Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών αναγκών σας θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Μοιράστε…

ΚΡΙΟΣ: Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιμένετε σε γεγονότα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην εξαντλήσετε όλες τις δυνάμεις σας στα επαγγελματικά σας θέματα. Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε. Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική ζωή σας κάνοντας για μια φορά αυθόρμητες κινήσεις. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σας δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας γιατί δεν υπάρχει μέση λύση. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό τομέα, προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο. Οσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή, ειδικά αυτό το διάστημα είναι η ενδεδειγμένη λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε πολύ καλά προτού ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας με τον περίγυρό σας. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν. Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεβείτε ψυχολογικά προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας. Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών. Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές ενέργειες. Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών αναγκών σας θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρότι θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