Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (02.09.15)

Με κρυφό πόθο να μειωθούν τα δελτία ειδήσεων που είναι κοστοβόρα, τα κανάλια αναγκάζονται από τις εξελίξεις μόνο με την ενημέρωση να ασχολούνται τελικά. Καλά…

Με κρυφό πόθο να μειωθούν τα δελτία ειδήσεων που είναι κοστοβόρα, τα κανάλια αναγκάζονται από τις εξελίξεις μόνο με την ενημέρωση να ασχολούνται τελικά. Καλά να ‘χεις φτηνό πρόγραμμα, όπως αυτά τα ψυχαγωγίας, που πέντε αναλύουν ένα θέμα κρίνοντάς το, αλλά τι να κάνουμε που η ζωή τα φέρνει αλλιώς!

*

Ο ΑΝΤ1, λέει, μετά τις εκλογές θα μειώσει κάνα μισάωρο το κεντρικό δελτίο του. Ας ελπίσουμε ότι θα χαθούν εκείνα τα ανεκδιήγητα lifestyle θέματά τους, που δείχνουν ότι οι άνθρωποι που τα έφτιαχναν ουδεμία σχέση έχουν με το είδος, αλλά αντέγραφαν τα sites με τις sexy πόζες διάφορων μοντέλων.

*

Και μιλώντας για ζωή πριν, ας πούμε ότι μεγάλη μερίδα των δημοσιογράφων της τηλεόρασης με το να αστειεύεται με την κυρία Κωνσταντοπούλου, κάποιες στιγμές εκτός ορίων κοσμιότητας, συναντά τον σεξισμό του σταρ δημάρχου που καταμέτρησε τις σεξουαλικές επιδόσεις των Ελληνίδων αρχαιολόγων. Νισάφι, ε;

*

Το χιούμορ και καλά για την κυρία Κωσταντοπούλου (κεντρική φωτό) συναγωνίζεται μόνο εκείνο για τον Γιάνη Βαρουφάκη, με το οποίο οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης συναντούν σε ατάκα και εξυπνάδα τον κακό εαυτό του Σεφερλή στο Δελφινάριο.
r34rq34rt. 1
*

Αχού και δεν με νοιάζει τι δώρο έκανε ο Σάκης στην Κάτια (φωτό), με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος, όπως διαβάζουμε! Αχού και η διαφημιζόμενη ευτυχία των σταρ που κινούνται σε μαύρο φόντο μιας χώρας που ψυχορραγεί βασανιστικά, μόνο αστειότητα είναι και μάλιστα κακοστημένη!

*

Αχού και δεν με νοιάζει 2! Οι δημοσιογράφοι της χώρας έχουν πληγεί από την κρίση σε σημείο απελπισίας. Το ίδιο και οι τεχνικοί αλλά και οι «καλλιτέχνες» των έντυπων μέσων. Το να ασχολούμαστε με πόσα κανάλια θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια, τη συμπαθέστατη κατά τα αλλά, είναι πρόκληση για όλους εμάς που στηνόμαστε ή έχουμε στηθεί στις ουρές για τα ταμεία ανεργίας!

*

Αχού και δεν με νοιάζει 3, ποια ξεβράκωτη μάγεψε τη Μύκονο, ποια φόραγε μαγιό-αράχνη, ποια τρέλανε τα social media με τα ανοίγματά της και ποια έχει γυμνασμένους κοιλιακούς. Δεν φοράνε κάνα βρακί καλύτερα που έπιασαν μελτέμια και θα πάθουν όλες ψύξη!

*

Αχού και δεν με νοιάζει τελευταίο, που η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη (φωτό) δήλωσε ότι «ήθελα να γίνω παρουσιάστρια ειδήσεων όπως η Ελλη Στάη, η Ολγα Τρέμη και η Σία Κοσιώνη». Πάντως και η τελευταία αυτό θέλει. Να γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων…

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Στο στούντιο μπαίνουν ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα προκειμένου να κάνουν νέα γυρίσματα για τον «Τροχό της τύχης» του Star.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...