Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Και δεύτερο άτομο στον άγριο ξυλοδαρμό του Πέππου;

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και δεύτερο άτομο στην επίθεση κατά του Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος παραμένει σε κωματώδη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου, θα ζητήσει να διερευνηθεί ο δικηγόρος του.

Το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και δεύτερο άτομο στην επίθεση κατά του Βαγγέλη Πέππου, ο οποίος παραμένει σε κωματώδη κατάσταση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου, θα ζητήσει να διερευνηθεί ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του άτυχου Κύπριου Βαγγέλης Γεωργακόπουλος, που θα επισκεφτεί την ανακρίτρια Σύρου την Παρασκευή για να ενημερωθεί για τυχόν νέα στοιχεία σχετικά με το τραγικό περιστατικό του περασμένου Σεπτεμβρίου, δεν αποκλείει να έρθουν στο φως αποκαλύψεις και για δεύτερο άτομο, το οποίο ίσως έχει ευθύνες, πέραν του νεαρού ο οποίος ήδη έχει προφυλακιστεί.

Στη Λευκωσία

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η αεροδιακομιδή του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου από το Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από την αρχή της περιπέτειάς του, πίσω στην πατρίδα του και στο Γενικό Νοσοκομείο της Λευκωσίας. Οι γιατροί στην Αθήνα κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του και να βγει από την Εντατική Μονάδα Θεραπείας, ωστόσο θεωρούν ότι είναι σχεδόν απίθανο να ανακάμψει από το κώμα.

«Εχω πίστη στον Θεό. Ελπίζω… Θέλω να πάνε όλα καλά για τον Βαγγέλη, να ξαναγυρίσει πίσω στην αγκαλιά μας» αναφέρει στην «Espresso» η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου Αφροδίτη Κλεάνθους, η οποία δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το πλευρό του.
Τη μεταφορά του Βαγγέλη στην Κύπρο αποφάσισαν τα μέλη της οικογένειάς του, ώστε να είναι κοντά του και να τον φροντίζουν. Σύντομα, μάλιστα, ο συνήγορός του θα κινήσει τις νομικές διαδικασίες, κυρίως όσον αφορά την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών αναγκών του ασθενούς αλλά και τη σχετική αποζημίωση, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τζίνα Αρβανίτη

24.10.2015 espresso weekend

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...