Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ο Ελληνας video gamer που έγινε «θρύλος»

Ο 23χρονος Κωνσταντίνος Τζωρτζίου σαρώνει από το 2013 όλα τα έπαθλα στο φημισμένο παιχνίδι League of Legends

Ενας 23χρονος από την Καβάλα, ο Κωνσταντίνος Τζωρτζίου ή αλλιώς FORG1VEN, κρατά τα σκήπτρα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα video games, αφού καταφέρνει εδώ και δύο χρόνια να παραμένει στην κορυφή ως ο πιο πολύτιμος παίκτης!

Από το 2013 ουδείς φαίνεται ικανός να ξεπεράσει τον νεαρό Ελληνα και να του πάρει τη θέση. Με τις επιδόσεις του στα ηλεκτρονικά παιχνίδια 4ref23q45ytwe 0ο 23χρονος θεωρείται «επαγγελματίας», αφού ανήκει σε μια μικρή ομάδα παικτών στον κόσμο που κερδίζει χρήματα παίζοντας!

Η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα κάθε άλλο παρά παιχνίδι είναι, αφού συχνά αναγκάζεται να ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του κόσμου για να συμμετάσχει στα ιδιότυπα Champions League ή Μουντιάλ που διοργανώνονται. Ο Κωνσταντίνος Τζωρτζίου είναι από τους πιο χαρισματικούς παίκτες στο φημισμένο παιχνίδι League of Legends (γνωστό και με τη συντομογραφία LoL), το οποίο έχει τεράστια απήχηση, όπως μαρτυρά ο αριθμός των παικτών του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στοιχεία που ανακοινώθηκαν στον αμερικανικό οικονομικό περιοδικό Τύπο αναφέρουν ότι το 2014 οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του παιχνιδιού έφτασαν τα 67.000.000 παγκοσμίως! Μάλιστα καθημερινά περισσότεροι από 27.000.000 παίκτες παίζουν έστω ένα παιχνίδι, διάρκειας περίπου 20-50 λεπτών!

Ο 23χρονος FORG1VEN γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Αρχισε να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια από την ηλικία των 13 χρόνων, ώσπου κατάφερε να ασχολείται επαγγελματικά και να συμμετέχει σε τουρνουά. «Ηταν ένα χόμπι που τελικά έκανα επάγγελμα, γιατί ήμουν πολύ καλός και εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία που μου δόθηκε και την ικανότητα που είχα ως παίκτης. Επαγγελματικά άρχισα να ασχολούμαι με το gaming στα 18 μου» λέει στην «Espresso» ο περιζήτητος στην Ευρώπη Καβαλιώτης video gamer.

Ο ρόλος

Το League of Legends είναι παιχνίδι στρατηγικής, με δύο ομάδες των πέντε ατόμων, από τους οποίους καθένας έχει συγκεκριμένο ρόλο σε μια συγκεκριμένη πίστα. Στόχος κάθε ομάδας είναι να φτάσει στη βάση της αντίπαλης και να την καταστρέψει. Τα τουρνουά που διοργανώνονται σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό, αλλά και σημαντικά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές. Ο 23χρονος Τζωρτζίου αγωνίζεται στην ευρωπαϊκή κατηγορία και κατά τη διάρκεια των τουρνουά πρέπει να βρίσκεται για τρεις μήνες στη Γερμανία, στα στούντιο της ομάδας Copenhagen Wolves, με την οποία αγωνίζεται. Εκεί πρέπει να βρίσκονται όλοι οι παίκτες της για να συμμετέχουν στους αγώνες που γίνονται κάθε εβδομάδα.

w45t3w45
«Στο παιχνίδι που παίζω αρχίζεις, όπως και σε όλα τα games, ως μονάδα, ανεβαίνεις μέχρι κάποιο επίπεδο και μετά αρχίζεις να παίζεις με ατομική βαθμολογία. Το 2013 είχα την καλύτερη ατομική βαθμολογία στα παιχνίδια κατάταξης στην Ευρώπη και τότε άρχισαν οι προτάσεις από διάφορες ομάδες, επαγγελματικές και μη. Σήμερα δεν υπάρχει άλλος Ελληνας με τέτοιες επιδόσεις» προσθέτει ο 23χρονος, που σπουδάζει φυσικοθεραπεία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...