Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Σαββατοκύριακο 05-06 Σεπτεμβρίου 2015

Με τον Ηλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα, ο ρομαντισμός θα εναλλάσσεται συνεχώς με το πάθος…

Με τον Ηλιο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα (5/9), ο ρομαντισμός θα εναλλάσσεται συνεχώς με το πάθος.

Αν θέλετε μόνο περιπέτειες, απολαύστε τις στιγμές χωρίς να αρχίσετε να μιλάτε για κοινά σχέδια. Με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία στον Λέοντα από τις 7, μάλλον θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε πειρασμούς, καθώς θα είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρισκάρετε προκειμένου να δώσετε χρώμα στην ερωτική ζωή σας.

Προτού ξεκινήσετε οτιδήποτε φροντίστε να διώξετε τα φαντάσματα του παρελθόντος. Δεν ωφελεί να πηγαίνετε στο αύριο με μόνιμο συνοδό το χτες και να βγάζετε στην επιφάνεια μονίμως την πληγωμένη καρδιά σας.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάποια άτομα που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, αφού ναι μεν το φλερτ που θα δεχτείτε είναι ωραίο και ανεβάζει το κέφι σας, σκεφτείτε δε αν αξίζει τον κόπο να το συνεχίσετε και να κινδυνέψετε να χαλάσετε τη σχέση σας.

Οι γνωριμίες που θα κάνετε εκτός του ότι θα αναπτύξουν την κοινωνικότητά σας, θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, επιλέγοντας το άτομο που σας ταιριάζει.

Οι δεσμευμένοι φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά, να ελέγξετε τα νεύρα σας και να μην παρασυρθείτε σε πράξεις και λόγια που θα πληγώσουν τον σύντροφό σας.

Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να δώσετε ώθηση στο έτερόν σας ήμισυ να ανοίξει και εκείνος με τη σειρά του την καρδιά του.

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τις δύσκολες στιγμές να σας προκαλέσουν στρες ή κατάθλιψη και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα. Πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τρόπους που θα προβάλουν τη δουλειά σας και να κάνετε μια γενική αναδιοργάνωση, επενδύοντας ταυτόχρονα ενέργεια, εργασία και χρόνο. Ο φόβος που σας προκαλεί ο ανταγωνισμός σάς κάνει να είστε επιθετικοί στους συνεργάτες σας και αυτό δεν βοηθάει στο να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών ζητημάτων σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μην έχετε προβλήματα. Δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να δείξετε πώς νιώθετε ή για να πείτε τα παράπονά σας στο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον, ούτε για να προβάλετε τις διεκδικήσεις σας στον εργασιακό χώρο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίσετε τους άλλους με άνεση και διπλωματία, αποβάλλοντας την επιθετικότητά σας. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και διατηρώντας ειλικρινή στάση απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε ακριβώς όπως σας πρέπει. Μην αφήσετε το άγχος και τις ανασφάλειες για την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων να αναστατώσει τον ψυχικό κόσμο σας. Οι αυτοπεριορισμοί θα σας μπλοκάρουν, αλλά να θυμάστε πως ουδείς σας πιέζει και εναπόκειται στη δική σας θέληση να κάνετε κάτι για να πάψετε να είστε το θύμα. Δώστε στον εαυτό σας αισιοδοξία και ανανέωση. Ετσι θα ενεργοποιηθεί η διάθεσή σας και θα απελευθερωθείτε από αυτά που νιώθετε εγκλωβισμένοι. Οι ευκαιρίες για να διορθώσετε κάποια λάθη σας θα υπάρχουν, γι’ αυτό μην πτοείστε από τις αντιξοότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που τα θεωρείτε ενοχλητικά και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις για ό,τι σας απασχολεί με πιο καθαρή εικόνα. Είναι πολύ πιθανόν, μια και θα είστε απασχολημένοι με τα οικονομικά σας θέματα, να μπερδευτείτε και να βάλετε σε δοκιμασία τις σχέσεις σας, με σκοπό να δείτε ποιες είναι οι αντοχές τους. Ισως νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες, και να αναζητήσετε μεγαλύτερη εξασφάλιση και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους. Μια κατάσταση που δεν σας καλύπτει πια δεν είστε υποχρεωμένοι να τη δέχεστε, ενώ, αν έχετε μια συμπαθητική σχέση που μπορεί να βελτιωθεί, αποφύγετε να τη βάλετε σε κίνδυνο. Εάν έχετε αντιρρήσεις μπορείτε να τις εκφράσετε με ευγένεια, χωρίς να πανικοβάλλεστε ότι θα διαταραχθούν οι συνεργασίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό στην προσωπική ζωή σας και δίνει τέλος στη μοναξιά. Αφεθείτε σε καινούργιες γνωριμίες και ανακαλύψτε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Αναστείλετε κάποια από τα σχέδια που είχατε μέχρι τώρα, γιατί επείγει να επικεντρωθείτε στο πώς θα δραστηριοποιήσετε την κοινωνική ζωή σας, μια και οι επαφές και οι νέες γνωριμίες θα σας κρατήσουν όρθιους μέχρι να ανακάμψετε και να βγείτε από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε. Θα έρθουν αρκετά απρόοπτα και ανατροπές στον εργασιακό χώρο σας. Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική, για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια και τις δυνατότητες για να αντεπεξέλθετε τις έχετε.

