Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και υποστείτε ζημιά.

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον χρόνο σας. Επανεξετάστε συνεργασίες για να αποκτήσετε ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά μπερδέματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζονται και θα μείνετε αρκετά ικανοποιημένοι. Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από τις σχέσεις σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε πιο σοβαρούς στόχους και αυξήστε τις προσπάθειες για να τους πετύχετε. Ο σωστός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει να ξεμπλέξετε τα μπερδεμένα θέματά σας. Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας, διατηρήστε όσο μπορείτε πνεύμα διαλλακτικότητας και ψυχραιμίας. Εάν φτάσετε στα όριά σας, δεν θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν οι αβεβαιότητες που έχετε δεν υποχωρούν εντελώς, με κάποιες μικρές υποχωρήσεις και παραχωρήσεις θα μπορέσετε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας και να τα διατηρήσετε. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε πίσω στενοχώριες, λάθη και αποτυχίες για να αποκτήσετε μεγαλύτερη δημιουργική διάθεση, αλλά και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ακόμα και στον έρωτα. Ερχονται κοντά σας φίλοι, από τους οποίους το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε γκρίνιες ή ζήλιες στο επαγγελματικό και προσωπικό περιβάλλον, είναι καλό να είστε σε επιφυλακή. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμαστείτε και αισιοδοξείτε, γιατί έφτασε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων. Η ψυχραιμία και ο ρεαλισμός θα αποδειχτούν πολύτιμα όπλα. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σωστοί υπολογισμοί θα σας βοηθήσουν να ικανοποιηθείτε σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι ανάγκη να δουλέψετε πιο υπεύθυνα και οργανωμένα για να βελτιωθούν τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε τα μικρά βήματα προόδου στον εργασιακό χώρο σας από τα μεγάλα, που είναι αβέβαια, για να έχετε έναν μήνα παραγωγικό και όχι ασταθή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίστε με επιτυχία εμπόδια και προβλήματα. Μην αναβάλετε άλλο να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να λύσετε οριστικά προβλήματα που χρόνιζαν. Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τις συμβουλές που θα σας δώσουν συνεργάτες και άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας, γιατί ίσως είναι λανθασμένες και υποστείτε ζημιά. Πετάξτε ό,τι άχρηστο κρατάτε στον χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...