Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Αγρια βεντέτα στην Κρήτη!

Ενας 25χρονος στα Χανιά θέλησε να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του και πυροβόλησε εξ επαφής τον 24χρονο γιο του δράστη

Σε βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών αποδίδεται η απόπειρα δολοφονίας ενός 24χρονου από 25χρονο μέσα σε καφετέρια των Χανίων λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ο δράστης όρμησε μέσα στο μαγαζί, που ήταν γεμάτο κόσμο, και πυροβόλησε πέντε φορές τον 24χρονο (σχεδόν εξ επαφής) σε πρόσωπο, θώρακα και πόδια.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ακολούθησε πανζουρλισμός, με τους θαμώνες να ουρλιάζουν πανικόβλητοι και να βγαίνουν τρέχοντας από την καφετέρια, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και τελικά συνέλαβαν τον δράστη λίγη ώρα αργότερα. Ο συλληφθείς φέρεται ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία (τον Οκτώβριο του 2011) του πατέρα του από τον πατέρα του θύματος!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης βρισκόταν αρκετή ώρα στην ίδια καφετέρια, στην οδό Καλλεργών, όπου διασκέδαζε ο 24χρονος, ο οποίος όμως δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έφυγε, αλλά επέστρεψε αποφασισμένος να σκοτώσει, κρατώντας ένα Zastava των 7,65 mm. Με βλέμμα ψυχρό μπήκε στην καφετέρια και κατευθύνθηκε προς το τραπέζι του νεαρού αιφνιδιάζοντας τον ίδιο και την παρέα του. Σήκωσε το όπλο, το έστρεψε προς τον 24χρονο και τον πυροβόλησε πέντε φορές. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Κατά πληροφορίες, η σφαίρα που τον έπληξε στον θώρακα χτύπησε τη σπονδυλική στήλη του.

Η απόπειρα δολοφονίας έχει τις ρίζες της στο αιματηρό περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στα Τσικαλαριά Χανίων.

Οι πατεράδες των δύο νεαρών είχαν καβγαδίσει έντονα, με αφορμή διαφωνίες μεταξύ των γιων τους. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα είχαν ανάψει και ο 53χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 43χρονο πατέρα του 25χρονου συλληφθέντα.

Τον περασμένο Μάρτιο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου καταδίκασε τον 53χρονο σε ποινή φυλάκισης 11 ετών για τη δολοφονία του 43χρονου αναγνωρίζοντας στον κατηγορούμενο τα ελαφρυντικά της νόμιμης άμυνας και του βρασμού ψυχής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...