ΛΕΩΝ: Κρατώντας την ψυχραιμία σας θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Οσο δύσκολο και αν σας είναι, διοχετεύστε αλλού τον εκνευρισμό σας και μην κάνετε χρήση της υπομονής των άλλων, γιατί ήδη έχετε εξαντλήσει τα όριά τους. Οι δυσκολίες στις συνεργασίες σας θα είναι εμφανείς και οι επαφές με τους συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο στρωτές. Εστιάστε την προσοχή σας στο πώς θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις βάσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά, χωρίς να χάνεστε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων. Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας, ωστόσο το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχίζει ακμαίο, χαρίζοντάς σας όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο εσείς οι αδέσμευτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μάλλον θα δοκιμαστεί αρκετά η σχέση όσων είστε δεσμευμένοι και δεν αποκλείεται, εφόσον δεν έχει γερές βάσεις και έχει φτάσει εδώ και καιρό σε τέλμα, να διαλυθεί οριστικά. Λογικό είναι πως κάτι τέτοιο ίσως σας βρει εν μέρει απροετοίμαστους και σας στενοχωρήσει, όμως πολύ σύντομα θα κάνετε μια νέα γνωριμία, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε και να καταλήξετε στο συμπέρασμα πως εν τέλει ήταν απαραίτητο και για το καλό σας ό,τι έγινε. Συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, προσέχοντας όμως τα όρια που επιβάλλουν οι συνθήκες και χωρίς να γελοιοποιείτε τις σοβαρές υποθέσεις. Με τη βοήθεια της λογικής θα βρείτε τις επιθυμητές λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει.

