Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Το ασταμάτητο κυνήγι κάποιου ιδανικού μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν δεν σκεφτείτε πως σε αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται κάποιο άλλο πρόσωπο που επιμένετε να αγνοείτε.

ΚΡΙΟΣ: Υποχρεώνεστε να ακολουθήσετε διαφορετική τακτική και να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Αποφύγετε ταξίδια ή άσκοπες μετακινήσεις. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά. Οι προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας θα σας δώσουν νέες ελπίδες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εκτίθεστε σε κινδύνους, αντιθέτως ετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον οικογενειακό χώρο και περιμένει τη συμβολή σας για να βρει τη λύση του. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλαγές θα προκύψουν στην αισθηματική και επαγγελματική σας ζωή, ενώ εξωτερικά γεγονότα θα σας δοκιμάσουν έντονα. Πάρτε αποφάσεις για σοβαρά θέματα όταν δεν θα είστε εκνευρισμένοι. Επιβάλλεται να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό θα ήταν να αναβάλετε οποιαδήποτε σημαντική πράξη και να διατηρήσετε προς το παρόν την ψυχραιμία σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε προσωπικά θέματα αλλά και σε επαγγελματικές σχέσεις. Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση.

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματά σας θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για φλέγοντα εγχειρήματα, αφού οι δυσκολίες θα είναι ορατές. Ξεκουραστείτε, γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε. Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε σε σημαντικές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κύρια αιτία των προβλημάτων που σας απασχολούν είναι η συμπεριφορά των άλλων. Μείνετε ήρεμοι, φανείτε συνετοί και μην εκνευρίζεστε, γιατί έτσι τους δίνετε προβάδισμα. Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ: Μια περιστασιακή δυσκολία στον οικογενειακό τομέα σας θα είναι το σημάδι της ημέρας για εσάς. Φροντίστε να είστε καλά με τον εαυτό σας και πρόθυμοι να βοηθήσετε τα δικά σας άτομα για να την ξεπεράσετε. Παράλληλα φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες που θα κάνετε με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες διαφωνίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο σας θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ανακρίβειες και ψέματα που προέρχονται από ορισμένους από τους συνεργάτες σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείτε να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σας, γι’ αυτό εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας. Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν. Φροντίστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως η καθημερινότητα να σας εξαντλεί με τις απαιτήσεις της, αλλά η μέρα που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα και χωρίς να σας καταβάλει περισσότερο. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό τομέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και μέσα από ανατροπές μπορείτε να πάρετε μαθήματα και να τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Βοηθήστε τους άλλους να καταλάβουν και μη σνομπάρετε τις αδυναμίες τους. Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις διάφορες εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ: Το ασταμάτητο κυνήγι κάποιου ιδανικού μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν δεν σκεφτείτε πως σε αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται κάποιο άλλο πρόσωπο που επιμένετε να αγνοείτε. Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν με τον δικό σας τρόπο ζωής.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...