Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα γενικών προοπτικών εμφανίζονται δυνατότητες για διαφοροποιήσεις, αλλά μέσα από μονοπάτια που…

ΚΡΙΟΣ: Για να αποκτήσετε νέες πεποιθήσεις απαιτούνται κάποιες εμπειρίες, μια και αυτές θα διαφοροποιήσουν καλύτερα τους μελλοντικούς σας στόχους. Ασυνήθιστες προοπτικές θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Νέες ιδέες και σχέδια θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, τότε θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προόδου και θα δείτε όλα τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σας. Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειάς σας με σπασμωδικές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να κάνετε ανοίγματα, αλλά μελετήστε εκ των προτέρων τα βήματά σας για να μη σας οδηγήσουν σε κακοτοπιές. Οι αλλαγές που θα κάνετε έχουν επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν λειτουργήστε με περισσότερο νεύρο. Στα δύσκολα σημεία δείξτε μεγαλοψυχία και διάθεση συμβιβασμού όπου χρειάζεται. Να έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να προχωρήσουν θετικά οι υποθέσεις σας. Αυτοσυγκέντρωση, σύνεση και παρατηρητικότητα θα διαφοροποιήσουν τις στρατηγικές σας. Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δεν σας εκφράζουν ως άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμμένετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους, καθώς πολλοί από αυτούς εξαρτώνται από τρίτους και θα πρέπει να έχετε κάνει ήδη μια σωστή διαχείριση των υποθέσεών σας. Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στο πώς θα συνδυάσετε την ευαισθησία με τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να δίνετε σε όσους βρίσκονται κοντά σας δικαιώματα. Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα γενικών προοπτικών εμφανίζονται δυνατότητες για διαφοροποιήσεις, αλλά μέσα από μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία. Οτιδήποτε σας προκαλεί πλήξη προσπαθήστε να τα αλλάξετε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που ταράζουν την ηρεμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ανάλαφρα κάτι που το παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Κινηθείτε με άνεση για να ξεμπλοκάρετε από καταστάσεις που σας γυρίζουν πίσω. Οι κοινωνικές δραστηριότητές σας θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις. Προτού τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιτυχίες σας θα είναι ανάλογες της δύναμης που θα δείξετε. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να πετύχετε μια γενική αναβάθμιση ζωής χωρίς βοήθεια. Βάλτε στη θέση τους όσους σάς ζητούν μόνιμα οικονομική υποστήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίζετε τα πράγματα με νέο πνεύμα και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσατε να κάνετε. Διατηρήστε αυτό το στιλ και κατασταλάξτε ως προς τις αξίες που θέτετε. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει.

ΙΧΘΥΣ: Για να προχωρήσετε σε αλλαγές του προσωπικού σας χώρου πρέπει να κάνετε μια παραπάνω προσπάθεια. Βασιστείτε στο γούστο σας και μη βιαστείτε να αποφασίσετε, αν δεν εξετάσετε πρώτα πολλές ιδέες. Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...