Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές των stars

Αυτοί που αντέχουν τις παράλογες απαιτήσεις τους και κάνουν πραγματικότητα ακόμα και τις πιο ακραίες επιθυμίες τους

Λέγονται βοηθοί, γραμματείς ή συνεργάτες, αλλά στην πραγματικότητα είναι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές, οι οποίοι αν και περιβάλλονται από την αίγλη των celebrities για τους οποίους δουλεύουν, ζουν μια σκληρή ζωή, παλεύοντας να ικανοποιήσουν τις συχνά ακραίες απαιτήσεις τους.

Από το να συλλέγουν δείγμα κοπράνων από το «υψηλό» κατοικίδιο του σταρ για να το πάνε για εξέταση μέχρι να κάνουν τον ψυχολογικό σάκο του μποξ, τα δεινά που περνούν κάνουν την επαγγελματική τους ιδιότητα να φαντάζει σκλαβιά.

«Μπορεί να είναι απίστευτα απαιτητική και κάποιες φορές ταπεινωτική δουλειά» εξηγεί ο Μπεν Αρνολντ, συνιδρυτής της Sorted Personal Management, εταιρίας που εξασφαλίζει προσωπικούς βοηθούς σε ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τραγουδιστές και μοντέλα.

«Υπάρχει μια ευρεία γκάμα ανθρώπων που κάνει αυτή τη δουλειά. Πολλοί από αυτούς είναι μορφωμένοι, μιλούν πολλές γλώσσες και έχουν πτυχία Νομικής ή Πολιτικών Επιστημών. 4erqw4twqe4rt 1Πρέπει όμως να είναι όλοι τους προετοιμασμένοι να ανεχθούν όλων των ειδών τις απαιτήσεις από το διάσημο αφεντικό τους όλες τις ώρες την ημέρα και τη νύχτα» προσθέτει, αναφέροντας ως παράδειγμα ότι μπορεί να τους ζητηθεί από το να πάνε στο σούπερ μάρκετ μέχρι να επιβλέψουν την κατασκευή ενός γιοτ στο Μονακό ή να δεχτούν τηλέφωνο μέσα στη νύχτα για να πουν στον εργοδότη τους σε ποιο συρτάρι έχει τα μολύβια του.

Οι ιστορίες «τρόμου» που μοιράζονται μεταξύ τους οι άνθρωποι αυτοί είναι κάποιες φορές ασύλληπτες. Ενδεικτική είναι η περίπτωση διάσημου που ζήτησε ρητά ο βοηθός του να είναι κοντός για να δείχνει ο ίδιος ψηλότερος, ενώ προσέλαβε και δεύτερο άνθρωπο, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος να ξεκινάει καβγά μαζί του δημοσίως και πάντα να είναι αυτός που χάνει σε επιχειρηματολογία. Ενας άλλος, δε, ήταν υποχρεωμένος να βάζει κρέμα κατά του συγκάματος στους πληγωμένους μηρούς της χολιγουντιανής ηθοποιού που τον είχε προσλάβει, η οποία είχε τη συνήθεια να ξεχνάει να φοράει εσώρουχα στα πάρτι.

Στη φόρα

Υπάρχουν όμως και λιγότεροι διακριτικοί και εχέμυθοι βοηθοί που έχουν βγάλει στη φόρα τις ακραίες απαιτήσεις των αφεντικών τους κατονομάζοντάς τους. Μεταξύ αυτών είναι η Τζένιφερ Ο’Νιλ, η οποία έχει 4erqw4twqe4rt 2υποστηρίξει ότι η Lady Gaga για την οποία δούλευε «απαιτούσε να κοιμάται στο κρεβάτι της κάθε βράδυ», ενώ η Ρεμπέκα Γουάιτ, η βοηθός της Ναόμι Κάμπελ, έχει επιβεβαιώσει τη φήμη του μοντέλου ως δυνάστη, λέγοντας ότι για να έχει το πάνω χέρι στους ανθρώπους, τούς έκανε να κλαίνε.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ δε, ο κινηματογραφικός Μπάτμαν, σύμφωνα με το βιβλίο που έγραψε ο βοηθός του Χάρισον Τσενγκ, τον ανάγκαζε να τον αποκαλεί «κυβερνήτη», ενώ του τηλεφωνούσε στις 2.00 τα ξημερώματα για το τίποτα.

Αυτά βέβαια δεν μπορούν να συγκριθούν με το μεροκάματο του τρόμου που έβγαλε η Ντέμπορα Σο όταν δούλευε για χολιγουντιανή ηθοποιό, η οποία είχε για κατοικίδιο έναν βόα σφιγκτήρα.

«Επρεπε να πάω το αυτοκίνητο για σέρβις και ανακάλυψα ένα πολύ πεινασμένο φίδι κουλουριασμένο κάτω από τη θέση του οδηγού. Πήρα έναν φίλο να με βοηθήσει να πάω το αυτοκίνητο στο σέρβις και μετά έπρεπε να χρυσοπληρώσω τους τεχνικούς για να το βγάλουν» λέει χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...