Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Ο…ΙΟΣ της χλιδής

HAPPY BIRTHDAY με «Μέριλιν» και σκάφος 200.000 €

HAPPY BIRTHDAY με «Μέριλιν» και σκάφος 200.000 €

Μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή που έκαναν στην Τζια στα τέλη Ιουνίου, μόλις δύο 24ωρα προτού κλείσουν οι τράπεζες και επιβληθεί έλεγχος κεφαλαίων στις καταθέσεις των Ελλήνων, ο Νίκος Λάσκαρης και η γυναίκα του Τζώρτζια Ευσεβίου ξαναχτύπησαν, τούτη τη φορά στη Μύκονο!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
[email protected]

Το πάρτι γενεθλίων του επιχειρηματία και μεγαλομετόχου του μπασκετικού Αρη, το οποίο οργανώθηκε στο κλαμπ Monarch στο Καλό Λιβάδι μία ημέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ξεχείλιζε από χλιδή, ενώ οι περισσότεροι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι με το δώρο που έκανε στον εορτάζοντα η σύζυγός του: ένα φουσκωτό σκάφος που -όπως ακούστηκε- στοίχισε περίπου 200.000 ευρώ!aa

Γνωστή εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων επιμελήθηκε το birthday party, προσέχοντας έως και την παραμικρή λεπτομέρεια στον χώρο του Monarch που είχε κλειστεί πριβέ ειδικά γι’ αυτό τον λόγο. Το μενού περιελάμβανε όλα τα καλά, από κρέας και ψάρι έως εξωτικά φρούτα και γλυκά, η σαμπάνια έρεε σε αφθονία και τίποτα στο κυκλαδίτικο σκηνικό δεν θύμιζε την Ελλάδα που βυθίζεται στην εξαθλίωση λόγω της οικονομικής κρίσης.

qqqΜεταξύ των καλεσμένων ήταν η Μαρία Νικόλτσιου, κουμπάρα του Νίκου Λάσκαρη και της Τζώρτζιας Ευσεβίου, ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, ο hair stylist των celebrities Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος επιμελήθηκε την κουπ της Τζώρτζιας και της κόρης της, Ραφαέλας, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, ο interior designer Βαγγέλης Μιχελής και πολλοί επιχειρηματίες από το εξωτερικό.

Δύο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα, οι Μέλιsses, που είχαν παίξει και στα γαμήλια γλέντια του ζευγαριού, και οι 48 Ωρες ψυχαγώγησαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους, ενώ η guest star της βραδιάς έφτασε κατευθείαν από την Ολλανδία. Επρόκειτο για μια καταπληκτική σωσία της Μέριλιν Μονρόε, ονόματι Κλόντια, που χειροκροτήθηκε θερμά όταν εμφανίστηκε επί σκηνής τραγουδώντας το «Diamonds are a girl’s best friend». Η συνέχεια βρήκε την Ολλανδή σωσία της αξέχαστης ντίβας του Χόλιγουντ να ερμηνεύει το «Happy Birthday» στον Νίκο Λάσκαρη, ακριβώς όπως είχε κάνει πριν από δεκαετίες η αυθεντική Μέριλιν για χάρη του τότε προέδρου της Αμερικής Τζον Φ. Κένεντι.

q 1
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Την ώρα που ο εορτάζων έσβησε τα κεράκια με τον αριθμό «40», τα οποία στόλιζαν τη γενέθλια τούρτα του (το θέμα της ήταν η ομάδα μπάσκετ του Αρη), πολλά πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό κάνοντας τη νύχτα ssμέρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!

Τότε η Τζώρτζια Ευσεβίου ανακοίνωσε μπροστά σε όλους το δώρο της, καλώντας τόσο τον άντρα της όσο και τους καλεσμένους να πάνε στην παραλία προκειμένου να το θαυμάσουν από κοντά. Πράγματι, το εντυπωσιακό φουσκωτό, το οποίο είχε στολιστεί με κορδέλες, ώστε να παραπέμπει σε δώρο, βρισκόταν αραγμένο σχεδόν μπροστά στο beach club.

Τα χρυσά κουφέτα που τρέλαναν τη Τζια

a 1

Τετραήμερο γλέντι πολλών εκατομμυρίων είχε στηθεί στην Τζια πριν από δύο μήνες (25-28 Ιουνίου) για τον γάμο-υπερπαραγωγή του Νίκου Λάσκαρη και της Τζώρτζιας Ευσεβίου. Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso» με πλούσιο ρεπορτάζ και φωτογραφίες, το νησί ζούσε στον (απίστευτα) χλιδάτο ρυθμό του γάμου της χρονιάς στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στο Βουρκάρι, με τους κατοίκους να «μετρούν» θαλαμηγούς, τζιπ και φορτωμένα κοντέινερ που πηγαινοέρχονταν σε δρόμους και πλαζ!

Οι παραλίες μετατράπηκαν σε συναυλιακούς χώρους (για τους Αντώνη Ρέμο, Μέλιsses κ.ά.), πασίγνωστοι chefs (Λ. Λαζάρου, Στ. Παρλιάρος, Χρ. Πέσκιας κ.ά.) ανέλαβαν να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο των υψηλών προσκεκλημένων, ενώ ναυλώθηκε ελικόπτερο για τον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου Χρυσόστομο που τέλεσε το μυστήριο. Το λιμάνι κατέκλυσαν θαλαμηγοί που μετέφεραν καλεσμένους από Ελβετία, όπου ζει μόνιμα το ζευγάρι, Κύπρο, Λίβανο και Αμερική, ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν για ευχές στην υπερπολυτελή βίλα του επιχειρηματία Λάσκαρη, στην περιοχή Μελισσάκι. Η Τζώρτζια Ευσεβίου φορούσε μπλε νυφικό (Vivienne Westwood) και έφτασε στο εκκλησάκι με κάμπριο Porsche. Μετά το μυστήριο το ζεύγος αποχώρησε με το όχημα αντίκα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...