Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

«Ολα σου» με την ξεχωριστή φωνή της Μαντώ και ένα άκρως ατμοσφαιρικό...

Η Μαντώ παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο...

Γέλια από την αποκάλυψη της Αντωνά στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη»

«Λαβράκι» έβγαλε η Μαρία Αντωνά στην «Οδό Ζαρίφη» του...

Γιώργος Λιάγκας: Ο Alpha προσπαθεί να κλέψει τον παρουσιαστή πριν από το...

Ο Αlpha θέλει να κλέψει τον Γιώργο Λιάγκα; Σύμφωνα...

Στα… νυστέρια οι αναισθησιολόγοι του «Αγλαΐα Κυριακού» με τον υπουργό Υγείας...

«Βεντέτα» έχει ανοίξει ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης με...

Σαββατοκύριακο 15-16 Αυγούστου 2015

Κυκλοφορήστε, βγείτε, δείξτε την ερωτική σας διάθεση, μια που οι ευκαιρίες που θα έχετε δεν θα είναι λίγες…

Κυκλοφορήστε, βγείτε, δείξτε την ερωτική σας διάθεση, μια που οι ευκαιρίες που θα έχετε δεν θα είναι λίγες. Ομως να θυμάστε πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην πληγώσετε άτομα που σας έχουν σταθεί στο παρελθόν και τα οποία γνωρίζετε πως ήλπιζαν να έχουν στο μέλλον κάτι περισσότερο με εσάς.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις της κοινής σας πορείας, γιατί αλλιώς ενδέχεται να βομβαρδίζετε το μυαλό σας με ανυπόστατα σενάρια, που θα κουράσουν τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας. Το σημείο που κάνετε από την αρχή λάθος είναι η προσκόλληση που έχετε σε αυτά που περάσατε στο παρελθόν.

Ομως, να θυμάστε πως επειδή έτυχε να έχετε «καεί» από κακές συμπεριφορές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις συγχέετε με το παρόν και να είστε μονίμως καχύποπτοι. Είναι άδικο για εσάς να καταστρέψετε ή να διώξετε μια σχέση που έχει να σας προσφέρει πολλά και πάνω απ’ όλα ευτυχισμένη ζωή. Εάν νιώθετε ότι η ρουτίνα έχει εισβάλει στη σχέση σας, αποφασίστε να κάνετε ρομαντικά τετ α τετ ή μικρές αποδράσεις από τα καθημερινά.

Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 15 και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 19, μη σκέφτεστε πως μετά από ώρες δουλειάς κανείς δεν έχει κέφι για διασκέδαση.

Αλλάξτε τακτική και μην κολλάτε στα «πρέπει». Οσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος.

Από τη
Βιργινία Λεούση

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι η προσωπική σας σχέση δεν προχωράει όπως θα θέλατε, αλλά προτού αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή αν θα απαλλαγείτε από αυτήν, σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για στιγμές μοναξιάς και να αναλάβετε ευθύνες που μέχρι τώρα τις μοιραζόσασταν με το έτερόν σας ήμισυ. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας. Ανθρωποι από το παρελθόν σας, τους οποίους δεν θυμόσασταν καν, επανεμφανίζονται στη ζωή σας και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να βρείτε τη χαμένη χαρά του έρωτα. Μπορείτε άφοβα να απολαύσετε τη σχέση που θα σας προκύψει, χωρίς να βιαστείτε να επενδύσετε πάνω της και να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΤΑΥΡΟΣ: Στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Το καλοκαίρι ήρθε και δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να κάνετε κάποιο ταξίδι για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Βάλτε όρια στις αντιδράσεις σας και φροντίστε να σκέφτεστε ώριμα, και όχι παρορμητικά. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σας πληγώσουν και να σας εμπλέξουν σε άσχημες καταστάσεις, καταστρέφοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να ρισκάρετε, εάν δεν θέλετε να χάσετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανακάλυψη των αγνώστων στοιχείων της προσωπικότητάς του καθενός θα αυξήσει τον ερωτισμό ανάμεσά σας, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα είναι το ζητούμενό σας. Δημιουργήστε νέους κοινούς στόχους, εκτός από πρακτικούς, που θα σας συνενώσουν. Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά από εξελίξεις, οι οποίες θα σας κρατούν σε συναισθηματική επιφυλακή. Παίξτε τον ρόλο του διαιτητή στις συναισθηματικές συγκρούσεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του μήνα. Προσπαθώντας να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας για να μην πέσετε στην παγίδα του καταπιεστή ή το αντίθετο, ίσως να γίνετε λίγο απόμακροι, και αυτό θα δώσει περισσότερες ελευθερίες στον σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι κάθε είδους συναλλαγές σας θα είναι πιο ξεκάθαρες λόγω της δικής σας ανάγκης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ή διαφορές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες τις οποίες χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα θα είναι αυξημένη και πιθανόν ο βασικός σας στόχος για τη συνέχεια. Μετριάζοντας την κατά κάποιο τρόπο κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς τον σύντροφό σας θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές. Οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βγάλετε στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και τη λάμψη σας. Ο θαυμασμός που θα προκαλέσετε στους γύρω σας θα προσελκύσει κοντά σας άτομα και έτσι θα ξεκινήσετε μια πολύ όμορφη σχέση.

