Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Αγχωτική νίκη για τον Παναθηναϊκό, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μία ακόμη νίκη για τον Παναθηναϊκό (3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα) στην απόρθητη έδρα της Λεωφόρου, που τον διατήρησε στο -3 από την κορυφή.

Μία ακόμη νίκη για τον Παναθηναϊκό (3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα) στην απόρθητη έδρα της Λεωφόρου, που τον διατήρησε στο -3 από την κορυφή.

Μια νίκη που ήρθε, πάντως, εν μέσω αρκετού άγχους προς το τέλος του ματς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μειώσει (από το 71ο λεπτό) το σκορ και να κάνουν το παιχνίδι… ντέρμπι, μέχρι τη στιγμή που ο Αμπέντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (στις καθυστερήσεις), σφραγίζοντας μια καθαρή και δίκαιη νίκη.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε στο 17’ με τον Καρέλη (ο Βελλίδης απέκρουσε το πρώτο πλασέ του κυνηγού του «τριφυλλιού», αλλά η μπάλα έφτασε πάλι στον Καρέλη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα), και διπλασίασε τα τέρματά του με πέναλτι του Πέτριτς στο 60’ (το κέρδισε ο Τελάντερ από τον Μπέριο).

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών, ο ΠΑΣ κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, καθώς ο Τσάβες ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε (μετά από προσπάθεια του Μπέριου, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ταυλαρίδη), ενώ οι «πράσινοι» οπισθοχώρησαν προκειμένου να κρατήσουν την πολύτιμη νίκη.

Τα κατάφεραν (με τον Στιλ να πιστώνεται μια σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Τσάβες στο 86’) με τον Αμπέντ να βάζει τη δική του σφραγίδα στην επιτυχία σκοράροντας στο φινάλε, που βρήκε τον Γιάννη Αναστασίου… διαμαρτυρόμενο να δηλώνει: «Κάθε εβδομάδα παίζουμε έντεκα εναντίον περισσοτέρων» αναφερόμενος στη διαιτησία του Λαμπρόπουλου (έβγαλε την κίτρινη σε 5 παίκτες του ΠΑΣ και σε 3 του Παναθηναϊκού – και στους 3 στο τελευταίο ημίωρο!).

Ενώ για τη δύναμη της έδρας τόνισε: «Φαίνεται ότι είναι το όπλο μας. Μιλάνε οι αριθμοί και κλείνουν στόματα». Οσο για τον τίτλο, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» υποστήριξε: «Εάν δεν πίστευα για το πρωτάθλημα, δεν θα ήμουν εδώ».

Οσον αφορά τον Γιάννη Πετράκη, επεσήμανε: «Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, η προσπάθεια των παικτών μου ήταν σπουδαία, όπως και η εικόνα που είχαμε ως ομάδα. Το σκορ μάς αδικεί με τον τρόπο που ήρθε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός (66’ Πράνιτς), Ζέκα, Ατζαγκούν (77’ Κουτρουμπής), Αμπέντ, Καρέλης (58’ Μπεργκ), Πέτριτς. 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Μπέριος (73’ Μανιάς), Στρούνα, Κοζορώνης, Ακόστα, Τσουκαλάς, Ναδάλες (68’ Καρανίκας), Τσάβες, Iλιτς (79’ Φερφελής).

Πριν από την έναρξη του χθεσινού ματς τιμήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Κουτούζης.

Ηταν ο γυμναστής της ομάδας που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα το 1964, ενώ ανήκε και στο επιτελείο εκείνης της μεγάλης πορείας προς τον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...