Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας οι μπράβοι τού Super Paradise

Μετά το βίντεο-ντοκουμέντο πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου έξω από το γνωστό beach bar

Οι έντονες αντιδράσεις που ξέσπασαν όταν αφέθηκε ελεύθερος ο σεκιουριτάς που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου έξω από το Super Paradise της Μυκόνου, αλλά και το αποκαλυπτικό βίντεο που ήρθε στο φως οδήγησαν τις δικαστικές Αρχές στη μετατροπή του κατηγορητηρίου για τον 25χρονο φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία για βαριές σωματικές βλάβες έγινε απόπειρα ανθρωποκτονίας, δηλαδή κακούργημα. Αυτό συνέβη μετά την έντονη αντίδραση συγγενών και φίλων του 31χρονου Κύπριου, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, που tgf325t235t 1χαροπαλεύει στο Θριάσιο νοσοκομείο και την κατακραυγή που ξέσπασε όταν αφέθηκε ελεύθερος ο νεαρός, ο οποίος είχε παραδοθεί μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, την Τρίτη, και είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Ομως, χθες το πρωί τα πράγματα άλλαξαν. Μόλις ο ανακριτής Σύρου είδε το βίντεο-ντοκουμέντο της επίθεσης έδωσε εντολή για συλλήψεις και εξέδωσε εντάλματα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες τόσο στον 25χρονο σεκιουριτά όσο και στον 34χρονο ιδιοκτήτη της εταιρίας σεκιούριτι και γνωστό πυγμάχο, ο οποίος είχε προσαχθεί λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου και επίσης είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο πυγμάχος

Και οι δύο οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, που άλλαξε την κατηγορία σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ μέχρι προχθές η κατηγορία ήταν για βαριές σωματικές βλάβες (πλημμέλημα). Ομως, και ο 34χρονος πρώην διεθνής πυγμάχος και ιδιοκτήτης της εταιρίας tgf325t235t 2στην οποία εργαζόταν ο νεαρός που ξυλοκόπησε τον Κύπριο κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Λυπάται πολύ για ό,τι έγινε. Το πιο σημαντικό είναι να πάνε όλα καλά με την υγεία του τραυματία και να έχει γρήγορη ανάρρωση. Το μυαλό του είναι συνεχώς κοντά του και είναι συγκλονισμένος» ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος του 25χρονου, Κίμων Ευαγγελάτος, και πρόσθεσε: «Η αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Κυριακής θα φανεί όταν έρθει η ώρα».

Η κατάσταση της υγείας του 31χρονου πατέρα, ο οποίος βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος έξω από το πασίγνωστο beach club της Μυκόνου, παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Ο Βαγγέλης Πέππος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και, σύμφωνα με τους γιατρούς, τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα. tgf325t235t 3Η σύζυγός του Αφροδίτη Κλεάνθους δεν έχει λείψει ούτε λεπτό από το πλευρό του, όπως και οι συγγενείς και φίλοι του, που προσεύχονται να τον βοηθήσει ο Θεός να επιστρέψει στο σπίτι του και να αγκαλιάσει ξανά τον μόλις δύο ετών γιο του.

«Καθημερινά τον αγγίζω, του μιλάω. Αν και βρίσκεται σε κώμα, ξέρω μέσα μου ότι με ακούει. Η ζημιά που του έχουν προκαλέσει στον εγκέφαλο είναι μεγάλη, αλλά θα τα καταφέρει. Ο άνδρας μου είναι δυνατός. Παλεύει!» είπε συντετριμμένη στην «Espresso» η σύζυγός του.

Διαπληκτίστηκε

Το αιματηρό περιστατικό ξύπνησε μνήμες από την τραγική υπόθεση του Ντουζόν Ζαμίτ και συνέβη λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, όταν -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Κύπριος που βρισκόταν στο μαγαζί με τη σύζυγό του διαπληκτίστηκε με έναν συμπατριώτη του. Το συμβάν φέρεται ότι προκάλεσε την επέμβαση των «μπράβων» του κλαμπ, οι οποίοι έβγαλαν έξω τον 31χρονο.

Οταν ο άτυχος Βαγγέλης Πέππος προσπάθησε να επιστρέψει στο μαγαζί, ο θερμόαιμος σεκιουριτάς φέρεται ότι έφτασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

13.09 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....