Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου 2015

Παρότι με έξυπνες κινήσεις θα υπάρχει μεγάλη άνοδος στον επαγγελματικό τομέα, η εβδομάδα αρχίζει βρίσκοντάς σας προβληματισμένους σε ό,τι έχει σχέση με παιδιά και οικογένεια, και σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα αδύναμοι να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Παρότι με έξυπνες κινήσεις θα υπάρχει μεγάλη άνοδος στον επαγγελματικό τομέα, η εβδομάδα αρχίζει βρίσκοντάς σας προβληματισμένους σε ό,τι έχει σχέση με παιδιά και οικογένεια, και σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα αδύναμοι να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Ενας καλός τρόπος να βρείτε τις ισορροπίες σας είναι να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί, αν κινηθείτε μυστικά, να ανακαλύψετε κάτι που σας φαίνεται χρήσιμο, αλλά μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να ανατρέψει αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αντί να χτίσετε πιο γερές σχέσεις, να τις γκρεμίσετε και να χαρακτηριστείτε περίεργοι ή κακοπροαίρετοι.

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 26 θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα σας. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα δίνοντάς σας έστω μια προσωρινή ανάσα. Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις, κυρίως με το Δημόσιο.

Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα. Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν ικανοποιητικές λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Ο Ερμής στον Ζυγό από τις 27 βοηθάει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε άλλους και να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό και σωστότερη οργάνωση των σχεδίων σας για να μην μπλοκάρονται από δική σας υπαιτιότητα.

Ερχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η κοινωνική ζωή σας αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον.

ΚΡΙΟΣ: Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και κοινωνικό τομέα. Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σχέσεις σας στα εργασιακά σας ζητήματα, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε. Κρατήστε τη διάθεσή σας σταθερή για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με σχετική άνεση και προπαντός για να μην καταρρεύσετε. Θέστε νέες βάσεις και απορρίψτε ό,τι σας κουράζει ή σας κυνηγάει από το παρελθόν και σας αποσυντονίζει. Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε έντονα σε ό,τι αφορά τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική σας κατάσταση στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Μέσα από συνεργασίες σας θα προκύψουν κέρδη κι έτσι θα αισθανθείτε ξανά ασφαλείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό χώρο όσον αφορά τα τρέχοντα θέματα δεν θα είναι τόσο εύκολες, αλλά αν η δουλειά δεν σας έχει γίνει ρουτίνα και μπορέσετε να εκφράσετε όλη τη δημιουργικότητά σας, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά. Μη σκέφτεστε σε ό,τι είναι να κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και κυρίως να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα για να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο. Βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε ό,τι καλύτερο για το μέλλον σας και να είστε σίγουροι πως δεν θα λείψουν τα άτομα που θα σας στηρίξουν στις προσπάθειές σας. Λίγη ευγένεια και περισσότερος ρομαντισμός θα σας βοηθήσουν να είστε ακόμα πιο επιθυμητοί στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εχετε ήδη αρχίσει να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που έχετε κατανοήσει ότι δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν εκτός από ψυχολογική φθορά και προσπαθείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια τι είναι αυτό που ζητάτε σε ένα σύντροφο, ώστε οι τυχόν δεσμευτικές σας αποφάσεις να παρθούν ύστερα από περίσκεψη και βεβαιότητα. Δεν είναι κακό να είστε επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι για να μη βγείτε ζημιωμένοι, αρκεί να μην το παρακάνετε και ξεπερνάτε τα όρια, γιατί δεν χρειάζεται να σας θεωρήσουν οι άλλοι δύσκολους και κακότροπους. Βέβαια έχετε ήδη μπει σε νέα φάση της ζωής σας και είστε αποφασισμένοι να αφιερωθείτε περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα σας, με αποτέλεσμα να μη σας φτάνει ο χρόνος για να καλύψετε τις προσωπικές ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να προστατευτείτε από τις απαιτήσεις των γύρω σας, αλλά και να δείξετε περισσότερο σεβασμό στον ίδιο σας τον εαυτό χρειάζεται να βάλετε μόνοι σας όρους και όρια στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι ευθύνες που αναλάβατε στην προσπάθειά σας να ξεκαθαρίσετε τη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να διαφέρουν από τον τρόπο με τον οποίο έχετε συνηθίσει να ανταποκρίνεστε μέχρι τώρα στους άλλους, αλλά η εν μέρει συνειδητοποίηση του πώς πρέπει να πορευθείτε από δω και στο εξής θα σας προσφέρει ανακούφιση. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις μέχρι να ξεκαθαρίσετε την τελική μορφή που θέλετε να έχει η συναισθηματική επιλογή σας. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να γίνετε πιο επιθυμητοί από τον σύντροφό σας για να μη χαλάσουν τα σχέδιά σας, εξαιτίας κάποιων απρόβλεπτων παραγόντων.

