Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μαγικές κλήσεις από τον Μίκυ, τη Μίνι, τον Ντόναλντ & την Νταίζυ μόνο στα Public!

Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου ήρωας όταν ήσουν παιδί; Πώς θα σου φαινόταν αν ο Μίκυ ή ο Ντόναλντ ευχόταν στο παιδί σου μέσω τηλεφώνου «Καλή σχολική χρονιά!».

Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου ήρωας όταν ήσουν παιδί; Πώς θα σου φαινόταν αν ο Μίκυ ή ο Ντόναλντ ευχόταν στο παιδί σου μέσω τηλεφώνου «Καλή σχολική χρονιά!». Τα καταστήματα Public θα ενθουσιάσουν και τη φετινή σχολική χρονιά τους μικρούς τους φίλους με την υπέροχη έκπληξη που έχουν ετοιμάσει σε συνεργασία με τη Disney!

Αποκλειστικά για την περίοδο από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου επισκέψου ένα κατάστημα Public ή το www.public.gr και με κάθε αγορά προϊόντος Disney θα λάβεις από το ταμείο ή από το www.public.gr ένα έντυπο οδηγιών με έναν μαγικό κωδικό! Με ποιον ήρωα της Disney θέλει να «συνομιλήσει» το παιδί σου: τον Μίκυ, τη Μίνι, τον Ντόναλντ ή την Νταίζυ; Τα βήματα είναι απλά:  στέλνεις SMS (χρέωση απλού SMS) με τον κωδικό που αντιστοιχεί στον ήρωα που επιθυμεί το παιδί και λίγα δευτερόλεπτα μετά θα λάβεις μια τηλεφωνική κλήση από τα Public και την Disney με μήνυμα του επιλεγμένου ήρωα αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους!.  

Mην ξεχνάς ότι μόνο στα Public θα βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα σε σχολικά βιβλία (σε πακέτα ανά τάξη και ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα), σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα φροντιστηριακά, λεξικά, βιβλία για κολλέγια και για το πρόγραμμα I.B., εξειδικευμένα βιβλία για business schools, πλήρη γκάμα σε είδη γραφικής ύλης, ποιοτικά σχολικά σακίδια για κάθε τάξη του Δημοτικού, Γυμνασίου ή Λυκείου αλλά και απίστευτες επιλογές & & ευκαιρίες σε προϊόντα τεχνολογίας.

Επιπλέον οι μικροί μας φίλοι θα ανακαλύψουν σχολικές τσάντες, παγούρια, δοχεία φαγητού καθώς και είδη γραφικής ύλης όπως τετράδια, μολύβια, φάκελους και αυτοκόλλητα με διάσημους ήρωες της Disney σε τιμές από 0,39€ . Το καλύτερο; Μόνο στα Public, μια μαγική κλήση από αγαπημένους ήρωες Disney περιμένει τους μικρούς μας φίλους, με αγορές προϊόντων Disney! Με όλα αυτά η καλή αρχή είναι σίγουρη!

Κάνε τώρα μία στάση σε ένα κατάστημα Public και προμηθεύσου όλα όσα χρειάζεσαι για όλες τις τάξεις  του Δημοτικού, Γυμνασίου ή Λυκείου, για τη νέα σχολική χρονιά! Και αν δεν θέλεις να χάσεις χρόνο στους δρόμους, μπορείς με ένα κλικ όπου κι αν βρίσκεσαι να παραγγείλεις ό,τι θέλεις και να παραδοθεί στο χώρο σου μέσα σε 48 ώρες. Μην ξεχνάς ότι για παραγγελίες σε σχολικά είδη άνω των 35€ η αποστολή στο χώρο σου είναι δωρεάν!

 

Public, ακόμα περισσότερα για σένα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...