Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Αγέραστη η Αιμιλία Υψηλάντη στην πασαρέλα!

Ψηλή, αέρινη, αρχοντική. Η Αιμιλία Υψηλάντη είπε το «ναι» στον Δημήτρη Στρέπκο και περπάτησε στην πασαρέλα του brand Celebrity Skin, φορώντας μια μακριά μαύρη δημιουργία, με διαφάνεια στα μανίκια και λεπτομέρειες από διαφορετικά υλικά.

3edwerfweaf 4 0Ψηλή, αέρινη, αρχοντική. Η Αιμιλία Υψηλάντη είπε το «ναι» στον Δημήτρη Στρέπκο και περπάτησε στην πασαρέλα του brand Celebrity Skin, φορώντας μια μακριά μαύρη δημιουργία, με διαφάνεια στα μανίκια και λεπτομέρειες από διαφορετικά υλικά.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΑΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Η 74χρονη ηθοποιός ήταν ήδη εξοικειωμένη με την άποψη του Δημήτρη περί μόδας, αφού ο σχεδιαστής είχε βάλει την υπογραφή του στα κοστούμια της παράστασης «Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας», στην οποία εκείνη πρωταγωνιστούσε.

Η πάντοτε χαμηλών τόνων Αιμιλία Υψηλάντη καταχειροκροτήθηκε την τελευταία ημέρα της 19ης Athens Xclusive Designers Week, αφού εντυπωσίασε με την παρουσία της στο catwalk.

Οι υπεύθυνοι για το στιλ των επωνύμων που εμφανίστηκαν στο show είχαν πιάσει τα μαλλιά της στο πλάι, ενώ επέλεξαν να συμπληρώσουν την εμφάνιση με μακριά σκουλαρίκια.

Θεατρική παρουσία

Η ηθοποιός γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας και σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών, ενώ παράλληλα φοιτούσε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης.

Η πρώτη θεατρική εμφάνισή της έγινε το 1968 στο έργο των Γιαλαμά – Πρετεντέρη «Ο Λεωνίδας δεν τρώει λουλούδια». Στον κινηματογράφο «εισέβαλε» το 1969 με την ταινία «Ποιος Θανάσης», ενώ με τον Θανάση Βέγγο συνεργάστηκαν και σε άλλα φιλμ. Από τις σημαντικές συνεργασίες της ήταν στις παραγωγές «Οι γενναίοι του Βορρά» και «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο».

Η θεατρική παρουσία της εξακολουθεί να είναι έντονη, έχει μάλιστα ιδρύσει την καλλιτεχνική εταιρία Αργώ, ενώ ήταν πίσω από την παραγωγή της τραγωδίας «Βάκχες», στην οποία πρωταγωνίστησε ο Σάκης Ρουβάς. Επίσης, έχει μακρά πορεία στην πολιτική και στον συνδικαλισμό. Το 1978 εξελέγη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, ενώ το 1981 εξελέγη βουλευτής με το ΚΚΕ.

3edwerfweaf 3 0

Αριστερά: Ασύμμετρο φόρεμα με κρόσσια, που καταλήγει σε μύτη στο μπροστινό μέρος, και μπότες έως τον μηρό φόρεσε η Νίνα Λοτσάρη
Κέντρο: Με σούπερ μίνι φόρεμα, με τούλια, ψηλό λαιμό και ανοίγματα εμφανίστηκε στην πασαρέλα η… αγαπησιάρα Ελενα Τσαγκρινού των Otherview
Δεξιά: Η πληθωρική Χρύσπα συνδύασε το μίνι φόρεμα που έμοιαζε με κομπινεζόν με εσάρπα, ψηλοτάκουνα παπούτσια και βαρύ κόσμημα στον λαιμό
Κάτω: Τις ικανότητές της στις… πολεμικές τέχνες έδειξε συμπληρώσουν την εμφάνιση με  η Κατερίνα Τσάβαλου, την οποία ο Δημήτρης Στρέπκος έντυσε με μικροσκοπικό μαύρο-μπεζ σύνολο

3edwerfweaf 1 0

 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...