Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε θα παίξει ρόλο στο πόσο τελικά θα σας εμπιστευθούν για να…

ΚΡΙΟΣ: Μην επιχειρήσετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις αντέξετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και κινηθείτε αναλόγως για να αποφύγετε τις παγίδες. Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Επανεξετάστε τις διάφορες ιεραρχίες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα και στην εργασία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε θα αρχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σας και θα νιώθετε αρκετά παραγωγικοί, μάχιμοι και ικανοί να καταφέρετε τα πάντα. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην είστε ευάλωτοι και τρωτοί στα σημεία που σας ενδιαφέρουν σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Το κάθε βήμα που κάνετε θα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψης. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλλεται να συντονιστείτε με τις απαιτήσεις των γύρω σας, όσο και αν σας φαίνονται μεγάλες, αφού έτσι και αλλιώς θα νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις. Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της ημέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας. Είναι προτιμότερο -έως ότου έρθει η κατάλληλη στιγμή- να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από επιφανειακές καταστάσεις. Τα κρυφά ή φανερά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να βρουν ένα τέλος.

ΖΥΓΟΣ: Για να ανταποκριθείτε στα καινούργια καθήκοντά σας χρειάζεται καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Βάλτε πρόγραμμα και κινηθείτε μεθοδικά προκειμένου να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των άλλων. Προσέχετε τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να προβείτε σε επενδυτικά διαβήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε θα παίξει ρόλο στο πόσο τελικά θα σας εμπιστευθούν για να έρθουν πιο κοντά σας. Δείξτε τους τη θερμή παρουσία σας και το γλυκό χαμόγελό σας. Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν εσείς οι ίδιοι δεν προσπαθήσετε να γίνετε πιο ενωτικοί και πιο συγκαταβατικοί, οι συναντήσεις και οι διεξοδικές συζητήσεις δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ρεαλιστικά κάποια θέματα προκειμένου να αλλάξετε το συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα που σας οδηγεί σε αδιέξοδα και σας χαλάει τη διάθεση. Επιβάλλεται να θέσετε μια νέα θέση πραγμάτων για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λαμβάνετε υπόψη παράγοντες τους οποίους ίσως έως τώρα αγνοούσατε ή δεν θέλατε να δείτε και αρχίστε να ελέγχετε τις καταστάσεις, αντί να σας ελέγχουν αυτές. Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τη διπλωματική σας ικανότητα. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων, επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι όποιες επιτυχίες σας αυτό τον μήνα θα οφείλονται αποκλειστικά σε εσάς και όχι στους άλλους. Ανακτήστε τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας και αναγνωρίστε τα προσόντα σας. Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από την πλευρά σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...