Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε κάποια σενάρια που έχετε φτιάξει μέσα στο μυαλό σας χωρίς λόγο και παραδεχτείτε την πραγματικότητα που είναι πολύ πιο όμορφη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας. Αρχίστε να…

Με τη μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου, οι εναλλαγές που θα έχετε στη διάθεσή σας θα σας κάνουν τη μία να κρατάτε χαμηλούς τόνους και την άλλη να προσπαθείτε να επιβεβαιωθείτε με όποιο τρόπο σάς δίνεται η δυνατότητα. Παρότι η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας.

Οι δρόμοι που θα σας ανοιχθούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά προτού προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε ή κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν. Οι ευκαιρίες που θα έχετε οι αδέσμευτοι για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία που θα εκπέμπετε.

Αυτή τη φορά εσείς θα επιλέξετε την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής και πρέπει να φροντίσετε για το καλύτερο δυνατό. Ακόμη και μέσα από φιλικές παρέες και συντροφιές θα έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, εκτός του ότι θα ανανεώνεστε και θα περνάτε καλά, οπότε έχετε έναν ακόμη λόγο να νιώθετε χαρούμενοι.

ΚΡΙΟΣ: Οι διαφορετικές νοοτροπίες στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να προσεγγίζετε φιλικά τους συνεργάτες σας. Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας, ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας. Αν καταφέρετε να αποφύγετε συνεργάτες ισχυρογνώμονες, θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας. Πείτε «τέλος» στις αδιαθεσίες που νιώθατε τον τελευταίο καιρό και εκτονώστε την ενέργεια και την ευεξία που θα νιώθετε σε πράγματα που θα σας ευχαριστούν. Αφήστε τη διαίσθησή σας να συνεργαστεί με το αναλυτικό πνεύμα που διαθέτετε, χωρίς να κάνετε ανοίγματα, προκειμένου να βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας. Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που σας τα δημιούργησαν και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε σταθερή συμπεριφορά, καθώς οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούργιες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος. Αν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, ξεκινήστε τις προσπάθειές σας να τα διορθώσετε, μια και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές. Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας. Αν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας τολμήστε το και διασκεδάστε. Οι συνθήκες θα είναι τέλειες, ακόμη και αν θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια επαγγελματική υπόθεση. Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε σωστό προϋπολογισμό και να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε τα χρήματα και το όφελος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρότι και οι ίδιοι αισθάνεστε ότι πολλές φορές γίνεστε παράλογα απαιτητικοί, δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να σας απασχολεί η ψυχολογική σας κατάσταση. Και δεν είναι τόσο η ένταση ή η ανασφάλεια που σας ενοχλεί, όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον, που κυνηγώντας το αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι. Δοκιμάστε αυτό που ξέρετε καλά: το χιούμορ και το γέλιο και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα, ενώ θα γίνετε και πιο ευχάριστοι στο περιβάλλον σας. Αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό τομέα θα θελήσετε να κάνετε οι περισσότεροι, αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που κάνατε έως τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας. Πολλοί θα απορήσουν για τη στάση σας και αρκετοί από τους συνεργάτες σας δεν θα έχουν τη διάθεση να σας ακολουθήσουν, αφού θα θεωρούν παράλογα ή τρελά τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό θα είναι προτού ανακοινώσετε τα νέα σχέδιά σας να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Μην προκαλέσετε την τύχη σας κάνοντας τα έξοδα να υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδα και δυσκολέψετε την κατάστασή σας χωρίς λόγο και αιτία. Προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας και να βάλετε καινούργιες βάσεις που θα έχουν ως κύρια στοιχεία την ειλικρίνεια και τη συζήτηση. Πρέπει να καταλάβετε ότι το συνεχές κυνήγι του συντρόφου σάς αδρανοποιεί και σας διαλύει, αφού η ερωτική σας ζωή επηρεάζει έντονα την εξέλιξή σας και γίνεται αρκετά συχνά τροχοπέδη σε άλλους τομείς που μπορούν να προχωρήσουν θετικά.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε κάποια σενάρια που έχετε φτιάξει μέσα στο μυαλό σας χωρίς λόγο και παραδεχτείτε την πραγματικότητα που είναι πολύ πιο όμορφη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας. Αρχίστε να βλέπετε τα θετικά σημεία της συντροφικής ζωής και ίσως στενοχωρηθείτε για τον χαμένο χρόνο που αφήσατε να περάσει και δεν τον εκμεταλλευτήκατε σωστά. Επεξεργαστείτε αυτά που επιθυμείτε και όσα αποστρέφεστε για να βγάλετε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Δημιουργήστε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα, πλησιάστε τον σύντροφό σας και εκφράστε διακριτικά τις επιθυμίες που αφορούν και τους δυο σας. Ξεδιπλώστε λίγο τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας, διότι είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας. Κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η επίδειξη πνεύματος και δύναμης κάνει τον σύντροφό σας να αισθάνεται κατώτερος από εσάς. Εκτιμήστε τα θετικά της σχέσης σας και σταματήστε να παιδεύεστε με αμφιβολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη γίνετε σκλάβοι των εξόδων σας σπαταλώντας εισοδήματα σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους. Οσο θα ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, άλλο τόσο -και ίσως παραπάνω- θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Μη σπεύσετε να κάνετε το λάθος να δημιουργήσετε μια σχέση, έστω και περιστασιακή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσετε τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο, διότι έτσι θα μειώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Σκεφτείτε λογικά και αφήστε κατά μέρους τους ηρωισμούς που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, εκτός αν στα άμεσα σχέδιά σας είναι να καταστρέψετε την προσωπική σας ζωή και να βάλετε στο κεφάλι σας μπελάδες.

ΖΥΓΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, διότι τα προβλήματα που έχετε, δημιουργούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης, οργάνωσης και όχι από τρίτους. Μπορεί αυτή η εκδοχή να σας βολεύει, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να πάψετε να ζείτε σε ουτοπίες, αν θέλετε από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές. Αφήστε στην άκρη λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και ασχοληθείτε με άλλα ουσιαστικά πράγματα στη ζωή σας, όπως οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τις, διότι εσείς θα κληθείτε να δώσετε άμεσες λύσεις και οριστικές, χωρίς να χρονοτριβείτε άλλο, αλλά ούτε και να τα αναβάλετε για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρίσκεστε σε φάση που κάνετε άδικες συγκρίσεις του παρόντος με το παρελθόν και σας σπρώχνουν σε λάθος συμπεράσματα. Να έχετε υπόψη ότι όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δεν γίνεται να λειτουργείτε με τα κριτήρια του παρελθόντος. Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που αφορούν άλλους. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο γι’ αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν. Αν διατηρήσετε καλή ψυχολογική διάθεση, θα βοηθηθείτε στο να κινηθείτε ευέλικτα στις συζητήσεις και τις επαφές με τους συνεργάτες σας. Οσο περιορισμένος και αν θα είναι ο ελεύθερος χρόνος σας, πρέπει να φροντίσετε να τον μοιράσετε ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά προβλήματα που σας ταλανίζουν τόσο καιρό θα εξακολουθήσουν να σας ταλαιπωρούν, αφού θέματα που θα αφορούν εφορίες, δάνεια και κληρονομικά θα έρθουν στο προσκήνιο. Από τη στιγμή που δεν μπορείτε να τα παραμερίσετε όμως δεν υπάρχει λόγος να αφήσετε την ψυχολογία σας να καταρρεύσει. Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει ακόμη και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις, ούτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα ή συμφωνίες που ακόμη έχετε αρκετό χρόνο, ώστε να δείτε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά. Μην καταστρέψετε από βιασύνη και επιπολαιότητα τα μελλοντικά σας σχέδια. Μόνο αν κάνετε προεργασία αυτών που θέλετε, θα διευκολυνθείτε. Πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται αν δεν καταβάλλετε προσπάθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεπεράστε παλιές προκαταλήψεις που σας εμποδίζουν να έχετε την απαιτούμενη αυτοεκτίμηση και το θάρρος να προβείτε σε αναβαθμίσεις, πάντα σε συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αποδείξτε ακόμη μία φορά ότι ξέρετε να απολαμβάνετε αυτά που αγαπάτε, αλλά και εκείνα που αποκτάτε. Αν δεν αποβάλλετε το στρες που έχετε, θα μεταφέρετε την πίεση που νιώθετε και στον σύντροφό σας, δυσκολεύοντας την επικοινωνία σας. Δείξτε με πράξεις πόσο νοιάζεστε και υπολογίζετε τον σύντροφό σας. Ωραία είναι τα λόγια, αλλά δεν φτάνουν για να τον πείσουν ότι έχετε πραγματικά και βαθιά αισθήματα γι’ αυτόν. Μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας, διότι έτσι δεν θα κερδίσετε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχει έρθει η στιγμή να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε ότι το σεξαπίλ δεν είναι το μοναδικό όπλο για να κατακτήσετε τον σύντροφό σας. Η γλυκύτητα μπορεί να σας ανοίξει και τις πιο ερμητικά κλειστές πόρτες της καρδιάς του έτερού σας ήμισυ. Αφού κατά βάθος είστε τόσο ευαίσθητοι και τρυφεροί, σταματήστε να το παίζετε σκληροί και προσφέρετε απλόχερα τα χάδια σας. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε προς το πρόσωπό του θα αγγίξει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του και θα φτάσετε στο σημείο να γίνετε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου. Παρότι είστε αρκετά παρεξηγημένοι ως ζώδιο, είστε άνθρωποι που όταν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση είστε πολύ σωστοί και ηθικοί.

ΙΧΘΥΣ: Εσείς οι αδέσμευτοι είστε τελείως ανέμελοι και φλερτάρετε ασύστολα έχοντας τη συνείδησή σας ήσυχη. Δεν είναι κακό, αρκεί να μη σας κάνει να φοβάστε κάθε είδους δέσμευση, καθώς χωρίς να το καταλαβαίνετε, καταπιέζετε τον εαυτό σας. Αν είστε ακόμη σε αναζήτηση συντρόφου μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Η άποψη ότι και σε μοναστήρι να κλειστείτε θα έρθει να σας βρει, ακούγεται ωραία, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να συνεχίσετε είναι να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον ψυχισμό σας.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...