Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

«Κολασμένες» νύχτες με ποτά & ναρκωτικά

Αγρια πάρτι με αποσταγμένο ουίσκι και την αμφεταμίνη captagon, που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές πριν από τις μάχες, για νεαρούς Σαουδάραβες

Αγρια πάρτι με αποσταγμένο ουίσκι και την αμφεταμίνη captagon, που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές πριν από τις μάχες, για νεαρούς Σαουδάραβες

Η εικόνα λιπόθυμων νέων σε πεζοδρόμια της πόλης, εξαιτίας υπερκατανάλωσης αλκοόλ, αποτελεί συνηθισμένο θέαμα σε χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, τέτοιου είδους εικόνες τείνουν να γίνουν συχνό φαινόμενο ακόμη και σε πόλεις της Σαουδικής Αραβίας, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες δυτικών που ζουν χρόνια εκεί, οι αληθινές 1.001 αραβικές νύχτες περιλαμβάνουν σκληρά ποτά και ακόμη πιο σκληρά ναρκωτικά, στα δίχτυα των οποίων έχουν πέσει και οι γυναίκες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Πρόσφατα έκανε τον γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία, η οποία δείχνει νεαρή γυναίκα που φοράει μπούργκα να κείτεται στο πεζοδρόμιο σχεδόν αναίσθητη, θυμίζοντας έντονα τις αντίστοιχες εικόνες που έχουμε συνηθίσει με τις Βρετανίδες που παραδομένες στο μεθύσι καταρρέουν στους δρόμους δημοφιλών προορισμών διακοπών.

1 234

Οι νέοι και οι νέες της Σαουδικής Αραβίας γυρνούν την πλάτη στους αυστηρούς νόμους του κράτους και «φτιάχνονται» σε μυστικές μαζώξεις κατ’ οίκον με ειδικά αποσταγμένα ποτά αλλά και το ναρκωτικό που παίρνουν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους προτού ριχτούν στη μάχη. Αν και στη θεωρία η κατοχή αλκοόλ απαγορεύεται και τιμωρείται άλλοτε με φυλάκιση και άλλοτε με βουρδουλιές, αυτό δεν σταματά τον κόσμο από το να αποστάζει, να αγοράζει και να καταναλώνει τεράστιες ποσότητες, κυρίως μέσα στα κλειστά συγκροτήματα κατοικιών των δυτικών.

«Τα πάρτι τους είναι πολύ άγρια, ακόμη και για τα φυσιολογικά δεδομένα των δυτικών κοινωνιών» αναφέρει χαρακτηριστικά στη «Sunday Mirror» ένας Βρετανός που ζει μόνιμα εκεί, ενώ ο Τόνι, Βρετανός σύμβουλος επιχειρήσεων, που ζει και εργάζεται στη Σαουδική Αραβία τα τελευταία πέντε χρόνια, αποκαλύπτει στο BBC ότι οι περισσότεροι Σαουδάραβες με τους οποίους συναναστρέφεται έχουν στοκ από ουίσκι και άλλα είδη αλκοόλ, ενώ η θρησκεία τους το απαγορεύει. «Πολλοί αγοράζουν και τα ποτά που αποστάζουν οι δυτικοί, ενώ αρκετοί αποστάζουν παράνομο αλκοόλ από πατάτα μόνοι τους» είπε.

2
Από τα πάρτι τους δεν λείπει ούτε το captagon, ένας τύπος αμφεταμίνης που γνωρίζει μεγάλες δόξες στη Συρία, αλλά παραμένει σχεδόν άγνωστο εκτός Μέσης Ανατολής. Πρόκειται για τη διεγερτική ουσία που κρατάει ακμαίους τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στις πολύωρες μάχες τους, χωρίς την ανάγκη φαγητού και ύπνου. Είναι φτηνό και εύκολο στην παραγωγή του, καθώς αποτελείται από συστατικά που μπορεί κανείς να προμηθευτεί με απλό και συνήθως νόμιμο τρόπο. «Οι πλούσιοι νεαροί Σαουδάραβες το λατρεύουν. Εχει οδηγήσει σε μια άκρως επικίνδυνη τρέλα, γνωστή ως drifting, κατά την οποία οδηγούν τα πανάκριβα σπορ αμάξια τους με το… πλάι και σπινιάροντας διαρκώς» ανέφερε άλλη πηγή στη «Mirror».

24.10.2015 espresso weekend

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...