Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (19.08.15)

Η Λάουρα Νάργες (φωτό) παίζει στο θέατρο! Σε παράσταση για παιδιά! Επιπλέον σχολιάζει ότι οι ανήλικοι θεατές είναι «απαιτητικό» κοινό!

Η Λάουρα Νάργες (φωτό) παίζει στο θέατρο! Σε παράσταση για παιδιά! Επιπλέον σχολιάζει ότι οι ανήλικοι θεατές είναι «απαιτητικό» κοινό! Η κυρία Νάργες ξέρει και το κοινό στην Επίδαυρο αλλά και τους θεατές του Εθνικού ή των πολυθεαμάτων του Παλλάς και έφτασε να κρίνει!

*

Και μετά μου λες, αναγνωστούλη μου, ότι δεν έχει τα δίκια της η Χρυσούλα Διαβάτη! Τι είναι το θέατρο; Μπαρ και όποιος βλέπει φως μπαίνει;

*

Νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη (φωτό) ο Χρήστος Βεργάδος, σου λέει, της «εικαστικής ζαχαροπλαστικής». Δέκα χρόνια, μας είπε, ότι ξέρει την Ελένη και έφτασε η στιγμή της συνεργασίας! Μήπως βιάστηκαν; Να περίμεναν άλλα δέκα να σιγουρευτούνeleni 11 ότι ταιριάζουν;

*

Παιδιά; Πάμε μια συμφωνία; Μην ξαναγράψουμε «φρέσκα» πρόσωπα! Φρέσκια είναι η ντομάτα στη λαϊκή αγορά, όχι ο άσχετος μοντέλος που του δίνουν θέση σε πάνελ να μιλά, ενώ συνήθως χαμογέλα μόνο και έχει λεξιλόγιο 500 λέξεων και αυτές στα greeklish!

*

Παιδιά 2; Μη με υμνείτε με τη λέξη «αποκλειστικό», ότι τάχα εγώ αποκάλυψα τη βαρυσήμαντη συνεργασία Καλφαγιάννη – Ντορέττας στο πρωινό! Μια κουβέντα έγραψα πως άκουσα και μάλιστα αδιαφόρησα και παγερά! Αυτά τα «αποκλειστικά» και τις επιτυχίες των «σου ‘πα» και «μου ‘πες» με τα τηλεφωνικά των δημοσίων σχέσεων των καναλιών μακριά από εμένα! Δουλίτσα να ‘χουν όλοι, αλλά και «ωχχχου και δεν με νοιάζει!», που έλεγε ο Σταυρίδης στα «Κίτρινα γάντια».

*

Διαβάζουμε ότι με φόντο τη μαυρο-Μύκονο, την πολύπαθη, τρεις άνδρες κάνουν παρέα κολλητή! Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης… Πώς πάει, είπαμε, το άσμα; Α! ναι: «Δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά, σ’ το λέω…»

*

Ξύπνησε η κυρία Φαίη Σκορδά (φωτό) στις διακοπές που δεν λένε να τελειώσουν, έριξε πάνω της ένα μίνι, ροζ καφτάνι, έδεσε και κάτι σανδάλια από αυτά που πουλάνε στο Μοναστηράκι και φόραγε ο χορός στις παραστάσεις παλιάς τραγωδίας του Θεάτρου 1 87Τέχνης, κότσαρε και τα βραχιόλια της, έκανε και χωρίστρα, στήθηκε σε έναν τοίχο και μας είπε «Καλημερούδια».

*

Αλίμονο! Και ποια νοικοκυρά και μωρομάνα δεν βιάζεται να ταΐσει παιδιά, να αλλάξει, να στρώσει κρεβάτια, να ετοιμάσει πρωινά και μετά να φωτογραφηθεί για τα social media, αχάραγα, «πιο sexy από ποτέ». Ολες μας! Ταυτίζομαι, σας λέω! Και καλησπερούδια…

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!

Από τις 24 Αυγούστου επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 ο Πάνος Χαρίτος. Στις 31 του μήνα το κανάλι θα αρχίσει τη συνεχή ροή ενημέρωσης.


{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...