Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥ ΣΕΞ

Ο Σειρηνάκης υπογράφει ενεργειακό ρόφημα από βότανα και υπόσχεται υψηλές ερωτικές επιδόσεις

Ο Σειρηνάκης υπογράφει ενεργειακό ρόφημα από βότανα και υπόσχεται υψηλές ερωτικές επιδόσεις 

Ερχεται το ερωτικό ελιξίριο με την υπογραφή του Δημήτρη Σειρηνάκη. Ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό» αναμένεται να προκαλέσει πάλι συνωστισμό στα περίπτερα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Τούτη τη φορά όμως η αιτία δεν θα είναι κάποια καινούργια παραγωγή της εταιρίας του, αλλά ένα ποτό με… ανυψωτικές ιδιότητες! Πρόκειται για το Sirina Erotic Energy Elixir, το οποίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες και θα κυκλοφορήσει στην dsc 0424αγορά στο πλαίσιο συνεργασίας του παραγωγού με γνωστή εταιρία αναψυκτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ιδέα για τη δημιουργία του εν λόγω ποτού γεννήθηκε ξαφνικά στο μυαλό του Δημήτρη Σειρηνάκη επειδή αρκετός κόσμος, γνωστοί του αλλά και άγνωστοι που τον συναντούσαν στα μέρη όπου συχνάζει, ζητούσαν συχνά τις συμβουλές του σχετικά με τη διατροφή και τις συνήθειες που βελτιώνουν τις ερωτικές επιδόσεις.

Ο ίδιος λοιπόν αποφάσισε να βάλει τη σφραγίδα της εταιρίας του σε ένα φυτικό ρόφημα, το οποίο δεν θα περιέχει αλκοόλ ούτε βέβαια και κάποια φαρμακευτική ουσία, αφού κάτι τέτοιο θα απαιτούσε ειδική άδεια. Απεναντίας, η συνταγή του ερωτικού ποτού, την οποία ο παραγωγός και οι στενοί συνεργάτες του φυλάνε ως επτασφράγιστο μυστικό, περιλαμβάνει ως επί το πλείστον βότανα, ορισμένα εκ των οποίων είναι αφροδισιακά, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τη διάθεση για σεξ!

dsc 1149Το Sirina Erotic Energy Elixir θα παρασκευαστεί στην Ελλάδα, θα διανεμηθεί σε περίπτερα και άλλα καταστήματα και η γεύση του θα είναι φρουτώδης. Οπως μάθαμε, έχουν γίνει ήδη κάποιες δοκιμές του ποτού στα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών της εταιρίας του Σειρηνάκη, τόσο από τον ίδιο και στενούς συνεργάτες του όσο και από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σ’ αυτές, και τ’ αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά.

Μυστική συνταγή

Αυτή τη στιγμή η μυστική συνταγή του… ανυψωτικού ποτού είναι στο στάδιο της τελειοποίησης.

Ο Δημήτρης και η ομάδα του οργανώνουν ήδη την καμπάνια προώθησης του προϊόντος, το οποίο -όπως μας ενημέρωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του παραγωγού- δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο. Το μπουκάλι του Sirina Erotic Energy Elixir θυμίζει άλλα γνωστά ενεργειακά ποτά. Τα χρώματα, δε, που έχουν χρησιμοποιηθεί για το εικαστικό μέρος του, όπως επίσης και η φιγούρα που υπάρχει πάνω στη συσκευασία, παραπέμπουν κατευθείαν στη Sirina.


24.10.2015 espresso weekend

Τούτη τη φορά όμως η αιτία δεν θα είναι κάποια καινούργια παραγωγή της εταιρίας του, αλλά ένα ποτό με… ανυψωτικές ιδιότητες! Πρόκειται για το Sirina Erotic Energy Elixir, το οποίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες και θα κυκλοφορήσει στην αγορά στο πλαίσιο συνεργασίας του παραγωγού με γνωστή εταιρία αναψυκτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η ιδέα για τη δημιουργία του εν λόγω ποτού γεννήθηκε ξαφνικά στο μυαλό του Δημήτρη Σειρηνάκη επειδή αρκετός κόσμος, γνωστοί του αλλά και άγνωστοι που τον συναντούσαν στα μέρη όπου συχνάζει, ζητούσαν συχνά τις συμβουλές του σχετικά με τη διατροφή και τις συνήθειες που βελτιώνουν τις ερωτικές επιδόσεις. Ο ίδιος λοιπόν αποφάσισε να βάλει τη σφραγίδα της εταιρίας του σε ένα φυτικό ρόφημα, το οποίο δεν θα περιέχει αλκοόλ ούτε βέβαια και κάποια φαρμακευτική ουσία, αφού κάτι τέτοιο θα απαιτούσε ειδική άδεια. Απεναντίας, η συνταγή του ερωτικού ποτού, την οποία ο παραγωγός και οι στενοί συνεργάτες του φυλάνε ως επτασφράγιστο μυστικό, περιλαμβάνει ως επί το πλείστον βότανα, ορισμένα εκ των οποίων είναι αφροδισιακά, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τη διάθεση για σεξ!

Το Sirina Erotic Energy Elixir θα παρασκευαστεί στην Ελλάδα, θα διανεμηθεί σε περίπτερα και άλλα καταστήματα και η γεύση του θα είναι φρουτώδης. Οπως μάθαμε, έχουν γίνει ήδη κάποιες δοκιμές του ποτού στα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών της εταιρίας του Σειρηνάκη, τόσο από τον ίδιο και στενούς συνεργάτες του όσο και από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σ’ αυτές, και τ’ αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Αυτή τη στιγμή η μυστική συνταγή του… ανυψωτικού ποτού είναι στο στάδιο της τελειοποίησης. Ο Δημήτρης και η ομάδα του οργανώνουν ήδη την καμπάνια προώθησης του προϊόντος, το οποίο -όπως μας ενημέρωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του παραγωγού- δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο. Το μπουκάλι του Sirina Erotic Energy Elixir θυμίζει άλλα γνωστά ενεργειακά ποτά. Τα χρώματα, δε, που έχουν χρησιμοποιηθεί για το εικαστικό μέρος του, όπως επίσης και η φιγούρα που υπάρχει πάνω στη συσκευασία, παραπέμπουν κατευθείαν στη Sirina.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...