Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες από τις συζητήσεις που θα κάνετε θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να…

ΚΡΙΟΣ: Οι αστείρευτες ιδέες που έχετε θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων προσώπων από το περιβάλλον σας θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική. Οι περιορισμοί που βάζετε δίνουν την εντύπωση πως δεν είστε θετικοί μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Ισως χρειαστεί η δυναμική επέμβασή σας σε ό,τι καθυστερεί από υπαιτιότητα άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες από τις συζητήσεις που θα κάνετε θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας. Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει για να ανακουφιστείτε από τις έγνοιες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε με λογική ό,τι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας. Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά. Αν εσείς δεν δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι. Μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.

ΛΕΩΝ: Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του και θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Ζητήστε εξηγήσεις όπου νομίζετε ότι απαιτούνται και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τα κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε περαιτέρω. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και σταματήστε να είστε αγνώμονες.

ΖΥΓΟΣ: Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει. Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλου σας που σας γνωρίζει πολύ καλά. Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές. Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επανεξετάστε τους στόχους σας, όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται. Η μέρα που θα διανύσετε δεν φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία και την κούρασή σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια που τόσο χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο χρόνος αλλά και οι συγκυρίες έχουν δοκιμάσει τη σχέση σας από πολλές πλευρές. Οι επιθυμίες που είχατε απωθήσει, λόγω των προσδοκιών του συντρόφου σας, αρχίζουν τώρα να παίρνουν μορφή. Λανθασμένοι οικονομικοί υπολογισμοί ίσως σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πιθανότατα θα χρειαστεί να αλλάξετε στάση στα επαγγελματικά θέματα και στις συναναστροφές που έχετε. Μην εκβιάζετε καταστάσεις προκειμένου να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μένοντας μακριά από ριψοκίνδυνες επενδύσεις θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ανανέωση της συναισθηματικής ζωής σας. Μη συνεχίσετε μια κόντρα στον εργασιακό χώρο, γιατί είναι πιθανόν να αποτελέσει κακό προηγούμενο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξαναβρείτε τον εαυτό σας με αυτά που σας προτείνει το έτερον ήμισυ να κάνετε μαζί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε λάθος στιγμές βγάζοντας από μέσα σας τον θυμό από παλιές καταστάσεις. Εκτιμήστε σωστά τις προτεραιότητές σας για να αποφύγετε τις απότομες αντιδράσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...