Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα γεγονότα που σας συμβαίνουν και αρκετές φορές θα…

ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε μετά να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να μετανιώσετε. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία σας αφήνοντας τη λογική σκέψη να επικρατήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό, καλό σας εαυτό θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και σε αναμετρήσεις με το παρελθόν παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με ό,τι συμβαίνει σήμερα. Επιβάλλεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και περιμένετε να εκτοξεύσετε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας παρερμηνεύονται. Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που αισθάνεστε για τα οικονομικά σας αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, θα έχετε έντονα τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσων έχετε κάνει. Από το να κρατάτε τον θυμό μέσα σας είναι καλύτερο να μιλήσετε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι για τις εξελίξεις, γιατί κάποιες δυσκολίες ίσως προκαλέσουν αποφασιστικές αλλαγές στην τελική διαμόρφωση των πραγμάτων. Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που αντιμετωπίζετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική και την κοινωνική σας πρόοδο, και μην προβείτε για κανέναν λόγο σε βιαστικές κινήσεις. Δεν αποτελεί πολυτέλεια ούτε είναι κάτι ανέφικτο το να διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δεν σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα γεγονότα που σας συμβαίνουν και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε ένα σχέδιό σας. Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους, όσο δίκαια κι αν θα είναι τα αιτήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχετε συγκεκριμένα σχέδια, πρόγραμμα και στόχους για να μπορείτε να τα κυνηγήσετε χωρίς να χάνετε το μέτρο και να δίνετε σε κάθε τομέα την απαιτούμενη προσοχή. Η ψυχική ηρεμία σας πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρειάζεται να εντείνετε τους ρυθμούς σας και να αυξήσετε την προσοχή σας στην εργασία σας. Να θυμάστε πως οι στενοί συνεργάτες σας, όπως και ο σύντροφός σας, θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην επιτυχία και την ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε καλύτερη επικοινωνία στο εξής και θα βρείτε συμπαράσταση ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένετε, γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπίστε τώρα και τα πιο δύσκολα προβλήματα χωρίς άλλες αναβολές. Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές, καινοτομίες και σχέσεις είναι τομείς που θα προχωρούν ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά. Εχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες.

ΙΧΘΥΕΣ: Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι και στρεσαρισμένοι, αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές. Αξίζει όμως τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και τελικά θα αμειφθείτε. Να είστε μόνο προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...