Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι ο Μωυσιάδης

Μυστήριο στην Πάρνηθα με τον (38χρονο) πρώην πρόεδρο του Αχαρναϊκού που βρέθηκε στο ΙΧ του

Μυστήριο στην Πάρνηθα για τον (38χρονο) πρώην πρόεδρο του Αχαρναϊκού

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία των Αχαρνών ο θάνατος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Αχαρναϊκός Γιώργου Μωυσιάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο το οποίο βρισκόταν δίπλα του.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς ο 38χρονος επιχειρηματίας που καθόταν στη θέση του οδηγού και έφερε θανατηφόρο τραύμα στην κροταφική χώρα κρατούσε ακόμη στο χέρι του το όπλο που χρησιμοποίησε για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το πτώμα του Γιώργου Μωυσιάδη εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής που περνούσαν από την οδό Αγίου Μερκουρίου στις Αχαρνές και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε νεκροψία επιτόπου και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για πράξη αυτοχειρίας. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει και νεκροτομή. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο του πρώην προέδρου του Αχαρναϊκού δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα που να είχε αφήσει ο αυτόχειρας, με το οποίο να εξηγεί τα αίτια της πράξης του. Γι’ αυτό οι λόγοι που οδήγησαν τον γνωστό επιχειρηματία στην αυτοκτονία παραμένουν επισήμως άγνωστοι, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται.

Φανατικός υποστηρικτής

Ο Γιώργος Μωυσιάδης ήταν πρόεδρος του Αχαρναϊκού, ομάδας της Football League, μέχρι πέρυσι, οπότε παρέδωσε τα ηνία στον Χαράλαμπο Σταμούλη. Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά, ενώ δεν έκρυβε την αγάπη του για την πόλη του και την ομάδα. Μάλιστα ο αδελφός του Στάθης είναι αρχηγός της ομάδας του Μενιδίου.

Οταν πριν από δύο χρόνια αναπτύχθηκε έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο εκλιπών μεταβίβαζε (πουλούσε ουσιαστικά) το ΑΦΜ της ομάδας του Μενιδίου στη Λάρισα, ο Μωυσιάδης είχε δώσει σκληρή απάντηση σε όλους όσοι τον κατηγορούσαν και τόνιζε με δημοσίευσή του στο διαδίκτυο: «Ολα τα λεφτά τα έβαλα εγώ, γιατί γουστάρω τον Αχαρναϊκό. Τέλος»! Σε διάψευση της φημολογίας προέβη τότε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχαρναϊκού Μιχάλης Τσορπατσίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι «χρηματοδότης της ομάδας είναι μόνο ο Γιώργος Μωυσιάδης».

Τον εκλιπόντα παράγοντα, που ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, αποχαιρέτησε ο σύλλογος με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μία μαύρη μέρα είναι η σημερινή για τον Αχαρναϊκό. Ο άνθρωπος που στήριξε την ομάδα στα δύσκολα δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γιώργος Μωυσιάδης, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά πάνω απ’ όλα ο πιο φανατικός υποστηρικτής της ομάδας μας από χτες βρίσκεται στη γειτονιά των αγγέλων. Η διοίκηση της ΠΑΕ, οι παίκτες, το προπονητικό team αλλά και όλοι οι φίλαθλοι συντετριμμένοι εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια. Είναι βέβαιο πως τα λόγια αυτές τις δύσκολες ώρες δεν μπορούν να εκφράσουν κανένα συναίσθημα. Γι’ αυτό ας σιωπήσουμε όλοι και ας προσευχηθούμε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κάθε φορά που η ομάδα θα αγωνίζεται ο “ΜΩΥ” θα είναι στη σκέψη όλων μας. Καλό ταξίδι, πρόεδρε».

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...