Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αγχωτική νίκη για τον Παναθηναϊκό, 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μία ακόμη νίκη για τον Παναθηναϊκό (3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα) στην απόρθητη έδρα της Λεωφόρου, που τον διατήρησε στο -3 από την κορυφή.

Μία ακόμη νίκη για τον Παναθηναϊκό (3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα) στην απόρθητη έδρα της Λεωφόρου, που τον διατήρησε στο -3 από την κορυφή.

Μια νίκη που ήρθε, πάντως, εν μέσω αρκετού άγχους προς το τέλος του ματς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μειώσει (από το 71ο λεπτό) το σκορ και να κάνουν το παιχνίδι… ντέρμπι, μέχρι τη στιγμή που ο Αμπέντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (στις καθυστερήσεις), σφραγίζοντας μια καθαρή και δίκαιη νίκη.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς ο Παναθηναϊκός, προηγήθηκε στο 17’ με τον Καρέλη (ο Βελλίδης απέκρουσε το πρώτο πλασέ του κυνηγού του «τριφυλλιού», αλλά η μπάλα έφτασε πάλι στον Καρέλη, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα), και διπλασίασε τα τέρματά του με πέναλτι του Πέτριτς στο 60’ (το κέρδισε ο Τελάντερ από τον Μπέριο).

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών, ο ΠΑΣ κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, καθώς ο Τσάβες ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε (μετά από προσπάθεια του Μπέριου, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ταυλαρίδη), ενώ οι «πράσινοι» οπισθοχώρησαν προκειμένου να κρατήσουν την πολύτιμη νίκη.

Τα κατάφεραν (με τον Στιλ να πιστώνεται μια σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Τσάβες στο 86’) με τον Αμπέντ να βάζει τη δική του σφραγίδα στην επιτυχία σκοράροντας στο φινάλε, που βρήκε τον Γιάννη Αναστασίου… διαμαρτυρόμενο να δηλώνει: «Κάθε εβδομάδα παίζουμε έντεκα εναντίον περισσοτέρων» αναφερόμενος στη διαιτησία του Λαμπρόπουλου (έβγαλε την κίτρινη σε 5 παίκτες του ΠΑΣ και σε 3 του Παναθηναϊκού – και στους 3 στο τελευταίο ημίωρο!).

Ενώ για τη δύναμη της έδρας τόνισε: «Φαίνεται ότι είναι το όπλο μας. Μιλάνε οι αριθμοί και κλείνουν στόματα». Οσο για τον τίτλο, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» υποστήριξε: «Εάν δεν πίστευα για το πρωτάθλημα, δεν θα ήμουν εδώ».

Οσον αφορά τον Γιάννη Πετράκη, επεσήμανε: «Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, η προσπάθεια των παικτών μου ήταν σπουδαία, όπως και η εικόνα που είχαμε ως ομάδα. Το σκορ μάς αδικεί με τον τρόπο που ήρθε».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός (66’ Πράνιτς), Ζέκα, Ατζαγκούν (77’ Κουτρουμπής), Αμπέντ, Καρέλης (58’ Μπεργκ), Πέτριτς. 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Μπέριος (73’ Μανιάς), Στρούνα, Κοζορώνης, Ακόστα, Τσουκαλάς, Ναδάλες (68’ Καρανίκας), Τσάβες, Iλιτς (79’ Φερφελής).

Πριν από την έναρξη του χθεσινού ματς τιμήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Κουτούζης.

Ηταν ο γυμναστής της ομάδας που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα το 1964, ενώ ανήκε και στο επιτελείο εκείνης της μεγάλης πορείας προς τον τελικό του «Γουέμπλεϊ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...