Βιονικό πέος 20 εκατοστών και με On/Off

Εγινε πετυχημένη εμφύτευση σε 43χρονο Βρετανό, ο οποίος είχε χάσει το δικό του γεννητικό όργανο έπειτα από ατύχημα

Βιονικό πέος, μήκους 20 εκατοστών, το οποίο δημιουργήθηκε από ιστό του χεριού του και λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού, εμφυτεύτηκε σε 43χρονο Βρετανό. Ο Μοχάμεντ Αμπάντ, που έχασε το δικό του γεννητικό όργανο σε ηλικία μόλις έξι ετών εξαιτίας ενός φρικιαστικού αυτοκινητικού ατυχήματος, χρειάστηκε να υποβληθεί σε 100 επεμβάσεις για να ανακτήσει τον ανδρισμό του.

Ο παρθένος παντρεμένος και χωρισμένος άντρας μπορεί πια να έχει τη σεξουαλική ζωή που πάντα ονειρευόταν χάρη στους χειρουργούς του University College του Λονδίνου. Εκείνοι τού τοποθέτησαν το σεξουαλικό όργανο που περιλαμβάνει δύο σωλήνες οι οποίοι γεμίζουν με υγρά από το στομάχι του και επιτρέπουν τη στύση.

Η όλη διαδικασία ξεκινάει με το πάτημα ενός κουμπιού που συνδέεται με το όσχεό του, ενώ ένας άλλος διακόπτης αδειάζει το πέος μετά την ολοκλήρωση της επαφής.

Τρία χρόνια

Η διαμόρφωση του πέους αλλά και η συγκόλλησή του ήταν μια διαδικασία που πήρε τρία χρόνια, με τους γιατρούς να χρησιμοποιούν δέρμα και λίπος από τον βραχίονά του για να δημιουργήσουν την πιο φυσική εμφάνιση του οργάνου, η εμφύτευση του οποίου έγινε σε μια επέμβαση διάρκειας 11 ωρών.

Το 2013, όταν είχε γίνει το πρώτο σκέλος της διαδικασίας προσκόλλησης του 20 εκατοστών πέους του, το ένιωθε μουδιασμένο στο ερέθισμα της αφής. Τώρα τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

«Οταν θες να αρχίσει η δράση, πατάς τον διακόπτη του on. Οταν τελειώνεις, πατάς ένα άλλο κουμπί. Διαρκεί δευτερόλεπτα» δήλωσε ο πρόσφατα διαζευγμένος Αμπάντ στην εφημερίδα «Sun» προσθέτοντας με νόημα: «Κάποιες κυρίες μπορεί να θέλουν να το δοκιμάσουν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