Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Αυτόχειρας με γκαζάκια ο νεαρός αστυνομικός

Πράξη αυτοχειρίας ήταν η φονική έκρηξη με τέσσερα γκαζάκια μέσα στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή Ψακούδια Χαλκιδικής και η πυρκαγιά που ξέσπασε αμέσως μετά! Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας νεαρός αστυνομικός που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η Πυροσβεστική πήρε σήμα χθες στις 3.30 το απόγευμα για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο και έσπευσε στο σημείο με οκτώ άνδρες και τρία οχήματα. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες βρήκαν το απανθρακωμένο πτώμα ενός νεαρού άνδρα. Οπως αποκαλύφθηκε αργότερα, πρόκειται για έναν 26χρονο αστυνομικό που υπηρετούσε στην Υπηρεσία Μέτρων Τάξης της Θεσσαλονίκης τον οποίο οι δικοί του αναζητούσαν, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί εδώ και τρία εικοσιτετράωρα.

Ο άτυχος αστυνομικός που διέμενε στο δωμάτιο παρουσίαζε τελευταία έντονες ψυχολογικές διαταραχές και η υπηρεσία του τον είχε παραπέμψει σε ψυχολόγο για να εξεταστεί. Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος δεν πέρασε ποτέ το κατώφλι του Γραφείου Ψυχολογικής Στήριξης.

Λίγες ώρες νωρίτερα οι υπάλληλοι του Μακεδονικού Ωδείου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, όταν μπαίνοντας μέσα στο κτίριο αντίκρισαν νεκρό έναν συνάδελφό τους. Ο 53χρονος υπάλληλος είχε θέσει ο ίδιος τέρμα στη ζωή του κόβοντας την καρωτίδα του με ένα σουγιά! Μετά την αποκάλυψη του τραγικού περιστατικού επικράτησε πανικός. Στο σημείο έσπευσε επίσης ιατροδικαστής, ο οποίος βεβαίωσε πως επρόκειτο για αυτοκτονία και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα. Η Αστυνομία αναζητά τα αίτια της τραγωδίας, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ε.Π.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