Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Απειλές αντί για απαντήσεις

Αποφεύγει να δώσει εξηγήσεις στις αποκαλύψεις της «Espresso» για τον σύζυγό της και καταφεύγει στον μπαμπούλα των μηνύσεων

Αντί απαντήσεων, η Φώφη Γεννηματά επιστρατεύει τον μπαμπούλα των μηνύσεων κατά της «Espresso» για τη χθεσινή αποκάλυψη σχετικά με την πενταετή αργομισθία του οδοντίατρου συζύγου της Ανδρέα Τσούνη στο «Ερρίκος Ντυνάν» (από το 2009 έως το 2014)!

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν επιδεικνύει την αναγκαία ευαισθησία να δώσει εξηγήσεις, αλλά με θράσος ζητεί και τα ρέστα, ενώ συλλαμβάνεται και ψευδόμενη: προσπαθεί να προσπεράσει την ουσία του θέματος με τον αόριστο ισχυρισμό ότι έχουν δοθεί παλαιότερα «συγκεκριμένες και αποστομωτικές απαντήσεις», με τη διαφορά ότι αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ.

Το μόνο που υπάρχει καταγεγραμμένο είναι μια προ μηνών δήλωση της προεδρεύουσας του «Ερρίκος Ντυνάν», Θ. Παπαδάκη, η οποία ανέφερε ότι δεν είχε πρόσβαση πλέον στα αρχεία του νοσοκομείου και δεν μπορούσε να ελέγξει εάν ο σύζυγος της κυρίας Γεννηματά εκτελούσε ή όχι τις συμβατικές υποχρεώσεις του…

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι για ένα δημοσίευμα το οποίο δεν αναφερόταν στην ίδια αλλά στο έτερόν της ήμισυ η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι έδωσε εντολή στους νομικούς της συμβούλους για τα… περαιτέρω!

Η «Espresso», με αφορμή τα όσα υποστήριξε σε ανακοίνωσή της η κυρία Γεννηματά (ότι δήθεν έχει δώσει σειρά απαντήσεων και στο παρελθόν για το ίδιο ζήτημα), επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Κινήματος ζητώντας να σταλούν οι απαντήσεις και τα σχετικά στοιχεία. Συνεργάτης της μας ενημέρωσε ότι θα απαντήσει αφού πρώτα επικοινωνήσει με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Τελικά ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Νίκος Βοσδογάνης (κατόπιν συνεννόησης με την κυρία Γεννηματά) μάς μετέφερε την πληροφορία ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί να δώσει καμία απάντηση. 4rqwetser 3Οπως ο ίδιος πρόσθεσε: «Οποιαδήποτε σχόλιο θα δινόταν προτού δημοσιευθεί το ρεπορτάζ», ενώ η κυρία Γεννηματά αρνήθηκε να στείλει και την οποιαδήποτε δημοσιευμένη -κατά την ίδια- απάντηση που είχε δώσει σε παλαιότερα σχετικά ρεπορτάζ. Στο διαδίκτυο αλλά και στην προσωπική της σελίδα δεν βρέθηκε πάντως καμία απάντησή της.

Βιογραφικό

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι ενώ το βιογραφικό της που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Βουλής αναφέρει ότι είναι συνταξιούχος τραπεζική υπάλληλος, αυτή η πληροφορία απουσιάζει από το βιογραφικό της στο site του ΠΑΣΟΚ, που αναφέρει μόνο το πότε γεννήθηκε και τι σπούδασε!

Κατά τα λοιπά, στην ανακοίνωσή της ακολούθησε την πεπατημένη, μιλώντας δήθεν για διατεταγμένη υπηρεσία και εντολοδόχους. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως «σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων “δημοκρατία” και “Εspresso” τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο τόσο το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη όσο και εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου. Τα δημοσιεύματα αυτά με τους τίτλους και με το περιεχόμενό τους είναι απολύτως παραπλανητικά και συκοφαντικά, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Η σκοπιμότητα είναι προφανής, διότι αυτά τα χυδαία ψεύδη έχουν χρησιμοποιηθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και έχουν λάβει συγκεκριμένες και αποστομωτικές απαντήσεις».

Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει: «Το ότι επανέρχονται εν μέσω προεκλογικής περιόδου αποκαλύπτει τα κίνητρα τόσο των εντολέων όσο και των εντολοδόχων. Ομως, επειδή η αλήθεια είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Επειδή η χυδαιότητα και το ψέμα ξεπερνούν κάθε όριο δεοντολογίας και ανοχής. Εχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να καταθέσουν τη σχετική αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση».

Σάλος για το σκάνδαλο με την αργομισθία του Τσούνη

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της «Εspresso» με τίτλο «Βόμβα για τον σύζυγο της Φώφης Γεννηματά», το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν την πεντάχρονη αργομισθία του άντρα τής προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ της «Espresso», ο Ανδρέας Τσούνης προσελήφθη τον Ιανουάριο του 2009 και παραιτήθηκε τον Μάρτιο του 2014. Ωστόσο τον πρώτο χρόνο δεν εμφανιζόταν στο νοσοκομείο, ενώ από τον δεύτερο χρόνο πήγαινε κάθε Τρίτη και Πέμπτη μόνο το απόγευμα, παρότι η σύμβασή του, την οποία υπέγραψε στις 4rqwetser 15 Ιανουαρίου 2009, με το θεραπευτήριο όριζε ότι «ο ιατρός θα απασχολείται 36 ώρες εβδομαδιαίως, σύμφωνα με τις διατάξεις των ισχυουσών συλλογικών συμβάσεων εργασίας». Σε άλλο σημείο της σύμβασης αναφέρεται: «Ο ιατρός, εφόσον του ζητηθεί, υποχρεούται να τίθεται σε ετοιμότητα κλήσης (on call) μετά τη λήξη του ωραρίου του. Ο μηνιαίος μισθός θα ανέρχεται στο ποσό των 2.500 ευρώ».

Το ειδικό καθεστώς εργασίας που απολάμβανε ο σύζυγος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν άργησε να προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών υπάλληλων που εργάζονταν αργίες, Κυριακές, βάρδιες και νυχτερινά.

Τελικά στις 24 Μαρτίου του 2014 και ενώ είχε αποχωρήσει το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο από το 2010, ο οδοντίατρος παραιτήθηκε ζητώντας «την άμεση εξόφληση των οφειλόμενων απολαβών μου, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Υστερα από αίτημα πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου του «Ερρίκος Ντυνάν», ο διευθυντής της κλινικής του Οδοντιατρικού Τμήματος Νικόλαος Κρανιάς στις 17 Ιουνίου 2014 με υπηρεσιακό σημείωμά του αναφέρει: «Ο κ. Ανδρέας Τσούνης κατά το πρώτο έτος δεν παρουσιαζόταν, ενώ την υπόλοιπη διάρκεια και μέχρι της παραιτήσεώς του ερχόταν κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα, ενώ έκανε και εφημερίες on call από τον δεύτερο χρόνο», αποκαλύπτοντας πλέον με το πιο επίσημο τρόπο ότι ο σύζυγος της κυρίας Γεννηματά δεν εργαζόταν τις ώρες που όριζε η σύμβασή του.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...