιλία αρωμάτων και ο συνδυασμός αυτών προσφέρουν μία πραγματικά τεράστια γκάμα επιλογών που σίγουρα δεν μπορεί να αφήσει κανέναν παραπονεμένο.  Σε αυτό το πεδίο η δοκιμή διάφορων υγρών θα σας βοηθήσει για την επιλογή του κατάλληλου για εσάς. Λάθος που πολλοί νέοι ατμιστές κάνουν είναι να επιλέγουν αρχικά, υγρά με μηδενική ή με χαμηλότερη περιεκτικότητα νικοτίνης από αυτήν που πραγματικά τους καλύπτει . Είναι σημαντικό στην αρχή ο ατμιστής ανεξάρτητα από την επιλογή της γεύσης, να διαλέγει  την κατάλληλη περιεκτικότητα νικοτίνης, που ειδικά στην αρχή θα του προσφέρει την κατάλληλη ένταση στην εισπνοή αλλά και την ευχαρίστηση ώστε αργότερα και με βάση τον δικό του προγραμματισμό να επιλέγει την μείωση αυτής μέσα από τις διάφορες περιεκτικότητες νικοτίνης που παρέχονται σε κάθε υγρό αναπλήρωσης έως και την μηδενική νικοτίνη.

Σωστός τρόπος χρήσης ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου

Η σωστή λειτουργία μίας συσκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου όπως είναι γνωστό βασίζεται στην ατμοποίηση του υγρού αναπλήρωσης της επιλογής σας. Η κοφτή και απότομη εισπνοή που αποτελούσε τρόπο χρήσης ενός συμβατικού τσιγάρου περιορίζει την σωστή χρήση της συσκευής ενός η.τ  εμποδίζοντας το να δημιουργήσει ικανοποιητικά  ατμό και εν τέλει να μας δώσει μία απολαυστική τζούρα πλούσια σε άρωμα αλλά και ένταση. Αντίθετα η απαλή και μακρόσυρτη εισπνοή βοηθάει τον  ατμοποιητή  μας να ατμοποιεί σωστότερα το υγρό αναπλήρωσης και μας δίνει την δυνατότητα να απολαύσουμε τις δυνατότητες της συσκευής μας στο 100%. Σημαντική είναι επίσης για την σωστή λειτουργία της συσκευής  μας και  η έγκαιρη αντικατάσταση της ανταλλακτικής αντίστασης του ατμοποιητή όταν ή πτώση της απόδοσης γίνεται αισθητή. Η αλλαγή αυτή ουσιαστικά αποτελεί και την μόνη συντήρηση που το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο χρειάζεται για την σωστή λειτουργία του και ο σωστός χρόνος πραγματοποίησης της θα διατηρεί την απόδοση της συσκευής σε υψηλά επίπεδα.

Μάθε περισσότερα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, βρες μοναδικά υγρά αναπλήρωσης και λύσε κάθε σου απορία για το άτμισμα εδώ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...