Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

ΑΕΚ: Η «αγία τριάδα» που αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα

Στο 63ο λεπτό του ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα έγινε αλλαγή -εν μέσω αποθέωσης- ο Ντιέγκο Μπουονανότε, με τον Ρόλαντ Βάργκας να παίρνει τη θέση του…

Στο 63ο λεπτό του ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα έγινε αλλαγή -εν μέσω αποθέωσης- ο Ντιέγκο Μπουονανότε, με τον Ρόλαντ Βάργκας να παίρνει τη θέση του. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Πέτρου Μάνταλου να μπει στο ματς, έξι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Κοινώς, «δημιουργική πολυτέλεια» που αγγίζει τα όρια του… εκνευρισμού για τον αντίπαλο και ξεπερνάει αυτά της… ευδαιμονίας για τον συμπαίκτη.

Στην «Ενωση» υποστήριξαν ότι η απόκτηση επιθετικού στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου δεν θα είχε νόημα, και σταδιακά έρχεται η απόδειξη. Η τριάδα των Μπουονανότε, Βάργκας, Μάνταλου υπόσχεται μεγάλα πράγματα. Αλλωστε, το ταλέντο ξεχειλίζει σε ατομικό επίπεδο και μένει αυτό να διοχετευτεί μέσω του σωστού καναλιού και στην ομάδα. Ο «νάνος» έκανε την.. αρχή την Κυριακή, γυρίζοντας μόνος του, και μάλιστα πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, ένα ματς που είχε… στραβώσει από το εικοσάλεπτο. Πού να ήταν και απολύτως έτοιμος…

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένας ευτυχισμένος προπονητής, βλέποντας τη «φαρέτρα» του να γεμίζει με «όπλα» που κάνουν τη διαφορά. Κάτι που, άλλωστε, παραδέχτηκε και ο Μάνταλος. «Περίμενα πώς και πώς την επιστροφή μου, και, από τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν οι Μπουονανότε και Βάργκας, δύο παίκτες μεγάλης κλάσης, η αλήθεια είναι ότι μαζευτήκαμε πολλοί!» δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3. Ο 24χρονος επιτελικός μέσος συμπλήρωσε ότι η αγαπημένη του θέση είναι αυτή πίσω από τον επιθετικό, ωστόσο «έπαιξα αριστερά πέρυσι. Ο,τι και να μου ζητηθεί, θα δώσω το 100% για να το καταφέρω».

Το θέμα, πλέον, για την ΑΕΚ είναι να αποδείξει ότι μπορεί και εκτός έδρας, και καλύτερο «κρας τεστ» από το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ για την 4η Αγωνιστική (Τετάρτη, 20.30) δεν υπάρχει.

Εν τω μεταξύ, χθες παρουσιάστηκε το πλάνο της ακαδημίας της ΑΕΚ, το οποίο βασίζεται στο τρίπτυχο «άμιλλα, εκπαίδευση, κουλτούρα». Ο γενικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς, εξήρε τη σημασία τού να πλάθονται καλοί παίκτες και ανάλογοι χαρακτήρες, ενώ ο προπονητής της β’ ομάδας, Στέλιος Μανωλάς, τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι να ανιχνεύονται τα ξεχωριστά ταλέντα. Το σίγουρο είναι ότι στον «Δικέφαλο» ποντάρουν πολλά στις νεαρές ηλικίες και πως ο μελλοντικός κορμός της ομάδας θα αποτελείται από «δικά της παιδιά».

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...