Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Party με την Τόνια και τα κορίτσια του 007

Η Σωτηροπούλου βρέθηκε σε εκδήλωση στο Οσλο για τα γενέθλια της ταινίας «Thunderball» και πόζαρε με τις πρωταγωνίστριες όλων των φιλμ του James Bond

Η Σωτηροπούλου βρέθηκε σε εκδήλωση στο Οσλο για τα γενέθλια της ταινίας «Thunderball» και πόζαρε με τις πρωταγωνίστριες όλων των φιλμ του James Bond

Επτά κορίτσια του φημισμένου Βρετανού μυστικού πράκτορα James Bond 007 έκλεισαν ραντεβού στη Νορβηγία. Μεταξύ αυτών ήταν και το μοναδικό Bond Girl από την Ελλάδα, η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία συμμετείχε στην τελευταία ταινία της πετυχημένης κινηματογραφικής σειράς με τίτλο «Skyfall» και πρωταγωνιστή τον Daniel Craig.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
[email protected]

Αφορμή για τη σύναξη της εν λόγω παρέας στο Οσλο στάθηκε μια εκδήλωση που οργανώθηκε εκεί για τα 50χρονα γενέθλια του «Thunderball», του φιλμ με τον 007 που κυκλοφόρησε στις σκοτεινές αίθουσες το 1965, με τον αξεπέραστο Σον Κόνερι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η 78χρονη Luciana Paluzzi και η 73χρονη Martine Beswick είχαν την τιμητική τους στο event, αφού ήταν τα Bond Girls της συγκεκριμένης παραγωγής.

Το «παρών» έδωσαν επίσης η 72χρονη Britt Ekkland, η οποία είχε ξελογιάσει τον Βρετανό πράκτορα στην ταινία «The Man with the Golden Gun», η 54χρονη Maryam d’Abo από το φιλμ «The Living Daylights», η 60χρονη Carol Ashby που είχε πάρει μέρος στην «Επιχείρηση Octopussy» και βεβαίως η μικρότερη απ’ όλες, η δεσποινίς του «Skyfall» Τόνια Σωτηροπούλου.

Διεθνής προβολή

Η Ελληνίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τα άλλα Bond Girls αλλά και τον διοργανωτή της εκδήλωσης Morten Steingrimsson, παίρνοντας έτσι εκ νέου διεθνή προβολή, λόγω του φαινομένου James Bond.

Η Τόνια πάντως δεν μας άφησε παραπονεμένους και σε ό,τι αφορά το backstage της επίσκεψής της στη Νορβηγία. Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Οσλο άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες στον Ιnstagram-ικό λογαριασμό της. Φτάνοντας στη σουίτα του ξενοδοχείου που της είχαν κλείσει οι διοργανωτές βρήκε ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα να την περιμένει ως ένδειξη καλωσορίσματος. Στη συνέχεια ασχολήθηκε εκτενώς με τον καλλωπισμό της κάνοντας μια ειδική μάσκα ομορφιάς. Η ίδια, μη χάνοντας το χιούμορ της, έγραψε στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας «Χάνιμπαλ», καθώς έκρινε ότι το look της με τη μάσκα παρέπεμπε ολίγον στον ήρωα της ομώνυμης ταινίας με τον Αντονι Χόπκινς! Στο τέλος, αφού ετοιμάστηκε κι έγινε υπέρλαμπρη, όπως αρμόζει σε ένα Bond Girl, μοιράστηκε με τους followers της και μια φωτογραφία της από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, λίγο πριν από την εκδήλωση.

Οι δύο σκηνές στο «Skyfall» που άνοιξαν πολλές πόρτες

Στο «Skyfall», που κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2012, η Τόνια Σωτηροπούλου δεν έβγαλε άχνα! Κοινώς, δεν είχε ούτε μία ατάκα. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να ρίξει τον 007, κατά κόσμον Daniel Craig, στο κρεβάτι κατακτώντας με τον σπαθί της τον τίτλο του ενός και μοναδικού -μέχρι στιγμής- Bond Girl made in Greece. Η συμμετοχή της στο φιλμ περιορίστηκε σε δύο σκηνές. Στη μία ο James Bond την πλησιάζει, τη φιλάει με πάθος και κάνουν έρωτα, ενώ στην άλλη βρίσκονται αγκαλιά οι δυο τους πάνω στο κρεβάτι μετά την σεξουαλική πράξη. Σε κάθε περίπτωση, ο ρόλος της σε μια τόσο διάσημη χολιγουντιανή παραγωγή άνοιξε πολλές πόρτες στην Τόνια, η οποία κάνει πλέον βήματα διεθνούς καριέρας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...