Για «σεφτέ»

Η ΕΘΝΙΚΗ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Στον απόηχο των όσων (απίθανων) συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στους κόλπους της «γαλανόλευκης», η Εθνική ομάδα καλείται να φτάσει, επιτέλους, στην πρώτη της νίκη (στον 6ο προκριματικό Ομιλο για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας), με αντίπαλο τη Φινλανδία.

Ο Κώστας Τσάνας θα οδηγήσει την ομάδα στο ματς του Φαλήρου (21.45, ΕΡΤ1, OΤΕ Sport1), με τους διεθνείς να δηλώνουν έτοιμοι για μια νέα αρχή.

«Ξεκινάμε ουσιαστικά από την αρχή, να φτιάξουμε αυτά που έχουμε χάσει έναν χρόνο τώρα. Φταίξαμε πάρα πολύ όλοι, και οι παίκτες. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και θέληση και αποφασιστικότητα προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση. Τα άλλα ματς του ομίλου: Ουγγαρία-Ρουμανία και Φερόες-Β. Ιρλανδία.

Με δύο ισοπαλίες η Εθνική είναι ουραγός στον όμιλο (διατηρεί, πάντως, μαθηματικές ελπίδες για την 3η θέση).

Στην κορυφή είναι η Ρουμανία με 14 βαθμούς και ακολουθούν: Β. Ιρλανδία (13), Ουγγαρία (11), Φερόες (6), Φινλανδία (4) και Ελλάδα (2).

Β.Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...