Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σοκ με απόπειρα αρπαγής δίχρονου!

Βάρη: Τέσσερις Ρομά προσπάθησαν να απαγάγουν αγοράκι μέσα σε σούπερ μάρκετ! Το έσωσαν τελευταία στιγμή η μητέρα του και ένας υπάλληλος

Βάρη: Τέσσερις Ρομά προσπάθησαν να απαγάγουν αγοράκι μέσα σε σούπερ μάρκετ! Το έσωσαν τελευταία στιγμή η μητέρα του και ένας υπάλληλος

Μια περίεργη υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικου αγοριού από σούπερ μάρκετ στη Βάρη εξετάζει τα τελευταία 24ωρα η Ασφάλεια Αττικής, που ανακρίνει μια 50χρονη Ρομά, η οποία φέρεται ότι προσπάθησε να αρπάξει το παιδί την ώρα που η μητέρα του ψώνιζε. Αλλοι τρεις ομόφυλοί της, δύο άνδρες και μια 18χρονη κοπέλα, που επέβαιναν σε ένα κλειστό βαν, αναζητούνται.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν η μητέρα μαζί με το ηλικίας δύο ετών αγοράκι της είχαν πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ της Βάρης. Η μητέρα άφησε για λίγα δευτερόλεπτα μόνο του το αγοράκι σε μικρή απόσταση για να πάρει ένα καροτσάκι. Ομως, γυρίζοντας διαπίστωσε έντρομη ότι το παιδί δεν ήταν στο σημείο όπου το είχε αφήσει!

Υποπτο βαν

Αμέσως άρχισε να το καλεί αναστατωμένη και τις φωνές της άκουσε ένας υπάλληλος του καταστήματος που έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Ξαφνικά, η πανικόβλητη μητέρα άκουσε το παιδί της να τη φωνάζει έξω από το κατάστημα και είδε μια νεαρή Ρομά να το κρατά σφιχτά από το χέρι και να κατευθύνεται στο ύποπτο βαν, που είχε ανοιχτή την πλαϊνή συρόμενη πόρτα και απέξω περίμενε άλλη μία γυναίκα, επίσης Ρομά!

Προτού προλάβει η άγνωστη νεαρή να παραδώσει το παιδί στην ομόφυλή της, η μητέρα όρμησε κατά πάνω της φωνάζοντας και κατάφερε με τη βοήθεια του υπαλλήλου να πάρει το παιδί στην αγκαλιά της. Την ίδια στιγμή, οι δύο άνδρες έβαλαν μπροστά τη μηχανή του λευκού βαν και εξαφανίστηκαν με ταχύτητα εγκαταλείποντας τις δύο γυναίκες.

Η διεύθυνση του καταστήματος κάλεσε την Αμεση Δράση και σύντομα έφθασε στο σημείο μια ομάδα μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ. Επειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε κοντινή απόσταση την 50χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη και ανακρίνεται από την Ασφάλεια. Η 18χρονη κατάφερε να ξεφύγει μέσα στην αναστάτωση και αναζητείται, όπως και οι επιβάτες του βαν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...