Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ελεύθεροι ο Αρμύλαγος και η συμβολαιογράφος

Περιοριστικοί όροι και απαγόρευση εξόδου για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού μέχρι τη δίκη

Περιοριστικοί όροι και απαγόρευση εξόδου για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού μέχρι τη δίκη

Αέρα ελευθερίας αναπνέει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού Θεόδωρος Αρμύλαγος έναν χρόνο μετά την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό για την εμπλοκή του σε κύκλωμα που φέρεται ότι άρπαζε ποσά «μαμούθ» από τραπεζικούς λογαριασμούς θανόντων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», το άλλοτε αστέρι του ποδοσφαίρου -συμπαίκτης των Πρέντραγκ Τζόρτζεβις και Στέλιου Γιαννακόπουλου- άφησε πίσω του το κελί των φυλακών (με το υπ’ αριθμόν 3715/2015 βούλευμα του Συμβουλίου w 0Πλημμελειοδικών Αθηνών), όπου κρατούνταν από τον περασμένο Οκτώβριο. Οι δικαστές, που έκαναν δεκτές τις αιτήσεις που είχε καταθέσει ο Θεόδωρος Αρμύλαγος, μέσω του συνηγόρου του Γιάννη Γλύκα, έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι για την παράταση της προσωρινής κράτησής του. Ειδικότερα, αποφάσισαν την αντικατάστασή της με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε Α.Τ. δύο φορές τον μήνα. Στον δρόμο της ελευθερίας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ακολούθησε τον ποδοσφαιριστή και η συγκατηγορούμενή του συμβολαιογράφος, η οποία φέρεται ότι συνέταξε πλαστό πληρεξούσιο και κρατούνταν στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Οπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας και την κύρια ανάκριση, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης εμφανίζονταν σε τραπεζικά καταστήματα της Αττικής με πλαστά πληρεξούσια που (δήθεν) είχαν υπογράψει άνθρωποι που δεν βρίσκονται πια στη ζωή και επιχειρούσαν να οικειοποιηθούν τις τραπεζικές καταθέσεις τους. Συνολικά 33 πρόσωπα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απάτη, πλαστογραφία και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Μια συμβολαιογράφος φέρεται ότι κατάρτισε «ένα εξαρχής πλαστό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο, με αριθμό 2352 και αναγραφόμενη ημεροχρονολογία 14/4/2011». Με αυτό εξουσιοδοτούνταν ένας 66χρονος (επίσης κατηγορούμενος) να κάνει αναλήψεις από τραπεζικό λογαριασμό που ανήκε σε δύο αδέλφια -ρακοσυλλέκτες από «τζάκι»-, που είχαν βρεθεί νεκρά, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη, τον Ιούλιο του 2014. Τα αδέλφια ήταν πάμπλουτα και το ποσό που ήταν κατατεθειμένο στον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό άγγιζε τα 550.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, τα μέλη της κυκλώματος επιχείρησαν τρεις φορές (στις 17 και τις 25 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου 2014) να εκταμιεύσουν από τον επίμαχο λογαριασμό 160.000 ευρώ. Αν και οι πρώτες απόπειρες δεν στέφθηκαν με επιτυχία -οι υπάλληλοι υποκαταστήματος στο Παλαιό Φάληρο τους ζήτησαν να τους προσκομίσουν γνωμοδότηση για τη νομιμότητα της χρήσης του συγκεκριμένου πληρεξουσίου-, εκείνοι δεν το έβαλαν κάτω. Στις 7 Οκτωβρίου 2014 πήγαν ξανά στην τράπεζα και προσπάθησαν να εκταμιεύσουν 50.000 ευρώ. Οι υπάλληλοι, όμως, είχαν πληροφορηθεί ότι τα δύο αδέλφια και δικαιούχοι του λογαριασμού είχαν αποβιώσει και έτσι ενημέρωσαν τους αστυνομικούς οι οποίοι συνέλαβαν αρχικά τον 66χρονο και, στη συνέχεια, τους φερόμενους ως συνεργούς του, μεταξύ των οποίων και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...