Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (26.08.15)

«Πού είναι η Κύθνος;» ρωτούσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τη Χριστίνα Σούζη όλο νεανική τσαχπινιά. Ελεύθερα, βρε κυρ Μπογδάνο μου, έτσι ξεκίνησαν και…

«Πού είναι η Κύθνος;» ρωτούσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (κεντρική φωτό) τη Χριστίνα Σούζη όλο νεανική τσαχπινιά. Ελεύθερα, βρε κυρ Μπογδάνο μου, έτσι ξεκίνησαν και η Σκορδά, που για το Αίγιο έδειχνε στο Αιγαίο και το ‘λεγε και πέλαγος, η Μπεκατώρου και τώρα η Τσολάκη, που ψάχνει στο Ιόνιο το Καρπενήσι! Είδες τι μεγάλη καριέρα κάνανε τα κορίτσια;

*

Ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους φωτογραφίζονται στην Ακρόπολη! Αφρίζουν από ενθουσιασμό στα sites για την οικογενειακή πόζα! Μόλις πάνε στο Σύνταγμα να φωτογραφηθούν με τους εύζωνες, θα λιποθυμάνε από συγκίνηση! Και μη σας πω τι θα συμβεί έτσι και ταΐσουν τα περιστέρια!

r234tr234qt 3*

Προτίμησαν τους Λυριτζή και Οικονόμου οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους την πρώτη μέρα επιστροφής των ενημερωτικών, πλην Παπαδάκη! Λογικό ήταν αυτοί που βρίσκονταν εδώ όλη αυτήν την περίοδο να χαίρουν και εμπιστοσύνης!

*

Πάλι γκρίνιαξε ο αγαπημένος Μάρκος Σεφερλής (φωτό) για το ότι είχε κακά δημοσιεύματα όταν παρουσίαζε το πρωινό! Οταν θα σταματήσει να το κάνει, θα νομίζουμε πως κάτι του συνέβη και δεν νιώθει καλά. Τόσο πολύ συνηθίσαμε το παράπονό του «με πολεμούν οι πόλεμοι»…

*

Τα πρώτα ονόματα της πίστας το γυρνάνε στο μιούζικαλ και το θέατρο, ενώ τα δεύτερα στα πάνελ εκπομπών. Πότε θα μάθουν οι καναλάρχες και οι θιασάρχες πως σπάνια εμφανίζονται εκείνα τα χαρισματικά άτομα που τα καταφέρνουν σε όλα;

*

Μετά τα μεσάνυχτα ο Alpha κυνηγάει το έγκλημα! «Αστυνόμος Μπέκας», «Κόκκινος κύκλος», «Δέκατη εντολή»! Ολα τα επεισόδια τα έχουμε δει. Ξέρουμε τους δολοφόνους και τα θύματα. Γνωρίζουμε ποιος ηθοποιός θα παίξει τι.

*

Πέφτουμε για ύπνο και μας κυνηγούν σίριαλ κίλερ! Ροχαλίζει ο άντρας μας και νομίζουμε πως εκπυρσοκροτεί το όπλο του Χατζησάββα! Γαβγίζει σκυλί και νομίζουμε ότι έρχεται η Μπέσσυ Μάλφα να εκδικηθεί την κακοποίηση από τον σύζυγο!

r234tr234qt 2*

Θα μου πείτε «δες, κυρούλα, κάτι άλλο»! Τι; «Χαραυγή» ή ένα άλλο που δείχνει το Mega και παίζει ο Καφετζόπουλος (φωτό), που μόλις είχε βγάλει τα κοντά παντελονάκια και άρχισε το ξύρισμα; Σε αυτήν την περίπτωση θα πέσουμε για ύπνο με το άγχος ότι φέτος δίνουμε πανελλήνιες εξετάσεις!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Πριν από τα Χριστούγεννα, λέει, θα αρχίσει η προβολή του τρίτου κύκλου του «The Voice»! Του τάλεντ σόου που στην ελληνική εκδοχή του κερδίζουν πάντα οι πιο αδιάφοροι!

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...