Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Τεχνολογική «έκρηξη» και συνεχείς καινοτομίες στις συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου

Μία τεχνολογική έκρηξη παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στις συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Μία τεχνολογική έκρηξη παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στις συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου. Οι καινοτομίες που εμφανίζονται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα νέας γενιάς δημιουργούν νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση 2 70των συνεπειών του καπνίσματος, προσφέροντας για πολλούς μία μοναδική διέξοδο στην προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος. Η εναλλακτική που έχει βοηθήσει χιλιάδες καπνιστές μέχρι σήμερα στην Ελλάδα αλλά και εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο στο δύσκολο εγχείρημα της διακοπής του καπνίσματος, καθημερινά κερδίζει έδαφος καθώς όλο και περισσότεροι είναι οι καπνιστές που θα επιλέξουν μία συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου για να απαλλαγούν από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Τεράστιο ρόλο ωστόσο στην ραγδαία ανάπτυξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια έχει παίξει και η παρουσίαση προϊόντων που τεχνολογικά εξαντλεί όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες. Ο ατμιστής (όπως συνηθίζεται να λέγεται ο χρήστης ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου) πλέον δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες επιλογές, άρα και περιορισμένες δυνατότητες. Αντιθέτως μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από πολλές επιλογές την συσκευή που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να του εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα σε ότι αφορά την απόλαυση και την ικανοποίηση κάνοντας την συνήθεια του ατμίσματος την πλέον διαδεδομένη επιλογή στην αντιμετώπιση των συνεπειών καπνίσματος.

Για να αντιληφθούμε το μέγεθος της εξέλιξης που έχει παρατηρηθεί σε ένα προϊόν που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως ή εφεύρεση του 21ου αιώνα δεν έχουμε παρά να δούμε τον απλό τρόπο λειτουργίας ενός η.τ. Αποτελούμενο από μία μπαταρία που χρειάζεται για να παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια αλλά και έναν συνδεόμενο πάνω στην μπαταρία «ατμοποιητή», που γεμίζει με το απαραίτητο υγρό αναπλήρωσης ο χρήστης μέσω της εισπνοής καταφέρνει να αντικαταστήσει την συνήθεια του καπνίσματος κρατώντας μόνο την απόλαυση, βάζοντας ταυτόχρονα στην άκρη ότι βλαβερό προκύπτει από την καύση ενός συμβατικού τσιγάρου.

Η τεχνολογική εξέλιξη, η έρευνα και η συνεχής βελτίωση από τις μεγάλες κατασκευάστριες εταιρείες της βιομηχανίας του ατμίσματος στα δύο βασικά μέρη ενός η.τ (την μπαταρία και τον ατμοποιητή ) είναι και αυτή που συμβάλει στην παρουσία συσκευών με αυξημένες δυνατότητες, που φαίνεται πως μπορούν να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό.

1 131Πλέον το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί για να μπορεί ο «ατμιστής» να ρυθμίσει την ένταση και την απόδοση της συσκευής του στο επιθυμητό για εκείνον επίπεδο. (Variable Voltage & Variable Wattage λειτουργία) ενώ ταυτόχρονα η κατάλληλη επιλογή ατμοποιητή μπορεί να συμβάλει στην εξαιρετική απόδοση της γεύσης, στην πλούσια παραγωγή ατμού σε συνδυασμό με λειτουργίες που επιτρέπουν ακόμα και τον έλεγχο της ροής αέρα της κάθε εισπνοής. (airflow control). Ταυτόχρονα νέες μικρές αλλά πανίσχυρες μπαταρίες, που απλά κρύβονται στην παλάμη του χεριού σου εξασφαλίζουν τη αυτονομία που θα χρειαστείς, για να “ατμίζεις” άνετα όλη την ημέρα παρέχοντας σου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι μέσω μικροσκοπικών Oled οθονών.

Μάθε περισσότερα για τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και ενημερώσου για το πώς η συνήθεια του καπνίσματος μπορεί να αποτελέσει οριστικά παρελθόν για σένα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...