ΛΕΩΝ: Οσο σκληροί κι αν θέλετε να δείχνετε, έχετε δώσει την καρδιά σας και από δω και πέρα χρειάζεται να δείξετε περισσότερη οργάνωση και σταθερότητα στον στόχο σας για να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά. Φροντίστε να διατηρήσετε και να τονίσετε το στιλ σας που σας κατατάσσει στους πιο γοητευτικούς και ερωτικούς συντρόφους. Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε νέο να θυμάστε πως πρέπει να προφυλάξετε την υγεία σας από το έντονο στρες. Αν αρχίσετε να νιώθετε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να τα βγάλετε πέρα, θα βρείτε τις λύσεις σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο σας και θα αυξήσετε τις πιθανότητες για να αύξηση των εσόδων σας, ενώ παράλληλα θα μειώσετε σημαντικά τα έξοδά σας. Αρχίζουν να ξεμπερδεύουν τα πράγματα, γεγονός που σας επιτρέπει να πορευθείτε χωρίς βιασύνες και υπερβολές στις κινήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με σύνεση και λογική θα προωθήσετε ό,τι για πολύ καιρό καθυστερούσε, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον αισθηματικό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη. Κρατήστε το μέτρο για να μην παρασυρθείτε και μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το ξέρετε. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας ευνοούνται, ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας ξαφνικά ή άτομα που μπερδεύονται στα προσωπικά σας και επηρεάζουν στις απόψεις σας, ακόμα κι αν είναι συγγενείς. Το ότι έχετε με κάποιους σχέσεις αίματος δεν σημαίνει πως αυτοί πρέπει να αποφασίζουν και να κρίνουν τι είναι το καλύτερο για εσάς, γιατί ακόμα κι αν θα κάνετε λάθη, θα είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή.

