Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Την αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων στα πρώτα της βήματα

13/10/2026 - 11:04 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Άφωνη έμεινε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βλέποντας πλάνα από τα πρώτα της βήματα. Καλεσμένη της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» η Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε για την καριέρα της και δεν πίστευε στα μάτια της όταν είδε πλάνα από το ξεκίνημά της.

«Κοίτα εδώ το μαλλί! Άλλα χρόνια εκείνα! Εγώ δεν κρατάω τον εαυτό μου σε αρχείο, αυτά δεν τα έχω. Δεν απολαμβάνω ποτέ να δω πώς ήμουν, αν έκανα λάθος και τα λοιπά. Δεν ήθελα να γίνω δημοσιογράφος μικρή, νομίζω ήταν κόντρα ρόλος», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερα flashback και special θέματα πατώντας εδώ

Ενώ εξήγησε γιατί δεν της αρέσει να δίνει συνεντεύξεις. «Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις, γιατί τι να πω τώρα, βρε παιδιά; Ένας άνθρωπος της ενημέρωσης έχει προβολή συνεχόμενη. Μπουχτίζει ο κόσμος, τι να πεις παραπάνω; Έχει ενδιαφέρον να πω για μένα; Δεν νομίζω. Εμένα δεν μου αρέσει και η υπερπροβολή, να κάνω ωραίες διακοπές και να το προβάλλω. Πρέπει να είσαι οικείο πρόσωπο για αυτόν που σε βλέπει. Ο κόσμος δεν περιμένει έτσι να δει τι θα πω. Έχω χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Αυτά μας σώζουν. Δηλαδή με αυτά που μας συμβαίνουν καθημερινά, με το που βάζεις το κλειδί στο αυτοκίνητο ή βγαίνεις για να πας κάπου, συμβαίνουν όλα τα αυτά που δεν περίμενες».

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.