Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (07.09.15)

Εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Ε, πολιτική! Στη μέση ο δημοσιογράφος, παράθυρο αριστερά και δεξιά δύο κυρίες! Η μία είναι η κυρία Λυμπεράκη…

Εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Ε, πολιτική! Στη μέση ο δημοσιογράφος, παράθυρο αριστερά και δεξιά δύο κυρίες! Η μία είναι η κυρία Λυμπεράκη (κεντρική φωτό), ντυμένη όχι ξαδέλφη της υπέρκομψης Μπακογιάννη, αλλά της συχωρεμένης Μπεναζίρ Μπούτο, κατευθείαν από το Καράτσι!

*

Μαυρισμένη, η κυρία Λυμπεράκη με εβένινα, γυαλιστερά μαλλιά, μια πορτοκαλιά μπλούζα με το μπράτσο έξω και ένα πορτοκαλί σε διάφορους τόνους σάρι… ε, μαντίλι στον άλλον ώμο! Μπόλιγουντ σκέτο! Εμείς, πάλι, παρακολουθούμε απλώς ταυτιζόμενοι με τους ήρωες του «Slumdog Millionaire»!

*

Αν μη τι άλλο δεν ήταν πληκτική! Τις επόμενες νύχτες έπεσε τέτοια γραβάτα και κουστουμιά που μόνο η φωνή «Σαράφης στα Τρίκαλα, τώρα και στο Παρίσι» δεν ακουγόταν από το υπερπέραν…

*

Οχι! Δεν είχε σχέση η Παναγιώτα Βλαντή με τον Δάνη Κατρανίδη και το διαψεύδει η πρώτη κατηγορηματικά! ΟΚ! Ούτε από τον νου μάς είχε περάσει ούτε και το ‘χαμε ματακούσει το θέμα…
dw4rwef 1
*

Η καλλίγραμμη νέα Πετρούλα Κωστίδου (φωτό) με τα φορητά στήθη, τα οποία περήφανα πρόβαλλε ως ένα θαύμα της ιατρικής επιστήμης στο κοινό της λέγοντας τον καιρό, με απαράμιλλη κακογουστιά απάντησε πρόσφατα στο ΕΣΡ, που αποφάσισε να γνωμοδοτήσει πέντε χρόνια μετά το πέρας της παρουσίασης από τη νεαρή ότι το θέαμα ήταν απαράδεκτο.

*

«Θα μου πεις και ποιος δεν έχει νιώσει τα γαμψά νύχια της θεσμικής βίας του κράτους να απλώνονται και να διεισδύουν με γελοίες προφάσεις στη σχισμή της τσέπης του» έγραψε η Πετρούλα Κωστίδου ως ένας θηλυκός Ενρίκο Μπερλινγκουέρ!

*

Συνέχισε η μικρή φιλόσοφος Πετρούλα: «… Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο σύμπαν αυτό που είναι “λάθος” και “κακό” σήμερα, μετατρέπεται σε “σωστό” και “καλό” την επόμενη μέρα. Αρκεί να ξυπνήσουμε και να διεκδικήσουμε. Η ελευθερία της έκφρασης δεν κοστολογείται, δεν ποινικοποιείται ούτε και φιμώνεται». Μωρέ, της κοπέλας αυτής, που ξύπνησε ένα πρωί… Τσόμσκι, έδρα στο πανεπιστήμιο πρέπει να της δώσουμε!

*

Το δε ακαλαίσθητο θέαμα του καιρού της συναγωνίζεται σε απροκάλυπτες προθέσεις έλξης του κοινού, χωρίς καμία συναίσθηση χρέους συναισθηματικής εκπαίδευσης ενός λαού, μόνο τη φρικαλέα «Στιγμή της αλήθειας». Αλήθεια, επ’ αυτού τι λέει το ΕΣΡ;

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Το «Μπρούσκο» θα προβάλλεται καθημερινά από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 21.00 με αντίπαλο τη «Μουρμούρα» του Alpha. Μια μέρα πριν θα προβληθεί ένα δίωρο χορταστικό επεισόδιο.

 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...