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στον εργασιακό χώρο. Κρατήστε το επίπεδο στις συζητήσεις σας και μη ρίξετε λάδι στη φωτιά. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και κρατήστε χαμηλούς τόνους, αφού με το να αντικρούετε όσους δεν συμφωνούν μαζί σας δεν θα έχετε να κερδίσετε τίποτα άλλο, εκτός από το να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Τα μικρά ή τα μεγάλα άλυτα προβλήματα που έχετε θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όπως και οι αντιδράσεις των άλλων απέναντι στις δικές σας προτιμήσεις και επιλογές. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ωθήσετε τον εαυτό σας ή τους άλλους στα άκρα, ώστε να μειώσετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα πρόσωπα και να τους προσεγγίσετε με περισσότερη άνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα αποβάλλοντας κάθε σκέψη για ρεβάνς ή εκδίκηση. Με τα προσχήματα και τις συγκαλυμμένες καταστάσεις θα δημιουργηθούν μόνο παρεξηγήσεις και παρερμηνείες των προθέσεών σας. Ενας έντονος εκνευρισμός που θα παρατηρηθεί θα δυσκολέψει τις συνεννοήσεις που επιβάλλετε να κάνετε. Η εκδήλωση των συναισθημάτων σας θα παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες και είναι πιθανό η βασική αιτία των διαφωνιών να εμφανίζεται στο ότι ο καθένας θέτει διαφορετικές αξίες και διαφορετικά πιστεύω για το ίδιο πράγμα. Μάθετε να υποχωρείτε όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και να συγκρατείτε τα νεύρα σας, αλλιώς θα μεγαλώσετε και άλλο το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στον σύντροφό σας. Εάν δεν μπορείτε να φερθείτε λογικά, είναι καλύτερα να απομονωθείτε και να μην ανοίξετε συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγχος και βιασύνη προκειμένου να τα προλάβετε όλα μπορεί να κουράσουν το σώμα και το νευρικό σύστημα. Εξασφαλίστε περισσότερες ώρες ύπνου και ακολουθήστε πιο υγιεινή διατροφή. Αφήστε πίσω καταχρήσεις και χαράξτε νέα πορεία στη ζωή σας. Αξίζετε πολλά και πρέπει να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει. Εκμεταλλευτείτε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας, καθώς η εσωτερική ομορφιά σας θα φανεί αν έχετε καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση. Ασχοληθείτε με τα ζητήματα που σας απασχολούν, αφήνοντας για αργότερα τα οικονομικά σχέδιά σας. Για να μπορέσετε να αφεθείτε μέσα στη σχέση σας και να την απολαύσετε θα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην άγχεστε συνεχώς ακόμη και για ανούσια πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θέλει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκρατημένα νεύρα. Θα χρειαστεί να κάνετε περικοπές, καθώς στα έσοδά σας παρατηρείται μια κινητικότητα, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που χρειάζεστε στην πραγματικότητα. Ισως κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για κάτι που σας στέρησαν στον εργασιακό χώρο σας και αυτό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα κάποια σχόλια που θα γίνουν. Μην μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε επαγγελματικά μυστικά σας σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την εχεμύθειά και την τιμιότητά τους, γιατί εκτός του ότι θα σας προδώσουν, θα εκμεταλλευτούν τις ιδέες σας και θα βγείτε χαμένοι. Μην περιπλέξετε τις συνεργασίες και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας γιατί ως αποτέλεσμα θα έχετε απώλειες στον οικονομικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σκεφτείτε τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας και μη χρυσώνετε το χάπι ρίχνοντας ευθύνες στο ταίρι σας. Μπορεί να έχει κάνει και αυτός τα δικά του λάθη, αλλά τουλάχιστον τα έχει παραδεχτεί, σε αντίθεση με εσάς που επιμένετε να φοράτε παρωπίδες. Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε μονιμοποίηση της σχέσης σας και να αισθανθείτε τη σιγουριά που αναζητάτε, εκφραστείτε πιο ελεύθερα, αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας και η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική. Απομακρύνετε όλες τις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, γιατί μόνο με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Βάλτε λίγο παραπάνω από τη γοητεία σας και κάντε το έτερόν σας ήμισυ να αισθανθεί πιο όμορφα κοντά σας και να ανακαλύψει τα καλά σημεία του εαυτού σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι βρίσκεστε στη διαδικασία της κατάκτησης προχωρήστε και ο στόχος σας θα επιτευχθεί. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις, αφού οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι στο φόρτε τους. Νιώστε δυνατές συγκινήσεις και απολαύστε τον έρωτα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας ανεβάζοντας τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας. Εσείς θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ερωτική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα. Ομως να θυμάστε ότι πρέπει να κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα τον ενθουσιασμό σας, ώστε να μη βρεθείτε σε μια εφήμερη σχέση που θα σας πληγώσει. Μην ξεχάσετε να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας, για να αποφασίσετε τι είδους σχέση θέλετε να έχετε προτού την ξεκινήσετε.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...