Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (11.09.15)

Αμ, μόνοι τους αρχηγοί και κόμματα οργάνωσαν το debate. Αμ, μόνοι τους το έφεραν σε πέρας! Αμ, μόνοι τους, έλεγαν και…

Αμ, μόνοι τους αρχηγοί και κόμματα οργάνωσαν το debate. Αμ, μόνοι τους το έφεραν σε πέρας! Αμ, μόνοι τους, έλεγαν και από πάνω πως δεν τους άρεσε κιόλας! Μας ρώτησες, κυρ-αρχηγέ μου, και είπαμε θέλουμε να παραταχθείτε επτά από δω και έξι από κει να παίζετε γκέο βαγκέο; Στράβωσε το σαγόνι μας από τα χασμουρητά τρεις ώρες…

*

…Και ήταν, πράγματι, τόσο καλοστημένο, ενδιαφέρον, ζωηρό, κεφάτο, νεανικό, όλο δροσιά και μπρίο το debate που μετρήσαμε όλα τα πουά στο σακάκι της Τρέμη (κετνρική φωτό) από έντεκα φορές!

*

Κοιτώντας το σκηνικό γιουγκοσλαβικής τηλεόρασης του ’70 για το γοργό σαν αστραπή debate, τα κίτρινα φώτα χασαποταβέρνας και τον κυρ-Χαρίτο που τηρούσε το πρόγραμμα σαν λεπτοδείκτης, ένιωσα μέσα μου ένα σκίρτημα κατανόησης για όλους όσοι ζητωκραυγάζουν για την ιδιωτική πρωτοβουλία! Υστερα απ’ αυτό ένα δίκιο το ‘χουν!
rwetw34 1
*

Και πάνω που άρχισαν να καβγαδίζουν οι κύριοι Μεϊμαράκης και Καμμένος, δώσ’ του η ΕΡΤ να κάνει κοντινό στον κυρ-Χαρίτο και να κλείνει μικρόφωνα! Ποιος αρχισυντάκτης, ποιος σκηνοθέτης, ποιος εικονολήπτης με αντανακλαστικά και ποιος δημοσιογράφος σε ολόκληρο τον γαλαξία, άμα γίνεται φασαρία μεταξύ δύο πολιτικών αρχηγών, θα κάνει κοντινό στα φρύδια του παρουσιαστή;

*

«Ανευρη και πληκτική ήταν η διαδικασία και για εμάς που ήμασταν σαν τα θηρία στο κλουβί και για τους πολιτικούς αρχηγούς» μας είπε η κυρία Σία Κοσιώνη μετά το τέλος του μπριόζικου debate! Σκέψου εμείς στο σπίτι, δηλαδή, τι ύπνους κόψαμε στους καναπέδες…
rwetw34 2
*

…Βέβαια κάνα δυο φορές μάς ξύπνησε το στραφτάλιασμα από το φως στο χολάκι, που άναβε το παιδί, γιατί χτύπαγε πάνω στη σαν περασμένη με χριστουγεννιάτικο ολόχρυσο σπρέι κυρία Κοσιώνη. ‘Η που είναι πολύ πλούσια ή που είναι χρυσό κορίτσι αυτό!

*

…Ηταν εκεί και μια κυρία, που λέγαμε τι μας θυμίζει και μήπως είναι η εγγονούλα της Κατερίνας Χέλμη και έγινε δημοσιογράφος, το χρυσό μου! Μετά θαυμάσαμε πώς τα μιλάει η Τζούλια Ρόμπερτς τα ελληνικά! Λίγο πριν από το τέλος του νευρώδους debate της είπε ο κύριος Τσίπρας «έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε, κυρία Τρέμη» και καταλάβαμε!

*

Είπαμε, κυρίες! Debate είναι αυτό και ως γυναίκες να είστε κομψές, αλλά όχι να τρέμουν οι Καρντάσιανς στο Χόλιγουντ, μη κάνουν προς τα κει τα κορίτσια των ειδήσεων από την Ελλάδα!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Μία εβδομάδα μετά τις εκλογές θα γίνει η πρεμιέρα της «ωραίας Ελένης». Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη θα μας «καλημερίσει» στις 28 Σεπτεμβρίου.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...