ΛΕΩΝ: Το στιλ και η έμφυτη λεπτότητά σας βρίσκουν έκφραση μέσα από τις σχέσεις, οπότε τα παιχνίδια κυριαρχίας δεν έχουν καμία θέση μέσα σε αυτές. Εάν καταφέρετε να νικήσετε ή να περιορίσετε τον ναρκισσισμό σας, θα αποκτήσετε καινούργιους φίλους, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας με νέες εμπειρίες, που θα καλύψουν αρκετές από τις ανάγκες σας, ενώ θα πετύχετε και κοινωνική καταξίωση. Να είστε υπομονετικοί στις ξαφνικές εξάρσεις των γύρω σας και μη βιάζεστε να απαντήσετε όταν ακούτε κάτι που δεν σας αρέσει. Εκμεταλλευτείτε σωστά ακόμα και τη μελαγχολία που σας πιάνει κάποιες φορές κάνοντάς τη να φαίνεται στους άλλους σαν μυστήριο, ώστε αντί να τους απομακρύνετε από δίπλα σας, να τους γοητεύσετε. Επιδιώξτε να βελτιώσετε όσες από τις σχέσεις σας νοσούν ή ακόμα και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δεν θα επιφέρουν παρενέργειες στις σχέσεις σας. Εάν εξαιρέσετε το λίγο στρες που θα σας πιάσει εξαιτίας οικονομικών καθυστερήσεων, η υγεία σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Διατηρώντας μια καλή πορεία στον συναισθηματικό σας τομέα θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και θα αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα. Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή τον σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια. Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σας γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα. Επωφεληθείτε από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις για να βελτιωθούν οι επαγγελματικές συνθήκες σας.

