Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Εφιάλτης για 91χρονη από τον φίλο του γιου της

Ο 45χρονος νοσηλευτής «συνελήφθη» στο κρεβάτι της υπέργηρης κατάκοιτης γυναίκας και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος

Ο 45χρονος νοσηλευτής «συνελήφθη» στο κρεβάτι της υπέργηρης κατάκοιτης γυναίκας και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος

Στα 91 χρόνια της έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 45χρονου φίλου του γιου της! Ο άντρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι της υπερήλικης και κατάκοιτης γυναίκας, την οποία υποτίθεται ότι έπρεπε ως νοσηλευτής να φροντίζει καθημερινά!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
[email protected]

Το περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Μεσολογγίου, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον δεύτερο όροφο διώροφης κατοικίας. Ο γιος της άτυχης γυναίκας είχε αναθέσει τη φροντίδα της μητέρας του στον 45χρονο πολύ καλό φίλο του, ο οποίος έχει γνώσεις νοσηλευτικής και μάλιστα διέμενε προσωρινά στο ίδιο σπίτι με την 91χρονη. Βοήθεια όμως της πρόσφερε και μια 40χρονη που ζει στον πρώτο όροφο του κτίσματος.

Εμβρόντητη

Κάποια στιγμή η 40χρονη άκουσε αδικαιολόγητη φασαρία από το διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου και σκέφτηκε να πάει να δει τι συνέβαινε. Ανοιξε την εξώπορτα με τα κλειδιά που της είχε δώσει ο γιος της υπερήλικης και έμεινε εμβρόντητη, όταν αντίκρισε τον 45χρονο νοσηλευτή, γυμνό από τη μέση και κάτω, να βρίσκεται πάνω από την κατάκοιτη γυναίκα!

«Τον είδα γυμνό να τη βιάζει» κατήγγειλε η ίδια, η οποία άρχισε να ουρλιάζει προς τον νοσηλευτή να αφήσει ήσυχη την 91χρονη. Αναρθρες κραυγές έβγαζε και η ανήμπορη γυναίκα.
Ο άντρας σήκωσε το παντελόνι του και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Βγήκε στον δρόμο, μπήκε αμέσως στο αυτοκίνητό του που το είχε σταθμεύσει έξω από το διώροφο και έγινε καπνός. Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και μετά την καταγγελία της σοκαρισμένης 40χρονης εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη. Στο μεταξύ, η καταγγέλλουσα προσπάθησε να ηρεμήσει την άτυχη 91χρονη, ενώ άντρες του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους, όταν άκουσαν όσα τους κατήγγειλε, σε κατάσταση αλλοφροσύνης, η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της ηλικιωμένης. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορία που ενδέχεται να μετατραπεί όταν βγει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το γεγονός ότι ο συλληφθείς ασέλγησε εις βάρος ατόμου με ειδικές ανάγκες, που είναι ανίκανο να αμυνθεί, μπορεί έτσι κι αλλιώς να λειτουργήσει επιβαρυντικά για τον δράστη.

Η 91χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου. Οι συγγενείς της είναι εξαγριωμένοι και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του φερόμενου ως δράστη, τον οποίο, όπως λένε, είχε εμπιστευτεί ο γιος της γυναίκας, με τον οποίο διατηρεί εδώ και χρόνια στενή φιλική σχέση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...