ΖΥΓΟΣ: Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι πραγματικά θέλετε, ακόμα κι αν το κάνετε εντελώς σαφές με τα λόγια, καθώς πολλές φορές όσο κι αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής, οι νόμοι της καρδιάς είναι πιο ισχυροί. Μάθετε να είστε πιο δεκτικοί στις ερωτικές προκλήσεις και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ίσως θελήσετε να ανοίξετε τις κρυφές πτυχές των συναισθημάτων σας που σχεδόν πάντα κρατάτε κλειστές για να αποφύγετε ενδεχόμενες άσχημες συνέπειες. Ευτυχώς, αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θέλετε να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας, αλλά επιθυμείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να μην ξεκινάτε με την απόρριψη στο μυαλό σας. Σαφώς τα κίνητρα που θα έχετε για να ακολουθήσετε έναν άλλο δρόμο από αυτόν που έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα θα είναι ποιοτικά και ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με όπλο σας μια νέα αίσθηση ελευθερίας που θα σας βοηθήσει να αποκαλυφθείτε περισσότερο συναισθηματικά, θα συναντήσετε άτομα που θα σας δείξουν μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τον έρωτα. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αρχίσετε να επικοινωνείτε σε καλύτερο επίπεδο με τον σύντροφό σας και εκείνος θα μπορέσει να διακρίνει με ευκολία σε εσάς πως πλέον έχετε μεγαλύτερη άνεση να συζητήσετε κάποια θέματα μεταξύ σας, τα οποία μέχρι τώρα απέφευγε συστηματικά, εξαιτίας της δικής σας άκαμπτης στάσης. Αν κρίνετε ότι η σχέση που έχετε, εκτός από τη σταθερότητα που σας προσφέρει, σας επιτρέπει να επενδύσετε περισσότερο συναισθηματικά πάνω της, θα βρείτε τη διάθεση να την ανανεώσετε και θα επινοήσετε διάφορους τρόπους για να το πετύχετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε έναν απολογισμό ζωής, ώστε να βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να αρχίσει μια σειρά συζητήσεων και επαφών στον επαγγελματικό χώρο σας, που θα σας κάνει λίγο να μελαγχολείτε και να πιέζεστε. Ομως μέσα από αυτές θα δείτε σημαντική άνοδο στον οικονομικό τομέα σας, καθώς θα αυξηθούν οι συναλλαγές σας και θα σας προσφέρουν μεγάλα κέρδη. Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα, αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί η πτώση των εσόδων σας δεν είναι κάτι που θέλετε, ειδικά τώρα που βρίσκονται σε άνοδο. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές που θα εμφανιστούν. Θα ήταν χρήσιμο να προνοήσετε και να περιορίσετε τα έξοδά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό που μετράει περισσότερο είναι τι θα κάνετε εσείς και τι θα αποφύγετε προκειμένου να μην επαναλάβετε στις σχέσεις σας λάθη του παρελθόντος, καθώς έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε πολύ γρήγορα και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Είναι όμως άδικο να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί το αποτέλεσμα είναι οι άλλοι να περνούν καλά κι εσείς να είστε οι χαμένοι. Δεν έχει σημασία αν μέσα από τέτοιες σχέσεις αποκομίζετε εμπειρίες και πληροφορίες, από τη στιγμή που φθείρεστε ψυχολογικά. Ξεπεράστε αυτή σας την κακή συνήθεια και μάθετε να αρκείστε σε καλές σχέσεις ή φιλίες που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές, γιατί ο κοινωνικός κύκλος σας δεν θα ανοίξει με άτομα που μπορούν να ποδοπατούν τα πάντα χωρίς τύψεις. Βέβαια για τις καταστάσεις που περνάτε δεν φταίνε μόνο οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για την τροπή που πήραν τα πράγματα ίσως να έφταιγε και ο τρόπος σκέψης σας. Οπότε αρχίστε επανεξετάζοντας πρώτα τη δική σας συμπεριφορά και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Η διάθεσή σας θα είναι τέλεια, εφόσον φροντίσετε ψυχικά να νιώθετε γεμάτοι. Η ενέργεια που θα σας πλημμυρίζει θα σας ωθήσει να θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε, είτε με τους φίλους είτε με τον σύντροφό σας, να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, αλλά και να απολαύσετε ό,τι έχετε στερηθεί εδώ και πολύ καιρό. Πάνω στη χαρά σας προσέξτε να αποφύγετε να πέσετε σε καταχρήσεις και υπερβολές που θα σας κουράσουν και θα ρίξουν τις άμυνες του οργανισμού σας απειλώντας την υγεία σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε κάτι πρωτότυπο ή θα αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικονομικές συναλλαγές σας, γιατί με σωστές και προσεκτικές κινήσεις μπορούν να αποδώσουν αυτά που περιμένετε και ακόμα παραπάνω. Γίνετε πιο υπεύθυνοι και μη φέρνετε σε δύσκολη θέση πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δικές σας οικονομικές υποχρεώσεις. Η ενέργεια και η αντοχή σας θα αυξηθούν σημαντικά, ενώ παράλληλα θα είστε πιο υπεύθυνοι και πιο δυναμικοί, αρκεί να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω να παλέψετε γι’ αυτά που σας ανήκουν. Βρίσκεστε σε φάση γενικών διαδικασιών που προωθούν την εργασιακή ανάπτυξη. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και η τύχη θα είναι σαφώς με το μέρος σας για να τα καταφέρετε. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να τα αλλάξετε, ώστε να γίνουν τα πάντα πιο ενδιαφέροντα.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...