ΖΥΓΟΣ: Η άνοδος και η επέκταση στον εργασιακό χώρο θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Διευρύνετε όσο μπορείτε περισσότερο τις δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείτε και κάνετε περιττά έξοδα. Δεν χρειάζεται να ανακόψετε την οικονομική σας πορεία. Επειδή τη ζωή δεν την περιγράφουμε αλλά τη ζούμε, ακόμα και αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ό,τι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές. Εκμεταλλευτείτε μυστικές συμφωνίες που μπορούν να δώσουν μια σημαντική ώθηση στα οικονομικά σας. Μην ξεχάσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, προκειμένου να ενδυναμώσετε την «ψυχή» σας και να την απελευθερώσετε από παγίδες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, ακόμα και αν θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια, θα γίνουν αρκετά προνομιούχες, αφού θα είστε πιο συνεργάσιμοι μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα γίνουν αρκετές προσπάθειες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να περάσετε καλά και όσο και αν μεσολαβήσουν κάποιες καταστάσεις, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με άτομα που τους αρέσουν πραγματικά οι φιλίες, οι συναναστροφές και οι συνεργασίες. Δεν θα σας είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, καθώς οι γύρω σας θα σας πλησιάζουν περισσότερο. Προσέξτε μόνο να μην καλομάθετε, γιατί στη συνέχεια θα χρειάζεστε μόνιμα συμπαράσταση για να λειτουργήσετε σωστά από μόνοι σας. Οσο και αν θα βρίσκονται πάντα κάποιοι δίπλα σας, επιβάλλετε να κρατήσετε ένα μέτρο στην εξάρτηση και στην επιρροή που θα δεχτείτε από αυτούς. Επίσης προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στις επαγγελματικές σας σχέσεις και καταπολεμήστε τις φοβίες σας. Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα από αντιξοότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε μονίμως προδιάθεση για ανανέωση. Ομως, καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια αυτοσυγκράτηση για να μην προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα. Οσοι παραμένετε αδέσμευτοι και είστε στην αναζήτηση συντρόφου θα έχετε αρκετές ερωτικές στιγμές, αλλά θα σας είναι δύσκολο να κατασταλάξετε κάπου. Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην είστε καχύποπτοι εξαιτίας αυτών που ζήσατε στο παρελθόν, γιατί αν προκύψει κάτι σοβαρό, αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσετε. Ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα και μην προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε με άτομα από τα οποία έχετε χωρίσει, γιατί το μόνο που θα βγει από αυτή την ιστορία είναι να γεμίσετε διλήμματα. Σας χρειάζεται μια ουσιαστική ερωτική ανανέωση, και όχι… ξαναζεσταμένο φαγητό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προετοιμαστείτε ψυχικά για μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι δεν θα συναντήσετε προβλήματα με τον σύντροφό σας, γιατί είστε ευχαριστημένοι και η σχέση σας θα πηγαίνει προς το καλύτερο. Φροντίστε να την ανανεώσετε και να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό μεταξύ σας. Χαρείτε το καλοκαίρι που έρχεται και αφήστε για αργότερα συζητήσεις που θα διογκώσουν κάποια προβλήματα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι. Συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ερωτικό σας τοπίο. Μάθετε να έρχεστε σε επαφή με τις ανάγκες σας, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της πορείας της σχέσης σας. Εντοπίστε τα προφανή λάθη από την πλευρά σας όσον αφορά τις επιλογές σας για να σταματήσετε να ρίχνετε στον σύντροφό σας ευθύνες που σας αναλογούν και προβάλλετε την ανάγκη σας να δώσετε τέλος στην επίμονη τακτική της συναισθηματικής προσκόλλησης που σας οδηγεί σε αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποκτήσουν αυτές ουσία και βάθος. Στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, αφού θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας. Η αυτοπεποίθησή αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος. Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία σας αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή μάλλον θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε, κάτι που δεν είχατε προβλέψει. Φροντίστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να σας μοιάζουν, γιατί εκτός του ότι αυτό δεν είναι τόσο εφικτό, κάνετε κακό και στον οργανισμό σας, χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως να είναι μία από τις καλύτερες μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πάνω στα εργασιακά σας θέματα. Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθώντας να βλέπετε πιο μακριά, ώστε να ανατρέψτε καταστάσεις και να αναλάβετε καινούργιες δραστηριότητες. Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχτούν και θα υλοποιηθούν, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας. Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα. Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σταθούν εμπόδιο στην τύχη σας και να σας φρενάρουν. Βάλτε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή, διαφωτίστε κάποια σκοτεινά σημεία του στενού σας περιβάλλοντος και πάρετε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από χρόνιο άγχος και θα σας ανακουφίσουν.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Σαββατοκύριακο στη θέση της Μαυραγάνη για το πρωινό μετακινείται η Αναστασοπούλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη κατά...

Οσα έγιναν σε κοσμικό event στην Κηφισιά

Από όλα είχε το... μενού στο κοσμικό event για...

Grand opening για τη βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα!

Ολικό lifting για τη θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη...

Βραβεία «Χορν»: «Μισή» οικογένεια Φιλιππίδη στο Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη»

Μπορεί κάποιοι να περίμεναν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα...

Oι celebrities που «τσάκωσε» ο φακός στα εγκαίνια του νέου μαγαζιού του Σάκη Κατσούλη

Πρώην «survivors», ηθοποιοί, μοντέλα και τραγουδιστές ανακατεύτηκαν με το...

Ο «άγιος» της Φοντάνα! – Αποκαλύπτουμε πώς ο σχεδόν τυφλός Φώτης Μεταξόπουλος έγινε ο σωτήρας της

Συναντήσαμε τον... Νουρέγιεφ του ελληνικού θεάτρου και του σινεμά...